Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor355
újonc
Üdv! Nem tudok privát üzenetre válaszolni, ellenőrző kód beírása után, azt írja ki, hogy lejárt vagy hibás kód
Köszi. -
-
-
szabopozo
újonc
Üdv! Egy kis segítség kellene nekem. A hardveraprón tettem egy jelentést és elrendeztük. Hogyan kell ezt visszajelezni a moderátornak?
-
macilaci78
nagyúr
Óóó, ne én legyek a mérce, az alacsony lenne szerintem. És a lapcsaládban gondolkodom, nem a hardverapróban, mivel most újra egyazon kézben van.
Parci: a negatív diszkrimináció csúnya dolog. A te szavaiddal élve az IT-s IQ-teszt sikeres teljesítésével plusz kiváltságokat élvezhetnének a tagok, olyanokat, amiket pénzért nem lehet megvenni. Olyasmi ez, mint a mikulássapkás egyéni avatar, ami egy jól definiált, de szűk körnek adatik meg.
A szakmai kvalitás nem feltétlen IQ-teszt, viszont az IT ma már egy nagyon szerteágazó terület, így különböző témákra kellene bontani a tesztet. Pl hardverek, szoftverek, akármi. Esetleg aki az előre definiált kategóriák egyikét sem érzi magának, írhat egy esszét a zsűrinek, ami a megmérettetés alapja. Erre mondjuk a logout meg is felel, ahol akár publikálható is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
HARDVERAPRÓD
-
MODERÁTOR
-
Czmorek
aktív tag
Helló!
Szerintem túlzás volt Retro-ba rakni Hardveraprón az LGA1366-ot (alaplap és processzor is).
A mai napig tökéletesen használható paltform.
Ennyi erővel a GeForce 6xx, 5xx, 4xx, 3xx, 2xx sorozat is mehetne hasonlóba... -
Fancy-boy
addikt
Aprón az "Xbox Series" alatt miért nincsen "játékok" kategória?
[ Szerkesztve ]
-
-
HÁZIGAZDA
válasz macilaci78 #21485 üzenetére
ja, hogy szerinted kéne valami IT-s IQ teszt az elején, és kizárni, aki nem megy át.
döntés, persze. egyszerűen csak populárisabb lett. mindig nyitott volt minden szolgáltatásunk, tehát a döntés az igazából nem-döntés.ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
aktív tag
válasz macilaci78 #21485 üzenetére
De ha meg annyira megszűröd, akkor van, akinek nem lesz esélye "felkapaszkodni" a te szintedre. Lehet itt tanulni. a PH pedig ezzel együtt is egy relatív szűrt társaság. a Hardcore PH (PH++?) pedig egy elitista gondolat, ugyanannyi létértelme van, mint a mensa tagságnak. Szóval jó-jó, meg mehet is, de akkor marad 2%, a többieknek ugyanúgy kell egy tágabb piactér és ha el akarsz adni valamit, végül ott is meg fogod hirdetni
Mégmielőtt valaki azt mondaná, hogy savanyú a szőlő, elküldöm neki szivesen üzenetben a teszteredményeimet, de akkor sem vagyok hajlandó emiatt, vagy bármi más miatt felsőbbrendűnek gondolni magam, ahogy millió témához meg hozzá se tudok szagolni, ott pedig nem szeretnék alsórendű szar lenni csak azért, mert nem fektettem bele munkaórát, vagy nem születtem pl. kosárlabda tehetségnek.
-
aktív tag
válasz Viktor0610 #21473 üzenetére
Igen, idő közben @Parci is megkeresett, szóval a hozzászólásom felesleges és még hülyeség is (sok eszközről használom a fiókot, nem tűnt fel, hogy mi alapján kapok aktiválóst és most kevés hirdetést kezeltem pont)
-
macilaci78
nagyúr
viszont sajnos a hardveraprós közönség csak részben a hardcore-abb IT-s arcok, van ott mindenki, és már egy emailes megerősítés miatt is megy a fesztivál. - Ez anno egy döntés volt, amit az oldal tulajdonosai, üzemeltetői hoztak. Ezen sajnálkozni megint ugyanolyan hiábavaló, mint a bosszú-negatívokon.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
HÁZIGAZDA
válasz macilaci78 #21483 üzenetére
próbálom értelmezni a kommented, de elsősorban gúnyolódást látok, így nem jutottam vele messzire
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
macilaci78
nagyúr
Ez mind azért van, mert alacsonyan van a léc. Egy mezei adatbekérő oldal kitöltése és néhány kattintás elég a regisztrációhoz.
De nyilván a reklámbevételekhez mennyiség kell, nem minőség.Kéne a Prémium felhasználó mellett egy Prémium Plusz kategória is, ahol nem a pénztárcán van a hangsúly, hanem a hozzáértésen.
-
HÁZIGAZDA
de, tervezzük
viszont sajnos a hardveraprós közönség csak részben a hardcore-abb IT-s arcok, van ott mindenki, és már egy emailes megerősítés miatt is megy a fesztivál.
meg jönnek elő userek, hogy miután hosszú időn keresztül figyelmen kívül hagyták a sok-sok kérést, hogy validálják az emailjüket, most akkor mi lesz, oldjuk meg... valaki még a jelszavát is elküldte most nekem, hogy lássam, hogy ő ő
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
Ez így elsőre jogosan hangzik, de kb minden komolyabb oldalon ez lesz vagy már ez a sztenderd.. A júzer köztudomásúlag hülye, és semennyi sütnivalója sincs. Talán az itteni társaság kicsit jobb az átlagnál.
De így tkp semmit nem mondtál arról, hogy most mi a terv ezzel kapcsolatban. Vagy ez azt jelenti, hogy nem is tervezitek?
Úgy is meg lehetne, hogy nem kötelezőre, hanem aki akarja, az beállítja magának.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
TEST11
csendes tag
Priváth üzenetben engedi beszúrni a Vágólapra mentett képernyőt... (PrtScn-->CTRL+V) Viszont elküldés után rögtön kiveszi a levél tartalmából a képet -mintha nem is lett volna beszúrva.
-
C64
őstag
Nem tudom volt-e már, de szerintem égetően fontos lenne bevezetni a 2fa hitelesítést.
Én a Google Authenticator-t javasolnám.
[ Szerkesztve ]
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
razor03
aktív tag
Sziasztok!
Van egy tag, aki 7000 Ft-ot nem akar visszautalni. Jelentettem az illetőt, azt írta a PH! csapat, hogy amennyiben 8. nap elteltével sem kapom vissza az összeget, akkor jelezzem. Nem kaptam vissza a pénzt, és nem is lépett be azóta az illető egyszer sem.
Azt szeretném kérdezni, hogy hol/hogyan tudnám értesíteni a PH! illetékeseit ez ügyben? A profilomban ott van a "Jelentéseim"-ben a PH! levele, de arra nem tudok válasz levelet írni
Szóval most nem tudom hogyan tovább...
Üdv. Razor03
Power and performance, the two elements every gamer craves, are the heart and soul of the GeForce
-
TEST11
csendes tag
Most egészítette ki az automata a privát levelezésem, hogy ne utaljak előre mert veszélyforrás! Ezt még érteném is, de én nem is akarok utalni.. mivel én vagyok az eladó! Vagy ez most mindkét fél számára látszódó automatikus üzenet?
-
MODERÁTOR
-
TEST11
csendes tag
- A "Hirdetéseim kezelése" oldalon lesz esetleg olyan, hogy az aktív termékek mellet látszódni fog az aktuális termékár is? Nem mindig emlékszik az ember, hogy mennyiért tette fől a terméket...mondjuk fel lehet írni egy darab papírra is. Néha belekorrigálnék az árba..a piac is folyton változik.
- A megtekintés számlálónál hasznos lenne nekem mint eladónak, ha lenne egy számláló a hirdetésfelrakástól és lenne egy másik, ami bármikor nullázható. (vagy napi nézettség grafikon.. vagy hasonló ami a nézettségről ad picit több információt -nekem csupán mint eladónak) -
HÁZIGAZDA
válasz RudiLicenc #21468 üzenetére
megbeszéltük
(ennyi kedvezményt tudunk adni ehhez, tényleg inkább a kényelmes használat volt a cél, adósak voltunk azzal, hogy ha valaki 30 kiemelt hirdetést menedzsel, ne kelljen egyenként számlát kérnie. elsősorban nekik készült a funkció)
-
aktív tag
-
HÁZIGAZDA
válasz RudiLicenc #21466 üzenetére
majd lekapcsoljuk a paypalt, megszűnik a barion kedvezmény és úgy már jó lesz!
-
aktív tag
Igazából egy - akármennyivel is, de jelentősebb - kedvezményt vártam volna a funkcióval, tekintve, hogy a prémium + barion fizetés is 10% pontbónuszt ad, és maga a “reklámszöveg” is a nagymennyiségre és a kedvezményre van kihegyezve.
Köszönöm szépen a hibajavítást, mostmár valóban jól működik.
Üdv!
-
válasz RudiLicenc #21463 üzenetére
Kosaras részt javítottam, ez tényleg bug volt, most már jó lesz, a mezőből kikattintásra frissíti csak az oldalt, nem minden egyes beírt karakterre.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
HÁZIGAZDA
válasz RudiLicenc #21463 üzenetére
"1. PH!ont egyösszegű vásárlása? Ennek tulajdonképpen mi a lényege? Nagyjából ugyanannyira járok jól, ha továbbra is direktben fizetem a hirdetési szolgáltatásokat, mintha bevásárolnék pontokból. Vagy az én matekom rossz?"
elsősorban az, hogy egyszer kell csak ténylegesen fizetned, számlát kérned, utána már kényelmesen dolgozol a keretedből. és valamennyi kedvezménnyel is jár.
a kosaras részt megnézzük (nem telefon a fő fókusz, de megnézzük, hogy tudunk-e javítani rajta).
-
aktív tag
Sziasztok,
Két kérdésem/felvetésem lenne:
1. PH!ont egyösszegű vásárlása? Ennek tulajdonképpen mi a lényege? Nagyjából ugyanannyira járok jól, ha továbbra is direktben fizetem a hirdetési szolgáltatásokat, mintha bevásárolnék pontokból. Vagy az én matekom rossz?
2. Előfordulhat persze, hogy a matekom rossz, mert arra szavak nincsenek, hogy mennyire rossz a kosár UX telefonon, úgy, hogy újratölt az oldal minden egyes “mennyiség” mezőbeli számváltoztatásnál. Próbáltatok tesztként telefonon beírni mondjuk 30-at, azaz 1 hónapot? Demonstrálom:Default az 1, kitörlöm, erre jön az error hogy nem lehet 0, leokézom: reload, megint ott az 1.
Jó, akkor beírom mögé a 0-át, lesz 10, reload. Kitörlöm az egyest. Megint nem lehet 0: reload, visszaálltunk 10-re.Na akkor beírom hogy 13, kitörlöm az egyet, reload, aztán a 3 mögé beírom a 0-át, így lesz 30 egy reloaddal. Nehéz szülés volt, de lehet megint velem van a baj.
A reload azért is vicces, mert elveszti a fókuszt a mezőből a telefon, és megint bele kell kattintanom a mennyiség mezőbe, ahol nem mindig a számhoz sikerül kattintani ahova szeretnék.
Mindenesetre, ha nem lehet jobban lekódolni ezt, lehetne kérni a + és - gombok mellé egy +10 és -10 gombot esetleg? És akkor nem is szórakoznék a manuális számbevitellel, hanem akkor megnyomom mondjuk 3x, és akkor már 30-nál vagyok. Szerintem ez vállalható megoldás lenne.
Üdv!
-
válasz prabhu #21459 üzenetére
Azt csinálsz amit akarsz. Csak ugye mindennek vannak következményei.
Leginkább most te akarod megmondani, hogy mi mit csináljuk vagy ne csináljunk. Ha törölsz mindig minden sütit meg egyéb adatot, akkor azután a weboldal számára úgy tűnik, mint ha új eszközről lépnél be. Így nem fog megbízni az új eszközben, s megerősítéseket kérhet, hogy biztosan te vagy az. Banki és egyéb kereskedelmi oldalak is pont így működnek, szerinted ők se értenek hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz prabhu #21459 üzenetére
semmi gáz, netezhetsz sütik nélkül, de akkor nyilván a sütik által biztosított kényelmi apróságok sem fognak működni (nem csak nálunk nem, kb. semmilyen más oldalon sem, de ezt tudnod, tapasztalnod kellett már itt-ott). te döntöd el.
a megerősítő emailnek pedig biztonsági okai vannak, amit nem szeretnénk ennél jobban kifejteni, nem azért, mert buták vagyunk és fölöslegesen szivatjuk a usereinket, hanem, mert nem szeretnénk nyilvánosan részleteket közölni biztonsági kérdésekben, ötleteket adva ezzel azoknak, akik azt rossz célra használnák. már ez a(z egyébként elég sok oldalon bevett, nem véletlenül..) szigorítás is ilyen okokból született.
többet ehhez nem igazán tudunk hozzátenni.
[ Szerkesztve ]
-
prabhu
senior tag
válasz lezso6 #21458 üzenetére
Az én gépemen más ne határozza már meg, hogy mit csinálhatok. Semmilyen böngészési maradvány nem tárolódik. Ez egy primitív megoldás, főleg szakmai oldalon.
Milyen biztonsági előnye van ennek? Be vagyok lépve, egy hirdetés feladása nem egy véletlen klikk, hanem egy hosszabb folyamat. Az esetleges friss regesek szűrését másképp kellene megoldani, mert így elég értelmetlennek tűnik az egész.
Hol van erről bővebb infó? -
válasz prabhu #21457 üzenetére
Akkor így jártál, mindig megerősítő email fog kelleni. Sajnos másképp nem megoldható a biztonság, s ne lepődj meg, ha a jövőben esetleg más hátránya is lesz annak, hogy rendszeresen törlöd a sütiket.
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
válasz arcoskönyv #21454 üzenetére
[ Szeretkezve ]
-
DS39
nagyúr
válasz arcoskönyv #21454 üzenetére
A Facebookhoz mi köze Magyarországnak?
Ez meg itt spam védelem.
De most erre a hsz-emre írhatsz. -
prabhu
senior tag
Ez a megerősítő email hirdetésfeladásnál és módosításnál eléggé idegesítő. Mi volt a cél mögötte?
-
macilaci78
nagyúr
A moderátorok nem tudnak egy egységes kótát tükrözni, akkor a hardverapródoktól miért várod el? Bármilyen keretrendszert is fektetsz le, mindig lesz valaki, akinek nem felel meg, így a már igényelt picsogós topik örökéletű lenne.
De én mindezt már elengedtem. Egyszerűen van olyan, aki nem elég érett ahhoz, hogy tőlem vásároljon.
-
Wyll
őstag
válasz macilaci78 #21449 üzenetére
Ha kapnék választ, az ontopik lenne...
Nyilván (nagy) munka megcsinálni egy ilyen szabályzatot, de szerintem ez a közösség nagyon szívesen részt venne egy ilyennek a megformálásában. Nem én vagyok az egyedüli aki úgy érzi hogy nem érdemelte meg az értékelését, máskor meg nagyon is értékelne de mégsem lehet. De minimum azt definiálni kéne, hogy mit jelent a plusz/minusz, mert már ebbe is mást-mást láthat bele mindenki..
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Panthera
őstag
Üdv.
A Google keresővel mennyi ideig normális, ha törölt HA-s hirdetést listáz? Időnként belefutok ilyenbe (saját hirdetésnél is előfordult). Vagy végülis betölti a keretet (törölt hirdetés), ezt a google nem érzékeli úgy hogy elavult a lap?
-
senior tag
erre én is nagyon kiváncsi lennék!
főleg hogy az én esetemben világosan látszik, hogy bosszúnegatívról van szó, és teljesen alaptalan! Ez ebben a formában nem engem minősít, hanem az értékelési redszert.[ Szerkesztve ]
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
Wyll
őstag
Pontosan. Tény hogy írtam neki de normálisan visszaírt, majd nyilván fel is hívtam. Tény hogy megkíséreltem alkudni (telefonban amúgy, minimális mértékűt), de ott sem mondta hogy bocs de viszlát, csak szimplán nem engedett, de mindent normálisan megbeszéltünk. Lezajlott az üzlet, majd végül pont ezekre hivatkozva adott negatívot.
Ráadásul privátban nekem elismerte, hogy eredetileg pozitívat akart adni, csupán (figyelem!) az én pozitív(!) értékelésem szövege nem tetszett neki, merthogy megemlítettem hogy késett. Lehet hogy neki ez valamiért egy érzékeny pont, nem tudom, de valójában emiatt adott negatívot, de utólag már olyan dolgokra hivatkozva, amik teljesen átlagos részei egy ilyen adásvételnek és amikben maga is tevőlegesen részt vett.
A "hatóság" értékelése szerint nem számít hogy bosszúnegatív, mert volt rá alapja.
Ezért kérdezem, hogy mire lehet negatívot adni.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
asdf_
veterán
válasz 0xmilan #21440 üzenetére
Én azt a részét nem értem, hogy ha azt írja az eladó, hogy nincs alku és csak telefon, akkor a kapott privátra minek reagál? Én is adtam már fel, odaírtam, hogy alku nincs, aki alkus privátot küldött, azt elolvastam, majd semmit nem reagáltam rá (ha valami extrém low-ball ajánlata volt, egy kanyarban tiltottam is). Mindketten elrontottátok.
-
Oldman2
veterán
válasz 0xmilan #21440 üzenetére
Megkerestem az ominózus értékelést, ennek kapcsán kijött egy hiba!
Az értékelésen megjelenik egy "Hozzászólások (1)" gomb, amire kattintva nálam a Logout főoldala jön be.
Gondolom nem ennek kéne.up: az "elsődleges portál"-t átírva egy másikra, működik. Akkor ez csak egy "Logout" related gond.
Sry[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
Sziasztok
Lehet kérni, hogy pl. egy moderátor vagy hardverapród leírja, hogy mi teremt jogos alapot egy negatív értékelésre (akár bosszúnegatívra is)?Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
aktív tag
válasz Bjørgersson #21434 üzenetére
Én beadtam szabalynak a levelezomben, hogy uj hirdetes sikeres feladasa mailt egybol ignoralja, kb. Fel perc, azota nincs fejfajas, ertesitest sem kapok, egybol archiv.
Ha nem lenne tobb hirdetesem is, akkor nem zavarna kulonosebben -
válasz Bjørgersson #21434 üzenetére
Nem lesz örökké ilyen.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Intruder2k5 #21433 üzenetére
De ha én személy szerint nem kérek ilyen e-maileket, akkor miért nem kapcsolhatom ki őket? Nélkülük is tudom, hogy sikerült feladnom a hirdetést, köszönöm. Ha valaki feltöri a fiókomat, nem egy ilyen e-mail miatt fogok rájönni, mivel naponta többször is belépek, így egyből észreveszem.
Ennyi erővel minden sikeres hozzászólás-írásról is jöhetne spam...
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #21431 üzenetére
Ezzel pont a lényegét veszítené el a funkció, tehát nem lesz ilyen.
-
Panthera
őstag
válasz Bjørgersson #21431 üzenetére
+1
De lehet hogy biztonsági okokból történt. -
Bjørgersson
félisten
Javaslom, hogy a sikeres hirdetésfeladást visszaigazoló e-maileket lehessen kikapcsolni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Ezt a topikot találtam (talán) a legjobb helynek, de kérlek irányítsatok át, ha rossz helyen járok.
A Leadtek belső tévétunerek topikban szeretném kérni, ha lehetséges a #10471-es hsz-emet kitűzni felülre. Korábban belinkeltem egy általam learchivált és Google Drivera feltöltött driver pakkot, de a régi link nem működik már (Google házirend változtatás miatt), és mindig mailt kapok róla, ha valaki azon keresztül próbálja letölteni (engedélyt kell adnom).Esetleg ha ez nem megoldható, kérhetem a korábbi hsz-eim "moderálását", abban a link cserélt a működőre?
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
HARDVERAPRÓD
válasz Szabi® #21426 üzenetére
Nem! Az aktiválással dől el, hogy legális vagy illegális lesz. Az sw-t az MS oldalról bárki ingyen letöltheti, és használhatja is, bizonyos korlátozásokkal, azaz freeware . Ez legális. Utána ha vesz kulcsot az még nem legális, hisz más a kulcs (lehet venni 1-2e ft-ért is) és a licensz az nem ugyanaz.
Amennyiben ennek a 7 feltételnek megfelel, onnantól oké lesz. -
-
-
senior tag
válasz Intruder2k5 #21416 üzenetére
Nekem erre volt egy pofonegyszerű(-nek látszó?) javaslatom. [link]
A "szoftver"-t és a "PC, szerver" kellene megcserélni.
A "szoftver" kimenne főkategóriának, a "PC, szerver" pedig hardver alkategória lenne hisz az is, nem pedig külön kategória.tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
dhugo
csendes tag
Sziasztok!
Van rá valami esély, hogy amikor belépek a hardverapróra és rápillantok az elmentett apróimra, akkor ne csak a hirdetés címét, hanem a termék árát is lehessen látni? Sajnos nem vagyok már mai gyerek, de még mindig itt vásárlok és nagyon bosszantó, hogy minden nap ki kell nyitnom az összes hirdetést mert elfelejtem ki mennyit kér a cuccáért!
Köszönöm! -
asdf_
veterán
válasz 1amarr #21414 üzenetére
A legfőbb baj ezzel, hogy legálisnak hazudott teljesen illegális sw-t adnak el, és ezt hagyja az oldal is, mert jön belőle a pénz. Sőt, volt törzshirdető, amely +áfa árfeltüntetést alkalmaz(ott), aztán amikor jelentettem a hirdetést, én lettem leugatva a francba.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Intruder2k5 #21416 üzenetére
Hát nálam fullHD-n férne még ki.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
-
1amarr
tag
Sziasztok!
Több mint tíz éve használom megelégedéssel a Hardveraprót, szerintem a magyar internet legjobb piactere, sőt, az egyik legjobb ma is működő "közösség". Ha bizalmi jellegű árut keresek, az adásvételeimet hardver témában mindig itt bonyolítom. Minőségi az egész, van egy kis hígulás ugyan az emberanyagot tekintve, de még mindig fényévekkel a m*rketplace és a Jófogás előtt járunk (a többi specifikus hirdetőoldalt/fórumot most nem említem az összehasonlításban).
A bevezető után szeretném vitaindító szándékkal kikérni a stáb illetve a többi felhasználó véleményét, hogy nem érzitek egy kicsit negatívnak, hogy hardveraprót (érted, hardver...) szétfloodolják a szoftverlicensz hirdetésekkel? Jelenleg így néz ki a kezdőoldal.
Értem, hogy ezekben a hirdetésekben van a pénz, hiszen félprofi kereskedők, állandóan veszik a kiemeléseket, előresorolásokat, de akkor is, kicsit nekem fura az egész, és szerintem az új felhasználó sem feltétlenül érti, hogy miért a szoftverapro.hu jelenik meg, ha a hardverapro.hu-t keresi fel.
Vélemények?
-
-
-
-
asdf_
veterán
A biztonságod érdekében szükséges a belépési emailed megerősítése: csak kiküldünk rá emailben egy linket, amire ha 15 percen belül kattintasz, már készen is vagy!
Ha a jelenlegi belépési emailed már nem elérhető, akkor újat kell megadnod, és oda küldjük a linket, amire kattintva készen is vagy! (onnantól az új emaileddel tudsz belépni)
Remélem, ha nem klikkelem le 15 percen belül a kiküldött emailt, nem zártok ki, mert természetesen mikor máskor, mint most van ledögölve az emailszolgáltató, ahova a mail ment
-
Panthera
őstag
válasz #82860288 #21406 üzenetére
Én ezt szoktam...miután rákerestem egy kulcsszóra, a találati listából a kívánt hsz-t megnyitom új böngésző tabon. A címsorban a linket pedig kézzel átírom, mindkét irányba adok pl. 10-10 hsz-t még neki. Mobilon kicsit macerásabb.
A felvázolt problémán az sem segít, hogy sokan válaszolunk 1 hsz-be több kollégának. -
törölt tag
Lehet olyat csinálni, hogy ha egy hsz egy hosszabb lánc része, akkor mondjuk valami plusz opcióval / kattintással az utolsó 5 hsz-szel egy láncban jeleníti meg? Sokszor borzasztó macerás oldalakon keresztül visszakövetni a hsz-eket és hogy ki mit akart, főleg amikor ötbbszereplős a dolog.
-
Benhill
senior tag
Itt a pirossal keretezett részen, arra gondoltam, hogy nem-e lehetne pl 3 ikon, amibe az egész lapcsaládra mutató, bármilyen linket elhelyezni egyénileg, a gyorsabb elérés érdekében?!
Például nézegetem ezt a topikot, de ha mondjuk "Jenő" hirdetésiét akarom megnézni, akkor jó sok kattintás kell mire elérem.
-
-
Ha egy offtopikra válaszolok, akkor az lehetne alapból offtopik?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
SzabóBonifác
újonc
Értem, sajnálom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest