- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
addikt
válasz Gardaai #22639 üzenetére
Ha van belőle másik 20 hirdetve, esetleg ugyanolyan vagy jobb kondiciókkal, akkor felmerülhet, hogy túlárazta, de akkor is miért írnál rá okoskodni? Válogass a másik 20-ból, vagy, ha valamiért mégis kifejezetten az övé jó neked, akkor máris eldöntheted, hogy neked megéri-e a felár, esetleg megpróbálsz egy alkut, de ne csodálkozz, ha ilyen megmondóemberként beleállsz a hirdetőbe és "nem reagál". Vajon miért? Én is egy ilyen jelentkezőnek akkor se szólnék vissza, ha végül levinném az árat.
A másik véglet meg, ha egy ritkán hirdetett termék, nem bukkan fel túl gyakran, de te mégis beleállsz, hogy dehát volt egy hirdetve 2 hónapja, csak lecsúsztam róla. Persze, mert akkor is azon agyaltál, hogy az is "túlárazta", szerinted Hány ilyen üzenetváltzásom van, hogy rámír, hogy x összeget adna érte, nem fogadom el, aztán mikor látja, hogy elkelt, akkor meg már jön, hogy esetleg lesz még belőle?
Egyébként csillió olyan fejlesztési ötlet lenne, ami "kényelmesebbé" tenné a hardveraprót, de nem érdekük leprogramozni. Csillió oldalletöltés, ezáltal reklámmegjelenítés veszne el, ha te csak akkor nyitogatnál meg hirdetéseket, ha értesítést kapsz róla, hogy olcsóbb lett
-
SUPREME7
addikt
válasz Gardaai #22636 üzenetére
Fú ez kicsit off erre, de kikívánkozik
"irreális árért kínálta az ember a terméket hardverapro-n, amire én egy reális árat, mínusz postát bepróbáltam" ...... "még linkeket is küldtem neki."
Fú, de tudom utálni az ilyen "jelentkezőket", még ha éppen igazad is van, hogy túl van árazva, küldözgeted a "figyejjé má', én majd jól megmondom neked, hogy mennyiért tudod eladni" üzeneteket. És még linket is küldesz, nagyon rendes vagy, sok esetben ugyan köszönőviszonyban sincs, vegyünk egy példát, sok embernek egy telefonnál egy sufnigsm ár a meghatározó, hiába hirdeted te normális gyári garanciával, ő csak azt látja, hogy a dobós cégnél harmadannyi garival esetleg alig drágább.
A kultúrált alkuval nyilván nincs semmi gond, mindenki csinálja, de ne te határozd már meg, hogy mi mennyit ér.
peace
[ Szerkesztve ]
-
gyulaszu
senior tag
-
cof
veterán
válasz Gardaai #22262 üzenetére
Mint tudjuk, a leírást olvasók mint a fehér holló.
Azért ilyen esetben illene úgy kezdeni a címet, hogy KERESEM! de akár a rendszer is megtehetné automatikusan.
Én is inkább ezt a megoldást választom ha keresek valamit mert így az ár adott, és hátra sem kerülsz a listában, ez akkor tud eléggé hátrányos lenni ha több oldalnyi termék van adott kategóriában.
És a hirdetésfeladó felület még nem olyan intelligens, hogy ha kiválasztom a kategóriát akkor dobja fel a keresem hirdetéseket, hátha összepasszolnak a céljaink.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Bjørgersson
félisten
válasz Gardaai #22262 üzenetére
Most kíváncsiságból rápróbáltam és kereső hirdetéshez is lehet árat megadni...
Szóval akkor javaslat #2; kereső hirdetéshez ne lehessen árat beírni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ledgeri
nagyúr
válasz Gardaai #22255 üzenetére
Nem mondom, mert nem az, de ez nem feltétlenül az első ami eszembe jut... De mostmár tudom, hogy neked ilyesféle dolog volt ami eszedbe jutott, csak az első bejegyzésből csak a technikai dolgok kerültek ki.
Látod, a kérdés ereje !// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Gardaai #22253 üzenetére
Miben jobb az alapértelmezett "amint látja visszaír" állapothoz képest az, hogy "automatikus üzenetet küld, hogy amint látja, visszaír, de az nem most fog megtörténni, mert most nem látja"?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
válasz Gardaai #22188 üzenetére
Ez nem bug, hanem feature. Ha írsz egy hozzászólást, akkor mindig arra az oldalra ugrik, ahol az új hozzászólásod van. Közben meg ugye írhattak mások, így ha pl #123 volt az utolsó amit láttál, akkor nem biztos hogy #124 lesz a te hozzászólásod, hisz ha rajtad írnak még ketten azelőtt hogy elküldted, akkor #126 lesz. És ha 25-ös bontás van, akkor a #126 már a következő oldalon lesz, s oda irányít.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Gardaai #22126 üzenetére
Nincs rendben (ÁSZF III 11/18.), jelentsd a hirdetést és megnézzük.
-
gban
veterán
válasz Gardaai #22033 üzenetére
Senki nem mondta hogy egyenlő. Egy szóval nem mondtam hogy az újonc az csaló is, csak azt írtam, segítené a keresést.
Könnyebb lenne unalmas időkben rálelni azokra a hirdetésekre amik egyértelműen átverések.Kalandor: aki erre használná a szűrést, ami tuti nem sok user, és még jelezné is, annak csak lenne annyi esze hogy alaposan utánanéz a dolgoknak.
Nem írom le a leggyakoribb jeleket, hogy ne tanuljon belőle egy csaló se, de megérem a nemleges választPostázást nem vállalok.
-
-
MODERÁTOR
-
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz Gardaai #21943 üzenetére
Van szivecskézős megjelölés... bár logikailag nekem nem jött át úgy ahogy illett volna.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest