- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killbull
aktív tag
válasz philoxenia #21845 üzenetére
"Az szeretne szerkeszteni utólag, aki nem vállalja a véleményét másnap."
Mint írtam ha valaki válaszol rá akkor buborékba megjelenik amire válaszolsz és azt már nem lehet szerkeszteni. Ha még is átszerkesztik az előzőt nem megy vele semmire mert amire válaszoltak rögzíti!
"Helyesírási hibák? Milyen böngészőt használsz, ami nem húzza alá a kirívó hibákat? Elküldés után a hosszabb hozzászólásaidat még átolvashatod és szerkesztheted."
Most is van egy hozzászólásom amibe szeretnék 2 hibát javítani de rendes elküldenek a fórumról ha jelzem!
"Gyakorlatilag elküldhetsz valakit az anyjába a WoT fórumon ezek szerint, majd mire jelentik, már kiszerkeszted? Itt ez még a jelenlegi lehetőségekkel együtt is előfordul, ha éppen aktív mindkét fél. Ha ezt korlátlan időben tehetnék..."
Automata moderáció van, szóval nem tudsz csúnyán beszélni, ami gondolom itt nincs és vannak moderátorok akik banolnak!
"Itt meg kell gondolnod mit posztolsz, mert ez komoly fórum. Ha hülyeséget írsz és rájössz, két mód is létezik. Az egyik a modkeres kérés, a másik egy új hozzászólásban a beismerése a tévedésednek. Így van súlya amit írsz."
Pont hogy ezt írom ha találok egy hibát még fizessek kemény 10 percért, ma is volt WG fórumon amit utólag vettem észre kb 20 - 25 percel hogy véletlen magyarul írtam és ha nem veszem észre eltávolítják és megtudtam szerkeszteni. A többivel meg nem írsz semmi újdonságot. Ez nem komoly fórum, pont arra hívtam fel a figyelmet hogy elavult.
Az nem az én hibám hogy a prohardver és a fórumot engedik együtt működni. A jófogásnak sincs fóruma még is átlehet rajta verni bárkit hogy téglát kap csomagban!
Az a fórumot minősíti hogy hergelik az embert hátha moderálni lehet mert nem a szocializmusba nőtt fel hogy csak dicsérni lehet a rendszert, kritizálni nem!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest