- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killbull
aktív tag
válasz Intruder2k5 #21906 üzenetére
Jah mert ilyen trash, de alatta is írták hogy más is benézte már pont emiatt mert nincs idézet!
Diktatúrában éltek csak nem mindenki szereti!
[ Szerkesztve ]
-
killbull
aktív tag
Üdv!
Múltkor írtam hogy elavult a Prohardver motorja mert ha bármilyen fórum beszélgetésben válaszolsz valakinek nincs beidézve tőle az a saját hozzászólásodba egy buborékba hogy mit írt. Így megmutatom még egyszer miért elavult. Írtam egy hozzászólást amit egy hozzászóló rosszul értelmezett, miután leírtam neki mi a korrekt, észrevette, átírta azt amit elrontott és elérte hogy ne tűnjön inkompetensnek!
-
killbull
aktív tag
Mert nem fogadtok el semmit akárhogy írják, akkor se ha Tisztelt Prohardver staff, sehogy.
Meg megy a hergelés hátha csúnyán írok vissza és lehet valami indok a banra. Meg egyszerűbb nemet mondani mit dolgozni.
Biztos ezek akik tiltva vannak nálam akik hardveraprón leakartak húzni azért vannak mert olyan tökéletes a rendszer! -
killbull
aktív tag
válasz philoxenia #21845 üzenetére
"Az szeretne szerkeszteni utólag, aki nem vállalja a véleményét másnap."
Mint írtam ha valaki válaszol rá akkor buborékba megjelenik amire válaszolsz és azt már nem lehet szerkeszteni. Ha még is átszerkesztik az előzőt nem megy vele semmire mert amire válaszoltak rögzíti!
"Helyesírási hibák? Milyen böngészőt használsz, ami nem húzza alá a kirívó hibákat? Elküldés után a hosszabb hozzászólásaidat még átolvashatod és szerkesztheted."
Most is van egy hozzászólásom amibe szeretnék 2 hibát javítani de rendes elküldenek a fórumról ha jelzem!
"Gyakorlatilag elküldhetsz valakit az anyjába a WoT fórumon ezek szerint, majd mire jelentik, már kiszerkeszted? Itt ez még a jelenlegi lehetőségekkel együtt is előfordul, ha éppen aktív mindkét fél. Ha ezt korlátlan időben tehetnék..."
Automata moderáció van, szóval nem tudsz csúnyán beszélni, ami gondolom itt nincs és vannak moderátorok akik banolnak!
"Itt meg kell gondolnod mit posztolsz, mert ez komoly fórum. Ha hülyeséget írsz és rájössz, két mód is létezik. Az egyik a modkeres kérés, a másik egy új hozzászólásban a beismerése a tévedésednek. Így van súlya amit írsz."
Pont hogy ezt írom ha találok egy hibát még fizessek kemény 10 percért, ma is volt WG fórumon amit utólag vettem észre kb 20 - 25 percel hogy véletlen magyarul írtam és ha nem veszem észre eltávolítják és megtudtam szerkeszteni. A többivel meg nem írsz semmi újdonságot. Ez nem komoly fórum, pont arra hívtam fel a figyelmet hogy elavult.
Az nem az én hibám hogy a prohardver és a fórumot engedik együtt működni. A jófogásnak sincs fóruma még is átlehet rajta verni bárkit hogy téglát kap csomagban!
Az a fórumot minősíti hogy hergelik az embert hátha moderálni lehet mert nem a szocializmusba nőtt fel hogy csak dicsérni lehet a rendszert, kritizálni nem!
-
killbull
aktív tag
válasz philoxenia #21842 üzenetére
De ha valaki ír valamit és talál benne hibát, pl kis vagy nagybetűk, vagy épp talál egy pontot amit nem tett oda és olyan marad. Aztán ha valaki válaszol valakinek, illik automatikusan bemásolni a hozzászólásba és alá lehet válaszolni ahogy a képen van itt lentebb.
Itt van a WG fórum amit mondtam, per pill készült a kép és ott van az edit gomb és nem kérnek érte pénzt!
Jó ez a Prohardver, rendes mint egy időkapszula! Moderátorok is igazi példamutatók hogy kell viselkedni!
[ Szerkesztve ]
-
killbull
aktív tag
válasz macilaci78 #21839 üzenetére
Kinézet meg és funkcionalitás bebetonozva!
-
killbull
aktív tag
-
killbull
aktív tag
válasz lezso6 #21833 üzenetére
Nem velem van a baj hanem azzal hogy ha a fórumra jövök és belemélyülönk egy témába és ha 30 perc múlva még hozzátennék pár mondatot akkor konkrétan írnom kell egy új hozzászólást. Vagy más jó tapasztalat, nemrég kibanoltak pár napra mert spamelve lett egy topic mert nem lehetett beleírni 1 hozzászólásba amit akartam! Tudod nem mindenki ül 1 órát egy hozzászólás fölött hogy biztos jó e!
De értem az van amit a főnök parancsol!
[ Szerkesztve ]
-
killbull
aktív tag
válasz lezso6 #21831 üzenetére
Felmész a World of Tanks vagyis a WG fórumára ott megteheted ingyen, akár az 1 éve írt hozzászólásom is javítható ha akarom. Semmilyen visszaélés nincs. Konkrétan google fordítóval beszélgetek angol nyelvű emberekkel, és ha válaszoltam valakinek még vagy 3x átolvasom fordítóval hátha tudok egy jobb szót írni hogy jobban értsék amit írok. Még egy normális idézés gomb sincs a fórumon mert úgy kell másolgatni a másik hozzászólásából mire akarok reagálni. Valószínű ha normális idézés lenne amit automatikusan bemásol a saját hozzászólásodba akkor esélye se lenne senkinek bármivel is visszaélni egy vitában például!
Az ilyen hozzáállás miatt vagyunk szinte mindenben utolsók!
-
killbull
aktív tag
válasz lezso6 #21829 üzenetére
Gratulálok hozzá hogy ami máshol full ingyen van itt a korlátoltért fizessen az ember. Ezér nem referencia sehol a Prohardver ha tesztről van szó mert elfogult, tudja mindenki milyen gyártó felé!
Sok sikert, ezért jövök max akkor ha nagyon kötelező, pedig fejlődhetne az oldal!
-
killbull
aktív tag
Nem lehetne megoldani hogy a hozzászólást örök ideig lehessen szerkeszteni ezen a fórumon? Mert ha letelik az a kb 5 perc utána fejenállhatsz se tudsz szerkeszteni a régin és ha hozzátennél még a hozzászóláshoz akkor újat kell írni és ha újat írsz meg jelentenek spameléssel. Vannak fórumok ahol az 1 hónapja írt hozzászólást is tudom szerkeszteni ha akarom! Egyszerű hibákat se tudni javítani amit később veszek észre mert lejár a szerkesztési idő!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest