Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
válasz
Kalandor
üzenetére
Áhhh, az egyik fő munkatárs, személyesen.
Erre esetleg?
https://prohardver.hu/tema/javitsuk_a_prohardvert/hsz_22789-22789.htmlViktor0610 nem volt biztos benne, h lehet-e ilyet kérni, csak gyanítjuk, h nem.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, ezt olvastam.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Korábban a Jómunkásember ranggal kapcsolatban volt olyan "kedvezmény", hogy aki akarta, egy ideig kérhette a rang rögzítését.
Most nem tudok ilyenről. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Volt már hasonló, egy már megboldogult fórumtárs, végül úgy oldotta meg, miután elérte a legmagasabb szintet, hogy kérte a regjének törlését.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, az alacsonyabbat szerettem volna "visszacsinálni".
Elhiszem, h ilyet még soha senki nem kért, ez új dolog lehet.
-
-
Sziasztok.
Köszönöm gomb várható valamikor?
Sokszor hasznos lenne, ha valaki megoszt egy hasznos linket vagy csak segít, akkor elég lenne csak a köszi gombot megnyomni és nem kell csak ezért új hozzászólást írni.
-
-
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ő az alacsonyabb rangot szeretné vissza.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nem teljesen értelek.
"Le lettél fokozva" a módosítás miatt?Ha jól értettem a témában (más topikokban) írtakat, akkor még lesznek/lehetnek változások, de nem hinném, hogy a ranggal kapcsolatban olyasmit lehetne, mint amit szeretnél.
-
Üdv!
Nem tudom hol kérdezzem meg.
A rangokról szóló két topic zárva van.Nemrég "veterán" lettem. Észre se vettem, csak a minap tűnt fel. Ahogy visszanéztem, nemrég léptem át a 7000hsz-t.
Olyat nem lehet beírni h maradna az "addikt" rangom?

-
-
totron
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jól, de épp ez az, hogy már nem lép ki. Történik ez azt követően, hogy backspace-szel vesszőt teszek a nick után. Tehát alapból jó, de vessző nélkül nem lehet élni, vessző előtt meg elképzelhetetlen a szóköz természetesen.
-
-
totron
addikt
Nikk/hsz-másolás után piros marad a szöveg folytatólagosan is, help. Nem lesz ezzel semmi?
-
ekkold
őstag
Éppen a hardveraprón böngészek:

Bocs!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem viccből csinálom, én már csak így látom jól...
Fekvőben is csak a csillag
-
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
zeon.hu
üzenetére
Azt sosem értettem, hogy valaki kényszerítetten egy olyan nézetet használ, ami nem az adott eszköze van szánva, de még ebben is módosításokat csinál (betűméret), aztán meg reklamál, hogy nem jó.
Esetleg próbáld meg fektetve tartani a mobilt, szerintem úgy kényelmesen el fog férni a felső menü.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére
Bocs, ez a 100%, de számomra ez már olvashatatlan, tehát így nem használom soha.
Piszkálva semmi nincs, desktop nézet sincs, Samsung browser.
Egyébként a régebbi telefonon, ami még 18:9-es, ugyanilyen (böngésző ugyanaz).Szóval számomra a csillag most rossz helyre került, persze megértem az okát.
-
asdf_
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Nem az a gond, hogy csillag van, hanem az, hogy a privát ikonja helyére került be, ahova muscle memory klikkel az ember. Ez pont olyan kedves, mint ahogy mindenhol máshol jobb oldalt van a cookie consentes elfogadás, balra az egyéni lehetőségek és a Telex meg "véletlenül" megfordította, és náluk, csak náluk fordítva van és elsőre rutinból nyom az ember balra, közben épp a mindent engedélyez gombot nyomta meg. Szerintem ez szimplán csak nem elegáns. Ha bekerült volna a csengő meg a profilkép közé, ahol nem turkál az ember, a kutyát nem érdekelné... Így meg csak anyázik az ember miatta, azaz kontraproduktív.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ugyanazért, amiért máshol is kint van a fejlécben. Van, ahol már 10 éve, van, ahol már olvasni se tudsz belépés vagy előfizetés nélkül. Itt meg egy icipici csillag került ki. Kérlek, hogy kezeld a helyén ezt a tényleg pici változást

-
ForRedGlory
félisten
Csak tudnám, miért kell az ember arcába tolni azt a csillagot. Persze tudom én, azért, hogy előfizessenek rá és mindig ott legyen az agyad eldugott szegletében, hogy itt van az előfizetés... Mondjuk eddig is ott volt a felhasználói menüben, francnak kell két helyen is az ember arcába tolni? Nálam kifejezetten kontra produktív.
-
Lehetne, hogy a csillag legyen a legelső ikon? Jobbkezesként, most zavaró, hogy messzebbre kell nyúlni a topikokhoz mobilon
-
totron
addikt
Úgy alakult, hogy a napokban rákerestem saját hozzászólásaimra egy adott topikban, hát erősen töredékét dobta a kereső. Miért van ez? Nem önimádat forog fenn, csupán ezen jól, jobban lemérhető a listázás hatékonysága, mert tudom mik volt a betápláltak. Jól jönne minél több találat adott modellre, kifejezésre rákeresve, többtízezres topikot nincs kapacitás átnyálazni.
Dátumilag lehetne zárójelben jelölés az adott napra (ma), előzőre (tegnap). Tisztában vagyok az aktuális nappal és persze lehet csekkolni is - ami +1 lépés - de vizuálisan is egy egyértelműsítés lehetne, hogy mi mikor hangzott el, privátokra gondolok elsősorban, azon belül is olyan tranzakciókra, amikor számít az idő múlása, mint olyan.
-
scdlsc
senior tag
ötlet: HARDVERAPRÓ - hardver - monitor
Jó lenne, ha az ívelt és sík monitorok külön lennének felsorolva. -
Freddy TNT
őstag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
A kérdés jogos, van aki már az 560-as Nvidia-t is oda sorolja. De még mindig jobb helyen lenne a retroban mint az aktuális hardverek között.
Én mondjuk a 20 évnél idősebb hardverre mondanám azt, hogy retro. De lehetne erről egy szavazódoboz és eldől a kérdés, hogy a többség mit gondol annak.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Freddy TNT
üzenetére
először meg kéne határozni, mi számít retrónak. 10+, 15+ vagy 20+ év?
-
Freddy TNT
őstag
válasz
0xmilan
üzenetére
Ötlet:
Nem lehetne minden egyes retro-t alkönyvtárat megszűntetni és egy közös könyvtárfa alá helyezni?Arra gondolok, hogy a hardverek főoldalon lenne egy "retro" és azon bellül ugyan az a könyvtár struktúra, ami az aktuális hardverekre vonatkozik (alaplap, hálózat, stb) de e processzorok, videókártyák mondjuk lehetnek akár ömlesztve. Mert minek szétcincálni azt a keveset.
Mert jelenleg az egyéb-en bellül is akad retro meg mindenhol minden van. Igaz, ez user fail de ha egyértelműen retro alá kerül minden, akkor kisebb a szétszórtság talán.
-
0xmilan
addikt
Az adatlapon a Skype mezo kicsit idejetmult. Mellette / helyette lehetne Discord, esetleg Instagram.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Szia, csak a google-ben tudsz rá keresni.
dat24 kazetta site:hardverapro.hu
-
Freddy TNT
őstag
Sziasztok,
van arra mód, hogy inaktív vagy archivált hirdetésre keressen rá az ember ? Idén láttam, hogy valaki DAT24 kazettát hirdetett és úgy láttam nem vitte el senki.
Idő közben lett egy DAT24 egységem és most érdekelne a kazi, de nem tudom ki hirdette
-
Đusty
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én egy olyan gombot szeretnék ami az új hozzászólásokat lenullázza mert minden kedvencre nem akarok mindig ráklikkelni meg tovább lapozni, csak az aktuálisakra. Ha meg nem nullázom ki nem is látom, hogy vannak-e új hozzászólások.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Lehet a könyvjelzők száma is függhet a prémium tagságtól. Én is prémium vagyok, csak rejtegetem
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Oh, akkor én kérek elnézést.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Valóban 50 van. Csak nem tudtam, hogy a fórum és HA közös mennyiségen osztozik.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ja, az tuti.
Csak nem tudtam, mennyi a nem prémiumoknál ez a szám, de köszi!
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor meg összesen 25, de semmiképp se 3.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Prémiumként.
Nem prémium userként szerintem kevesebbet. -
Sanyi.mTs
addikt
apróhirdetésekből csak 3-at lehet kedvencnek jelölni?
mert ha igen, akkor jó lenne egy visszajelzés, ha a negyediket próbálom hozzáadni, hogy "csak 3 apróhirdetést rakhatsz a kedvenceid közé" vagy valami hasonló. -
-
Az oldalon mar letezo Dark Mode-ot nem lehetne a rendszeremhez kapcsolhatova tenni? Windowson es iOSen is van Sunset/Sunrise-hoz kotottt Light / Night theme beallitva.
Arra gondolok mint ami pl Telex-en mukodik.
koszi!
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
harsanyi315
üzenetére
"Szerintem ráférne a szabályzatra egy bővítés, (főleg a hardveraprós részre) mivel sajnos volt rá példa, hogy kaptam olyanért figyelmeztetést ami nem is volt benne a szabályzatba"
Nem lehet mindent belevenni a szabályzatba, amit egyéb jogszabály, esetleg joggyakorlat egyébként is szabályoz. Nem írhatod ki azt, hogy a legjobb áron, mert a következő pillanatban valaki olcsóbban adja, és onnantól hamis az állítás. -
lócitrom
őstag
válasz
harsanyi315
üzenetére
csak a fentebb leírt, saját példámból kiindulva őstagok is simán visszaélnek az ember bizalmával. azt hiszem az etikátlanság szimplán bárkinek "oké", ha az akárcsak egy hajszállal is kényelmesebb.
-
harsanyi315
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan javaslatom lenne ami a szabályzat részt érintené.
Szerintem ráférne a szabályzatra egy bővítés, (főleg a hardveraprós részre) mivel sajnos volt rá példa, hogy kaptam olyanért figyelmeztetést ami nem is volt benne a szabályzatba, én azt gondolom, hogy mindenkinek jobb lenne ha tisztán átlátnánk, hogy mit szabad és mit nem, minden kis apróság legyen benne, ezáltal megtudnánk előzni az esetleges moderálást, illetve bosszantó egy ilyen figyelmeztetés, mivel az arcképgyártás folyamatot is meglassítja, és a moderátoroknak csinálunk egy plusz feladatot, hogy elbíráljanak, pedig lehet, hogy csak egy nagyon enyhe dolog miatt kaptunk figyelmeztetést, amit fentebb is írtam.
Vagy a másik megoldás az lehetne, hogy csak olyan dolog miatt kaphatnánk figyelmeztetést ami a szabályzatba van foglalva.
Illetve a másik ötletem, hogy lehetne egy “enyhítés” azokkal a felhasználókkal, akik régóta tagok / sok értékelésük/ hozzászólásuk van, az ő esetükben lehetne egy 2-3 éves elévülési idő, ha esetleg megszegnének valami szabályt, hogy tiszta lappal folytathassák, hiszen nem valószínű, hogy direkt akarnák kizáratni magukat az oldalról.Előre is köszönöm szépen a választ!
További szép estét mindenkinek!
-
lócitrom
őstag
most már nem először futok bele abba, hogy egy-egy hirdető nettó lesz@rja a hirdetéssel kapcsolatos megkeresést és nyilvánvalóan válogat. világos, hogy ez nem a vatera, de erre nincs valami szabály? itt azt gondolná az ember, hogy válogatottabb a közösség.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sarkítás ON: ennyi erővel, ha lezárta a hirdetést az eladó, akkor is ugyan úgy maradjon meg a hirdetési listában, legyen napi UP, ameddig ki lett fizette.
Talán az segíthetne kicsit, ha HA oldalon a sima keresésnél is látszódna a "ne listázza a jegelt hirdetéseket" opció és nem kellene ehhez lenyitni a bővített keresést.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Minél egyszerűbb, annál jobb. Ha kifizette, megy a szolgáltatás amíg le nem jár, és nem pedig ekkor fel lesz függesztve, akkor folytatódik, ha ekkor állítod le annyi marad, azt jóváírjuk vagy más hirdetésre vihető át, és így tovább. Ha kifizette szolgáltatunk, ha letelt az idő nem szolgáltatunk. Ennyire egyszerű.
-
asdf_
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Ha egy fizetett hirdetés 7 napra szól, mondjuk 6 óránkénti iingyenes uppal, akkor tényleg van olyan hülye hirdető, aki azt gondolja, hogy ha a 3. napon 3 órával az up után dob egy jegelést, majd 24 óra múlva feloldja, akkor ha nem 3 óra szünettel kezd, mert ennyi van hátra az előzőből az ingyenes uphoz, és viszont majd csak a 8. napon jár le a hirdetése a 24 óra jég miatt, akkor ő itt most ki van fosztva, át van verve, ki van rabolva és egy másodperccel is kevesebb szolgáltatást kapott, mint amennyit fizetett?
Amennyiben igen, biztos, hogy minden esetben a hülyékhez kell alkalmazkodni a többiek kárára?
-
asdf_
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Ha fizetett az a hirdetés, akkor nem lehet hogy ne szolgáltassuk le, az pedig nem járható út, hogy jóváírjuk azt, ami időegységben van kifizetve.
Módosítjátok a T&C-t, hogy fizetett hirdetés esetén a jegelés az up-ot is jegeli, a jegelés feloldásával pedig újraindul az auto up (nem nulláról!!!, tehát ügyeskedők kizárva). Pénzvisszatérítés pedig nincs. Problem solved.

-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ha fizetett az a hirdetés, akkor nem lehet hogy ne szolgáltassuk le, az pedig nem járható út, hogy jóváírjuk azt, ami időegységben van kifizetve.
Ha meg ingyenes a hirdetés, akkor úgyis ingyenes és azért UP-olódik a jegelés alatt, mert lehet, hogy nem sikerült eladni, és akkor meg jó az UP. -
válasz
Kalandor
üzenetére
"Én elhiszem, hogy neked nem megfelelő így, ahogy van, de a többségnek így a megfelelő"
Ez maximum csak a fizető hirdetőknek jó (bár azt sem értem nekik miért), senki másnak, és kétlem, hogy ők lennének a többség...
Ha lenne egy olyan szabályzás az upollásnál (amit vásárláskor elfogad a vásárló), hogy a jegeltek nem uppolódnak, nem hiszem, hogy szemmel látható lenne az up-ra előfizetők számának változása. -
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Sumptuous
üzenetére
Szvsz. senki sem haragudna meg a hirdetők közül, ha ilyenkor az auto up nem történne meg.
Pedig de, mert kifizették.
Ha mindenképp le kell szolgáltatni, ezeket a kifizetett uppokat lehetne továbbvinni egy másik fizetett hirdetésre. Vagy PH!ontokban elszámolni.
Időegységes elszámolásnál sehol sem kapod vissza, amit nem használtál fel.
Én elhiszem, hogy neked nem megfelelő így, ahogy van, de a többségnek így a megfelelő
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Értem. Vélhetőleg a hirdetőnek a termék eladása volt a célja a fizetett hirdetéssel/uppokkal. Miután azt jegelte, valószínűsíthető, hogy a termék elkelt, - értékelésre vár, vagy egyszerűen még nem áll készen az át/eladásra.
Mindkettő esetben felesleges új érdeklődök szeme elé sorolni az adott hirdetést. Főleg a releváns hirdetések kárára.. Szvsz. senki sem haragudna meg a hirdetők közül, ha ilyenkor az auto up nem történne meg.
Ha mindenképp le kell szolgáltatni, ezeket a kifizetett uppokat lehetne továbbvinni egy másik fizetett hirdetésre. Vagy PH!ontokban elszámolni.
-
Bjørgersson
félisten
Javaslom, hogy asztali nézetben minden portálon látszódjon a kedvencek és az itt szóltam hozzá listák gombja is amikor nem a fórumot böngésszük, mint ahogy az van reszponzív nézetben kisebb képernyőkön.
-
Mivel lassan 40 fölött elkezdett romlani a szemem rettentően örülök neki hogy mobilon mobil nézetben chrome-ban újra akkorák a betűk a fórumot nézve amekkoranak beállítom a kisegítő lehetőségek közt.
Korábban így volt pár hónapja minire váltott és most újra látható.
Ezt mi okozza? -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
szente
üzenetére
1. Ahogy előttem is írta Viktor, amit nézel, az asztali nézet. Ott továbbra is ugyanúgy megvan a jobb oldalon.
2. Illetve mobilnézetben is megvan, csak le kell görgetni az oldal aljára. [kép]
De az új LOGOUT témát inkább folytassuk itt: Itt az új LOGOUT!
-
-
-
szente
addikt
Akkor ennek a menünek mobilon végleg vége így, hogy megkapta a Logout is az új felületet?

Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehetne, hogy a csillag legyen a legelső ikon? Jobbkezesként, most zavaró, hogy messzebbre kell nyúlni a topikokhoz mobilon