- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
killbull #21847 üzenetére
Ha, meg de, meg illik... Jajj, de sok múlik az egyénen az egyének közti vitás helyzetekben.
Mi van, ha nem idéztem be, mert csak illik, de nem kötelező?De voltaképp mindegy is, regisztrációkor ugyanúgy elfogadtad az Alapelveket/ÁSZF-et, mint bárki más.
Én sem értek egyet mindennel, ami a fórummal, vagy akár a moderációval kapcsolatos, pár éve volt is duzzogás lokál topikban. Bele sem merek gondolni, mivé fajulhatott volna, ha bármelyik júzer tetszőleges ideig tudta volna szerkeszteni a saját hozzászólását.A másik: láttam olyan fórumot, ahol WoT-hoz hasonlóan lehetett idézgetni. Hát, baromi jól nézett ki, amikor már 5 buborékablak volt egymásba ágyazva, mert idézetett idézetet idéztek újra... És olyat is láttam, ahol az idézett szöveg az idéző hozzászólásában szerkeszthető volt. Ollé, bárki hitelessége egyből aláásható egy mondattal.
Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GM 750W Gold 87%. 2029-ig garis
- Samsung galaxy Zflip 5 256gb független
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- Intel Core i5-12400F 6-Core 2.5GHz LGA1700 OEM
- ZOTAC GeForce Twin Edge RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit videókártya GPU gamer OEM - LED VERZIÓ
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest