- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz killbull #21847 üzenetére
Ha, meg de, meg illik... Jajj, de sok múlik az egyénen az egyének közti vitás helyzetekben.
Mi van, ha nem idéztem be, mert csak illik, de nem kötelező?De voltaképp mindegy is, regisztrációkor ugyanúgy elfogadtad az Alapelveket/ÁSZF-et, mint bárki más.
Én sem értek egyet mindennel, ami a fórummal, vagy akár a moderációval kapcsolatos, pár éve volt is duzzogás lokál topikban. Bele sem merek gondolni, mivé fajulhatott volna, ha bármelyik júzer tetszőleges ideig tudta volna szerkeszteni a saját hozzászólását.A másik: láttam olyan fórumot, ahol WoT-hoz hasonlóan lehetett idézgetni. Hát, baromi jól nézett ki, amikor már 5 buborékablak volt egymásba ágyazva, mert idézetett idézetet idéztek újra... És olyat is láttam, ahol az idézett szöveg az idéző hozzászólásában szerkeszthető volt. Ollé, bárki hitelessége egyből aláásható egy mondattal.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
- E-roller topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Külpolitika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest