Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arphox
tag
Sziasztok!
Szeretném kérni, hogy a hardverapró súgójába kerüljön be pár fontos dolog még az értékelési rendszerrel kapcsolatban:
1. A jegelésről, mint funkcióról semmi nincs a súgóban, ezt fontos lenne pótolni.
2. Nem találtam arra vonatkozóan útmutatást, hogy mi a teendő akkor, ha a terméket már elvitték, de a vásárló még nem kezdeményezett értékelést.
2b) Az is belekerülhetne, hogy mi a teendő, ha a vásárló már megvette a hirdetésben szereplő terméket, de értékelést nem hajlandó kezdeményezni. (Én most ebben a helyzetben vagyok.)
3. Hasznos lenne az is, hogy: értékelést kezdeményezni mikor lehet: archív hirdetésre tudtommal nem lehet, de vajon jegeltre igen? Ezt is jó lenne beleírni.A fentiek csak példák, látszik hogy a súgón bőven lenne mit fejleszteni. Szeretem a hardveraprót, így még jobb lenne!
(És ha a helyzetemmel kapcsolatban adnátok tanácsot azt előre is köszönöm!)
A konfigomat lásd az adatlapomon.
-
veterán
válasz Vikitorony #21295 üzenetére
Egyik nap már észrevettem, hogy a böngésző cloudflare ip címet jelent le a prohardverre.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
DS39
nagyúr
válasz Vikitorony #21295 üzenetére
Valami megoldás kellene erre, de a legnagyobb gondom, hogy nem vagyunk informálva, nincs egy pr-os aki egyből ki tudná írni a fb-ra?
-
Vikitorony
tag
DDoS ellen nem gondolkoztatok még Cloudflare közbeiktatásán?
Múltkor "csak" a HVApró állt le, de ma már az egész lapcsalád elérhetetlen volt. -
Benhill
senior tag
Bestbuy topikban a kupon kéregetés miatt lehetne az új hozzászólás ablakban egy szöveg, ami kattintásra eltűnik, és van benne egy link ami kattintható és a megfelelő topikba irányít.
Véleményen szerint a rögzített hozzászólást kevesen veszik észre, mert egybeolvad az oldal színével stb, valamint szerintem a legtöbben egyből a végére ugranak a nyíllal, ahol nem is látható a rögzített hozzászólás.
-
-
törölt tag
válasz Titan3344 #21289 üzenetére
Van DDR5 kategória:
https://hardverapro.hu/aprok/hardver/memoria/asztali_gep_ram/ddr5_ram/index.htmlSzerk.: Bár most nézem, a "Notebook RAM"-on belül még tényleg nincs, csak az "Asztali gép RAM"-on belül van.
[ Szerkesztve ]
-
Titan3344
tag
Hello.
Kéne ddr5 kategória is a memoriak hirdeteseihez
ASUS ROG Strix SCAR G733ZX-KH050W / Samsung Z Fold 4 12/256 /ASUS RT-AX86S AX570
-
janeszgol
félisten
válasz Kalandor #21285 üzenetére
Az jó, elsőként fogom bekapcsolni. Telefonszám, autentikátor (Microsot, Google), esetleg másodlagos email. Én a telefonszámot fogom választani, mivel szerintem az a legbiztonságosabb, de csak akkor, ha nem okostelefonban, pláne nem abban a telefonban van a hitelesítő telefonszám, amin be szeretne jelentkezni az ember.
-
válasz Viktor0610 #21284 üzenetére
Még nincs, de erősen tervben van.
-
MODERÁTOR
-
janeszgol
félisten
Sziasztok!
Van kétlépcsős lehetőség az oldalon? Belépésnél használnám a telefonszámom.
És egy ötlet: a privátokat mindig kitörlöm, mert nem lehet rendezni őket, így ha teljesült (vagy nem nálam teljesült, azaz más elvitte) az adásvétel, mindig kitörlöm a privátokat. Még annál is, akitől többször vásárolok.
Esetleg lehetne csoportosítani (1-2csoport elég) vagy címkézni a privátokat felhasználók szerint? Tehát nálam lenen egy aktuális meg egy nem aktuális.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
újonc
Sziasztok, kaptam 1 ilyet. Nem értem? Ki ez, mi ez?
-
aktív tag
-
MODERÁTOR
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Az eredeti topik zárva van és nem is bug, amiről írni akarok...ennél jobb helyet nem találtam.
Ez az átnevezési lehetőség gondolom él még, mert jó a link.A zárt témát végigolvasva nem kaptam választ vagy legalábbis nem vagyok biztos ezekben:
- a hardveraprós értékeléseim továbbra is láthatóak maradnának?
- mivel egyedi avatarom van, ezt az arcképgyáros (vagy a hozzá tartozó off) topicban is jelezni kell-e
- valamint az arckép kereshetőség miatt itt jelezzem, hogy a keresőnél is rendben legyen?Lehet a képes kérdésekre ott tudnak inkább válaszolni, de nem akartam előre offolni.
Köszönöm szépen.
-
válasz Flashpowa1 #21271 üzenetére
Valahogy el kell venni a külföldi spammerek kedvét a regisztrációtól.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Flashpowa1
újonc
Azert ez az ekezetes captcha jo nagy kibaszas
-
15115
tag
Sziasztok,
Hardveraprón a keresőben egy új funkciót esetleg lehet e kérni?
Az opció: csak magánszemélyes hirdetés listázása vagy bolt és bazár elrejtéseTudom, akkor kiderül, hogy 98%-ban boltok hirdetései találhatók, de valahogy meg kellene különböztetni a magánszemélyes hirdetéseket.
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Üdv
:R
-
-
-
0xmilan
addikt
válasz macilaci78 #21256 üzenetére
Oke, erre nem gondoltam.
Amugy mennyire tiltott az alairasban hirdetes? (HÁZIGAZDA ur is csinalja) -
MODERÁTOR
válasz Mr. Csonti #21258 üzenetére
Szia!
Nem e-mail címre kell írni. A fórumon hozzászólások jobb felső sarkában van egy lenyíló menü, és abban alul találod a "Hozzászólás jelentése" funkciót, vagy használhatod a Moderátort keresek a fórumhoz! topikot is. Ha pedig Hardveraprós jellegű a probléma, akkor az érintett hirdetés alatti "Jelentem" gombot használd!
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Csonti
tag
Sziasztok! Milyen email címre lehet írni, ha jelenteni szeretnék egy felhasználót?
-
aktív tag
Én egy olyan akciónak örülnék, hogy ha mondjuk befizetek 100ezret barionon, kapok 20% kedvezményt, szóval 120e hardveraprós jóváírás, vagy valami ilyesmi (nem kell barionon, lehet direktbe hardverapros pénz is).
Tudom, ez nagyon kevés felhasználót érint, akit meg igen, annak nem az a pénz lesz a döntő. -
macilaci78
nagyúr
válasz 0xmilan #21247 üzenetére
Ez jó ötlet, így tematikusan tudok hirdetni az aláírásomban. Autós topikban az autóalkatrészeket, airsoftosban az airsoft motyót, lakásfelújítós topikban a megmaradt csemperagasztót. Szerintem nem is jó, hanem nagyszerű ötlet!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
8zabi
őstag
-
tola68
újonc
Nem az üzletet èrtèkelik, hanem az eladót. Tènyleg most regisztráltam, de eddig sok helyen vásároltam mindenfèlèt, ès sehol nem jártam így. Bosszantó. Ennyi. Félrevezető, ha valaki csak pozitív èrtèkelèssel rendelkezik ès így ad-vesz dolgokat. Egyèbkènt találtam másikat, hátha összejön. Ha kettőből kettő se,akkor az szerintem gáz.
-
0xmilan
addikt
válasz s7evcsenko #21250 üzenetére
De, szemelyes atvetelnel meg eloreutalasnal mindegy. Itt az illeto az azonnali fix uzletet valasztotta a "par nap mulva" talan osszejon helyett. Sok oka lehet. Lehet, hogy ezen mult, hogy a ho vegen meg tudja venni a zsiros kenyeret, igy nem akarta a veletlenre bizni.
En is mindig erkezesi sorrendben valaszolok. Van, aki nem. -
s7evcsenko
addikt
-
0xmilan
addikt
válasz tola68 #21248 üzenetére
Mar tobbszor elojott itt ez a tema es mindig az volt a valasz, hogy olyan uzleten nincs mit ertekelni, ami nem jott letre.
Nem vert at a hirdeto, csak szimplan "bunko" volt. Ertheto, hogy nem egy 0 ertekelessel rendelkezo, 12 napos fiokkal szeretne uzletelni, ha mas valasztasa is. -
tola68
újonc
Üdv! Jó ötlet, hogy lehet értékelni az eladókat, de csak, ha összejött az üzlet. Most próbáltam először ezen a felületen vásárolni és egyből átvert a hirdető. Megegyeztünk, hogy vagy küldi, vagy személyesen megyek érte később. Neki nem sürgős, monda és pár nap múlva mikor mentem volna cuccért és kértem a címet telószámot, nem válaszolt. Az értékelésénél látom, hogy előző nap eladta. Így sajna ennek nincs nyoma az értékelései között.
-
0xmilan
addikt
Mit gondoltok arrol, hogy lehessen topikonkent kulon alairast allitani?
Kb. ugy, ahogy a reddit "user flair"-jei mukodnek.
Peldaul sokan kirakjak alairasba, hogy milyen custom ROM van a telefonjukon vagy mas, adott topikhoz relevans infot, aminek a forum tobbi reszen nincs ertelme. -
MODERÁTOR
válasz crecca #21245 üzenetére
Itt tudod jelenteni: Moderátort keresek a fórumhoz! A privát üzenetet nem kérjük bemásolni, csak a felhasználó adatlap linkjét. Bár szerintem már ki lett tiltva.
[ Szerkesztve ]
-
crecca
csendes tag
Kaptam egy nyelvtanilag béna üzenetet. Nyilvánvalóan külhoni scammer bot, nem is hirdetésre írt, hanem csak kontextustalanul. Mivel neki sincs hirdetése, nem tudom jelenteni. Szóval ezzel nem tudom mit lehet csinálni, de gondoltom szólok, hogy vannak már itt is ilyenek, nem csak jófogáson.[ Szerkesztve ]
-
Z_A_P
addikt
Forum:
lehetne kis ikont akasztani mas hozzaszolasai melle (like/facepalm/angry/wtf/stb).
Hasonloan mint viber/whatsapp/facebook/stb
Igy nem kene "+1" / "ez komoly?", stb hozzaszolasokat irkalni.
OK
-
-
-
caldera75
újonc
Vásroltam egy videokártyát és, tegnap megérkezett Foxposttal. Minden rendben ment, és nem tudom leadni az értékelést, mert a hirdetés már archivált. Gondolom így ő sem tud engem értékelni. Így nem tudnak gyűlni az értékeléseim. több dolgot is vásároltam már, de ez már többször előfordult. Van erre valami megoldás?
-
Troy.
addikt
Napokban nézegettem a ph prémium előfizetést, előbb újra ránéztem és feljebb kúsztak az árak. Most volt emelés vagy eddig BF miatt volt olcsóbb?
.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz lezso6 #21230 üzenetére
Viszont hsz szám ott is lehetne, mert hosszú beszélgetésben nagyon nehéz anélkül keresni, ha pl nincs konkrét kereső szó.
Ha van, akkor sem ugrik oda, mivel nincs hsz szám ...
Ellenben ez jól működik egy-egy topik keresőjében, ezt jó lenne a privátban is elérni.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
aktív tag
Tök király lenne a privát üzenetek között felhasználóra keresni!
-
-
-
0xmilan
addikt
válasz Viktor0610 #21225 üzenetére
Marmint azt, hogy archivaltam? Sajat archivalt hirdetesre leginkabb csak a hirdetes-kezelobol kattintok, szandekosan. Ott meg mar a klikk elott latszik az allapota.
Ez ilyen "ne mikrozd meg a macskadat" tipusu alert. A legtobb ember enelkul is boldogul. Akinek meg ki kell irni, ott valoszinuleg ez se segit.
Kozben megtalaltam a megoldast. A hirdetes megnyitasa helyett egybol szerkeszteni kell, ha a hirdetes tartalma erdekel es igy nem kell atszenvednem magam az extra felugro ablakokon.
-
MODERÁTOR
-
0xmilan
addikt
Persze, ertem, hogy miert nem lenne jo az automatikus, csak valamiert ugy remlett, hogy regen igy mukodott.
A buta emberek ellen meg oda lehet irni a cimbe nagy betukkel, hogy "ELKELT" - ha mar az nem eleg, hogy ki van szurkitve, at van huzva es ott van a legelejen, hogy "Archiv".
Nem kellene emiatt szuksegszeruen az ertelmesebb felhasznalokat buntetni.
Kulon nonsense, hogy a sajat hirdeteseimnel is megjelenik a figyelmeztetest. Koszi, tudok rola, en archivaltam!
[link] [link] -
MODERÁTOR
válasz 0xmilan #21222 üzenetére
Szerintem nem volt automatikus, hanem amikor jóváhagyod az értékelési kérelmet, akkor van rá checkbox, hogy a jóváhagyással egyben a hirdetést is archiválod. Az automatikus opció nem is lenne jó, mert ha pl. valaki több terméket hirdet egy hirdetésben, vagy adott termékből sok van neki, akkor egy, két, három eladás után nyilván nem akarja archiválni azt.
Ha jól rémlik korábban több panasz is volt, hogy már régen archivált hirdetések ügyében kapnak privátokat, ezért kellett valami feltűnőbb jelzés, hogy a hirdetés már érvénytelen. Csináld meg azt a userscriptet, ha zavar!
[ Szerkesztve ]
-
0xmilan
addikt
Jol remlik, hogy regen automatikusan archivaltra valtott a hirdetes ertekeles utan? Ma nekem kellett kezzel archivalnom, mert jegelt maradt.
Illetve az archiv hirdetesek teljesen felesleges, zavaro popupjat nem lehetne eltuntetni valahogy? Nyilvan userscript-tel meg tudnam oldani, de jo lenne erre egy switch a beallitasok kozott.
-
siemenss65
tag
válasz Viktor0610 #21219 üzenetére
Okés. Kár, de köszönöm.
-
MODERÁTOR
válasz siemenss65 #21218 üzenetére
Nincs.
A hozzászólásait rejtheted el, plusz privátban tiltható (ehhez prémium sem kell).Xiaomi 13T
-
siemenss65
tag
Sziasztok, prémiumként arra van lehetőség, hogy konkrét userek hirdetéseit ne lássam? Köszi.
-
-
Medvus
csendes tag
Sziasztok, esetleg egy ötlet:
Nem tudom hogy direkt ilyen a rendszer vagy nem, de ha egy hirdetés címét módosítom az url-t nem generálja le újból az oldal, ezt pl szerintem nyugodtan megtehetné, nem tudom mekkora meló ezt megoldani.
Üdv,
Krisztián -
-
Lenry
félisten
ki szeretne emblémát? mit nem támadtak meg?
közhelyszámba megy az IT café színvonala a lapcsaládon, de ennyi erőfeszítést igazán megtehetne a cikkíró, hogy értelmezhető címeket ír.
rengetegszer csak kulcsszavak olvashatók ugyanitt vesszővel elválasztva, mint valami tag cloudban.
ne legyünk már ennyire igénytelenek, főleg, hogy a lapcsalád többi tagjánál ez valahogy nem szokott gond lenni.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Szabi®
addikt
Van jegelés kérésének lehetősége, ami pejoratív értelemeben "kosárba helyezés". Ha azt kéri egy megvásárolni szándékozó tag, akkor az eladó is látja, hogy ez már komolyabb hozzáállás.
Azt a fenti két értékeléssel nem rendelkező "sértett" már kiadta magából, hogy miért szemetek az eladók, de hány és hány olyan eset van, hogy rád írnak hogy kell a termék, több nap üzenetváltás, és úgy eltűnik a tag egy szó nélkül, mint fing a gatyába . . .
És közben akik meg érdeklődtek el lettek küldve, merthogy van már vevő, pedig csak délibáb volt. Nem ilyen egyszerű ez, mint ahogy pár hőbörgő fórumtárs lefesti. Én vettem is dolgokat, el is adtam, főként adtam, de még így is hektikus javarészt, hogy aki rád ír, hogy kell neki, tényleg kell-e neki, tényleg át veszi-e a csomagot, ha nem veszi át hány napot kering posta rendszerébe, meg-e sérül a csomag visszafelé stb. stb. stb.
Nem csak az eladók itt a mumusok.[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
Nem a konfliktust tovább szítva, hanem tényleg építő jellegű javaslattal élve, én azt javaslom, hogy érdemes lenne a HardverAprós hirdetési szisztémát kicsit átalakítani, bővíteni.
A felvetett probléma szerintem alapvetően abból adódik, hogy a HardverAprón nincs lehetőség egy meghirdetett terméket kvázi azonnal leütni, megvenni, mert nem így épül fel a rendszer. Ez jelenleg igazából csak egy apróhirdetés, amire lehet írni, jelentkezni, de az eladó dönt a háttérben hogy igazából kinek reagál egyáltalán, kinek adja el, és így kialakulhat a felvetett probléma, hogy többen jelentkeznek egy termékre, akár többen el is utalják az árát, de csak egy valaki kaphatja meg. A többiek, akik hoppon maradnak ilyenkor jogosan hőbörögnek.
Ennek megelőzésére, én bevezetném az azonnali fix áras hirdetéseket. Ez akár mennyiségi, több tételt is tartalmazó hirdetésekkel is működhet. Ezeket konkrétan le lehetne ütni, meg lehet venni egy adott felhasználónak, és akkor más már nem tud rárepülni feleslegesen. Lenne egy "Megveszem" gomb, és a beállított áron a rendszer rögzíti a vásárlást, és lezárja a hirdetést.
Ez egyrészt védi az eladót is, mert ha valaki leüt egy ilyen tételt, akkor a megfelelő feltételek mellett köteles azt megvásárolni, kifizetni, ellenkező esetben kapja szépen a negatív értékelést. Másrészt a vásárlót is védi, mert ha leüti az adott tételt, akkor más már nem csaklizhatja el előle, és az eladó is neki köteles azt eladni.
Ha már említve volt, akkor a Vaterán pont ez a része jól működik szerintem, és megbízhatóbbá teszi az adás-vételt, nem feltétlenül az értékelési oldala."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
totron
addikt
válasz Szabi® #21204 üzenetére
Igen, megkérdőjelezhető, eleve sem garancia a mindenre is, de ha hiba csúszik a teljesítésbe és hajlandóság sincs korrigálni azt, akkor mégúgy. Ha te még nem tartasz ott tapasztalatban, gondolkodásban, hogy ezt lásd, ne velem pörölj.
A végére hagytam a legérdekesebbet: nem minden adás-vétel után születik értékelés, egyébként csak vásároltam eddig itt.Remélem minden a helyére került.. Nyugodalmas estét.
-
Szabi®
addikt
válasz totron #21203 üzenetére
Nincs semmilyen értékelésed a ph rendszerén, tehát ez számomra 0. Magadat korrektnek tartod, viszont! akinek 150 plusz értékelése van arról ez a véleményed fentebb, idézlek :
". Elgondolkodtatja az embert azért, hogy egy eleve egy igénytelenebb váásárlói kört szolgál ki, azért állnak így a számok, vagy mi a túró van ilyen esetben. ""
Ne bohóckodjunk már ... Akinek 150 van, az a megkérdőjelezhető ? "Igénytelenebb vásárlói kört szolgál ki "? Hagyjuk tényleg. -
totron
addikt
válasz Szabi® #21202 üzenetére
Elfelejtetted megválaszolni, hogy honnan a gondolat, hogy én itt soha nem vettem semmit. Erre a - kulcskérdéssé lett - kérdésre még mindig elfogadok választ. Teszem hozzá, amik az orrom elől lettek eladva azokat tényleg nem tudtam megvenni. Nem tudom miről szól ez nálad, de lehet, hogy heves vagdalkozás és hiteltelenítési szándék helyett az érzelmi intelligenciádon volna érdemes csiszolni, mert ezek a felesleges félremenések eléggé témaelvivők és energiarablók. Az előző hsz. végén leírtam emlékeztetőként a kiindulópontot, még mindig az van. Csak találgatni tudok, hogy a többit miért pakoltad rá.
-
Szabi®
addikt
válasz totron #21201 üzenetére
""mikor 2 perc előbb való pénzbeérkezésért az anyját is eladja.""
Érdekes ezen kijelentéseidet nem tartod "pofátlannak" úgy hogy itteni üzletek nélkül ilyeneket irkálsz, aztán jön a passzív-agresszív mód ...
Nulla relevanciája van annak amit írsz. Ha ért volna bármilyen átverés, becsapás, félrevezetés azt mondanám, oké ... De így ? Tipikus vizet iszik, bort prédikál esete ... továbbra is azt írom, mint fentebb, ne nullás adatlappal nyomjuk már ezt a "szemetek az eladók" lózungot.
További kellemes fórumozást, én elengedtem ezt.[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
válasz Szabi® #21200 üzenetére
Ennek nem sok értelmét látom amit csinálsz/folytatsz, egy cseppet pofátlan is, ami azt illeti, mindegy. Nem érzelmi, történés alapúak. Nem is értem egyébként ezt a vehemenciát amivel hozzám szólsz, te magad a kommunikációdban és üzletelésedben nyújtott produkciódtól leszel sikeres vagy épp nem, nem attól, hogy valaki negatív élményeket oszt meg egy topikban, ezt felesleges támadni. Nem leplezem le, mert nem akarok pluszgondot a nyakamba. Anyagi érdekek, kiterjedt haveri körrel, ha érted. Ha nem, úgy is jó. Nem az arrogáns hitetlenkedésedtől lesz valós vagy valótlan. Akibe kúszott már minimális élettapasztalat, az vágja, hogy benne van ilyen is. A többi előtt meg még ott a tapasztalni valók java.
Csírájában kell elfojtani a sumákolást, ennyi az üzenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest