Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
IT user
üzenetére
Igen, lezso megcsinálta.

-
Kékes525
félisten
Az Általános Szolgáltatási Feltételeket (ÁSZF) fel kellene újítani a prémium tagsággal. Gondolok például arra, hogy azok használhatnak(?) reklámblokkolókat.
Apropó nem találom benne a reklámblokkolók használatának tiltását, holott egyes topikok az ÁSZF-ra hivatkozva megjegyzik az összefoglalójukban. Persze lehet, hogy ez közvetve benne van... -
DarkChild
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
A desktop nézetes utalásomat úgy értettem, hogy mobiltelefonon egyáltalán nem olvasom már a PH-t, csak laptopon. (RSS olvasóból böngésztem korábban, de onnan mostanában mindig a desktop nézetre ugrik, nem a mobilra és untam már az átkapcsolással járó küzdelmet - mivel ugye nem jegyzi meg, hogy én csak a mobilnézetet szeretném használni
) -
solarix45
senior tag
Sziasztok!
Látom, más is panaszkodott, de ha jól látom, nem jött válasz, úgyhogy én is jelzem: gondok vannak a mobil átirányítással.
Pontosabban ha jól látom, csak a főoldal irányít át, ha direktben egy cikk linkjét nyitom meg, akkor a desktop oldal jön be. Szerintem ca. egy hónapja van így, előtte jó volt. -
zalyy
tag
A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető!
Ez valaha kilesz javítva? Már napi szinten folyik ez a dolog... A promóciókat igazán fellehetne használni egy jobb web planre.
-
Rimuru
veterán
Igaz hogy nem illetekestol de lenyegebn kaptal valaszt.

Szerintem logikus hogy nem torolheto abbol a szempontbol hogy ertelmetlen hozzaszolasok keletkezhetnek ha hianyzik beloluk bizonyos tartalom (ezert nem jo kulso forrasbol linkelni az barmikor eltunhet).Amugy majus 25 utan nyugodtan panaszkodhatsz (ha olyan tartalom), lasd GDPR (macos alatt nem megy a link: https://en.wikipedia.org/wiki/General_Data_Protection_Regulation)
-
vlevi
nagyúr
Nem tudom, volt-e már, fotótrenddel kapcsolatos problémám van, de talán a prohardveren is hasonlóan működik.<br/>Amikor a fotótrenden a kék bubira kattintok, bejönnek az olvasatlan hozzászólások.<br/>Ahol sok ilyen van, ott a felső nyilak kékek, de nem lehet rájuk kattintani.<br/>Pedig vannak annál is frissebb hozzászólások.<br/>pl. win10 topicban vettem ezt észre.
Ja, és a fotótrenden nem tudok fotót feltölteni, csak a linkjét adhatnám meg.<br/>Ezért, sajnos asztali gépen kénytelen vagyok megint visszatérni a PH-ra...

-
válasz
Rimuru
üzenetére
Nekem ott bugos kicsit a drag and drop.
Ha az első helyre próbálok rakni, mindenhova rakja, de oda véletlenül sem. jellemzően a 2. vagy 4. helyre kerül egyébként.
Meg az sem ártana, ha nem csak egy üres vékony fehér sáv jelenne meg, amikor a kívánt helyre húzok egy elemet, hanem egy magasabb sáv, esetleg egy szaggatott vonalas körvonal, ami párhuzamos a sávval, de bentebb van valamivel. -
benjoe1
aktív tag
Sziasztok. A "lista elejére hozom ezt az oldalt" funkció nálam nem működik. Ez prémium funkcióvá vált, vagy nálam lehete valami más gond?
-
Nagyon köszi a gyors választ!

Hirtelen felindulásból írtam, mert iszonyat hasznos ez a lapcsalád, de főleg a fórum és közösség, és mint írtam baromi sok segítséget és infót kaptam már itt, ezért szeretném ha még sokáig működne.
Ezért a csökkenő reklámbevételek mellett fontos lenne hogy egyrészt mindenkihez eljusson a támogatás lehetősége, másrészt utána meg a figyelmeztetés hogy nemsokára lejár, vagy lejárt. Oké hogy programozók vagytok és nem marketingesek, na de na ! 
-
-
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, ha nem légyszi valaki tegye át a megfelelő topicba, vagy juttassa el a megfelelő emberhez.
Szerintem iszonyatosa nagy hiba, és kihagyott ziccer hogy a prémium előfizetés lejárata előtt pár héttel nem érkezik egy figyelmeztető privát üzenet a rendszertől, ahogy az is hogy a lejárat után se jön semmi. Sőt az is hogy a hardverapró oldalon nem látszik hogy prémium előfizető vagyok-e vagy sem!
Én nagyon szívesen támogatom a lapcsaládot, mert iszonyat sok hasznos infót és segítséget kaptam itt,amiért ez az évi párezer pénz nem összeg. De basszus, most is tök véletlenül vettem észre hogy nem vagyok már prémium tag, mert egyrészt főleg a hardveraprót használom ahol nem is látszik hogy prémium tag vagyok-e, másrészt főleg olvasni szoktam a fórumot, így nem lépek be a fórum oldali fiókba.
No és szerintem ezzel nagyon sokan vannak így ! Azaz hogy szívesen támogatnak titeket, de alapból nem jut eszükbe hogy már lejárt az előfizetésük. Na és évi két üzenet, hogy hamarosan lejárt, meg lejárt az előfizetésed még szerintem nem zaklatás, így nyugodtan bevezethetnétek. Ja meg akkor a hardveraprón is látszódjon egy gomb vagy valami hogy prémium tag vagyok!
-
0xmilan
addikt
válasz
Fandango
üzenetére
Ajanlom figyelmedbe a Stylish bongeszo-kiegeszitot. Egyedi CSS temakat (user style) lehet vele beallitani tetszoleges oldalakra.
PH-hoz mar keszitettek nehanyat, sot az uj fototrendes responsive designhoz is, viszont rendes dark temat meg nem talaltam.
Amugy engem is erdekelne, kesobb lehet, hogy megprobalok osszedobni egyet. -
Fandango
veterán
Elnézést ha már volt, de nem lehetne opcionálisan sötétebb témát csináni az oldalhoz?
Mondjuk ami bejelentkezés után lenne aktív?
-
-
Rimuru
veterán
válasz
0xmilan
üzenetére
ez igy van, akkor a 15perces limit el.
sutszi: Azt már nem is merem leírni, hogy esetleg a hozzáírt változást új hozzászólásba tehetné... - ez nem is lenne olyan rossz feature, viszont kivitelezese nem biztos hogy olyan egyszeru, mivel nem csak uj "blokkot" (bekezdest) adhatsz hozza hanem a meglevot is modosithatod ezt valahogy kezelnie kene a motornak.
-
0xmilan
addikt
válasz
Rimuru
üzenetére
Ha elmented a szerkesztos linket vagy osszerakod magadnak (a thread id meg a hsz id kell hozza), akkor elvileg 5 percen tul is tudod szerkeszteni.
...
Na, ezt most elmentett URL-bol szerkesztem, >10 perc utan. A "szerkesztes" gomb mar nem volt kint a hsz-ban. A premiumok annyit kapnak, hogy nem tuntetik el a gombjukat.
-
válasz
Rimuru
üzenetére
Nem vagyok prémium. Pont az a gond, hogy elkezdtem a szerkesztést 5 percen belül és akkor 15 perc van beküldeni. De hát kicsit tovább tartott a megírása. Így a végén csak dobott egy hiba üzenetet, hogy lejárt az idő. Aztán ennyi. Igazából simán futhatna valami időzítő, vagy mielőtt elküldené az egészet lenne ellenőrzés, hogy ez nem is fog bemenni rendszerbe mert időn túl van. Így még lenne esélyem menteni a tartalmat...
Azt már nem is merem leírni, hogy esetleg a hozzáírt változást új hozzászólásba tehetné...
-
Az előbb volt egy kellemetlen tapasztalatom a 15 perces szerkesztési limittel...
Ha időn belül kezdem el a szerkesztést akkor meg lehetne oldani, hogy ne vágjon le 15 percnél mikor elküldöm. Írtam egy elég hosszú kiegészítést és elveszett mert a hibaüzenet után nem tudtam visszalépni, hogy kimentsem...15 perc letelt és ennyi. Ha már megkezdtem 15 percen belül akkor nem lehetne egy kicsit meghosszabbítani a beküldési időt?
-
DarkChild
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Nálam szinte mindegyik kapcsolódó oldalt (itcafe, mobilarena) desktopban nyitja a böngésző, mióta rányomtam a "teljes nézetre". Kivéve a Hardveraprót.

Rootolatlan Androidos telón lehet user agentet váltani...?
(Bár ha nálad sem oldotta meg, valószínűleg nálam se fogja.) -
-
DarkChild
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Hát én ezt komolyan nem bírom feldolgozni mitől lehet...
Ma egyik kollégát kértem meg, hogy írja be a mobilon a böngészőbe, hogy "prohardver.hu" ("m." nélkül). Beírta, szépen át is dobta a böngésző a mobilnézetre. Utána alul megnyomta a "Teljes verzió" gombot, erre megnyílt a desktop nézet. Na és ennyi volt... Utána ha beírta a címsorba, hogy "prohardver.hu" minden esetben a desktop nézet nyílt meg, soha többé nem ugrott át a mobilnézetre. És az benne a legbosszantóbb, hogy semmilyen cache / cookie / storage törléssel (teljes böngésző resettel) sem lehet rávenni ezek után a Chrome-ot, hogy a fődomain beírására a mobilnézetet nyissa meg - mindig a desktop változaton landol
Szerk.: van vajon Androidon "hosts" fájl...? Ha van, azt vajon nem lehet meghekkelni a telefonon, hogy redirektelje a fődomaint az "m." aldomainre...?

-
-
Az egy hónapnál régebbi képeket miért nem lehet törölni?
-
mypeople
csendes tag
Sziasztok!
Szinte biztos, hogy rossz helyen teszem fel a kérdésem, de sajnos hiába böngésztem, nem találtam rá a megfelelő topikra :/ Egy olyan kérdésem lenne mindössze, hogy hogyan lehet az, hogy volt egy adás-vételem és a vevő nem jelentkezett, archiváltam a hirdetést, mert már nem vártam értékelést. Egyszer csak tegnap 5-tel több pirosam lett. Semmilyen üzenet nem jött PH részéről, hogy engedélyezem e az értékelést meg semmi ilyen..ezáltal én nem tudom őt értékelni..Ez csak nálam jött össze így, vagy ha archív hirdetést akarsz értékelni, akkor így működik?

köszi és bocsi az off-ért

-
0xmilan
addikt
válasz
Igorovics
üzenetére
PH-n is lehet keresni egy topikban adott userre; fototrenden annyi a kulonbseg, hogy csinaltak ra egy kulon gombot. Ezzel csak az adott topikban tudsz keresni es semmi koze, azokhoz a javaslatokhoz, amiket korabban irtal.
Amugy userscripttel meg lehet csinalni, hogy a PH lapcsalad egeszen ott legyenek a "keres" gombok minden hsz. folott. A scriptet tampermonkey vagy greasemonkey kiegeszitovel tudod telepiteni.
-
Kékes525
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
"A tied azért elég csetepaté-gyanús volt"
A cikk a gyűlölet beszédről is szólt és ezzel kapcsolatban az EU vezetői is hasonló megfogalmazásokkal éltek, mint én. Ezért is gondoltam, hogy ez még belefér. Persze elfogadom, hogy ez "nagy eséllyel félresiklhhhszalhlaasztja a témát".
-
válasz
Kékes525
üzenetére
Meg kell találni a határt. Mint írtam, a legtöbbeknek ez sikerülni szokott. Nem minden esetben, de általában igen. Ilyenkor értelemszerűen moderáció van, mint most nálad is. A tied azért elég csetepaté-gyanús volt, egy terrorizmussal kapcsoaltos cikk alatt fideszezni meg sorosozni nem igazán ontopic és nagy eséllyel félresiklhhhszalhlaasztja a témát.
-
Kékes525
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
"Mondod pont te, az egyedüli tag, akinek a hsz-ét törölni kellett a topikból"
Így van, pontosan ezért is, de attól a kérés szerintem releváns.
Átnéztem, és a régebbi cikkek (1 éven belüli) hozzászólásainál, annál ami nálam a kizárást okozta nagyon sok, bevallom nekem is, hozzászólás van, ami legalább ennyi politikai tartalommal bír, ha nem nagyobb politikai tartalommal rendelkezett. Ezért is írtam. Szerintem így tisztább lenne. De ha nem, akkor nem. Próbálom magamat is ehhez tartani.
-
válasz
Kékes525
üzenetére
Mondod pont te, az egyedüli tag, akinek a hsz-ét törölni kellett a topikból.
Igen, a cafén néha nemzetközi politikához is kapcsolódó tech hírek is vannak, de veled ellentétben a többieknek valahogy mégis sikerült bőven a határon belül maradni. Neked ez nem sikerült, ezért javaslom, hogy nézz át pár az ilyen témát, ebből ki fog derülni, hogy nagyjából hol az a bizonyos határ. -
Kékes525
félisten
Prohardver szerkesztőihez és Moderátoraihoz!
Javaslom, hogy a politikai tartalmú cikkek hozzászólásait a politikai topikba irányítsátok, vagy tegyétek lehetővé a politikai megnyilvánulásokat az ilyen jellegű cikkekhez, természetesen megfelelő moderálás mellett, mint ahogy az a politikai topikban is van.
Ilyen típusú cikkekre gondolok: Egyórás szabály a neten a terrorista tartalmak ellen
Ez a cikk egyértelműen politikai tartalommal is bír, szerintem.
-
vlevi
nagyúr
-
válasz
0xmilan
üzenetére
csak kíváncsiságból:
Azt a felületet fejleszti egyáltalán bárki is?
mert gyakorlatilag ugyanazok a bugyuta megoldások vannak benne, mint amik az új felület indulása óta.
(pl bejelentkezés után a menü ugyanazokat a statikus elemeket mutatja, és a csillagra kell nyomni a saját menük eléréséhez) -
-
0xmilan
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Van HA bugos topik es ez szerintem ismert hiba, de a HA-t nem az itteni csapat (lezso) fejleszti, igy nem nagyon vagyunk rahatassal.
-
-
canniball
nagyúr
válasz
DarkChild
üzenetére
Kb. egy hete nálam is "megszűnt" a mobil nézet; azaz ha kézzel elé írom az m.-t akkor van, de automatikusan mégsincs. Pedig én nem nyomtam rá a teljes verzióra. Jeleztem a problémát a bugos topikban, de lezso úgy nyilatkozott ezen a téren nem történt változás. Próbáltam két eszközön, több böngészővel de semmi eredmény, mindig az asztali nézet tölt be. Persze csak itt, más oldalakon a mobil verziót kapom. Szóval úgy tűnik valami félrement és a jelek szerint így is marad. Pedig én is bíztam benne hogy egy darabig még élvezhetjük a mobil nézetet, de jobb híján most próbálok barátkozni a PH app-al (mivel az asztali nézettel mobil eszközön nekem nem sikerült).
-
junior11
veterán
Sziasztok, remélem jó helyre írok, ha nem, elnézést. Mai nap folyamán, nem tudom, miért, állandóan ki- és bejelentkezés folyik a ph-n, mindkét gépemen próbáltam ugyanaz a helyzet. Pl. elolvasom az új hozzászólások, egy idő után frissíteni akarom az oldalt és helyette a bejelentkezésre dob (időkorlát nélkül belépve maradok pipa be van kapcsolva), ha új hozzászólást szeretnék írni és elküldeni szintén, de nem mindig. Tegnap még nem volt semmi gondom. Nálatok is van hasonló probléma? Kösz minden tanácsot.
-
vlevi
nagyúr
Fotótrend fórumot megnéznétek, lécci?
Telefonon vettem észre, hogy a mobil nézet, amikor a reszponzív rész átvált a mobilra, akkor némely topicok széthúzzák az oldalt. Nem csak mobilon tapasztalható, hanem asztali gépen is, firefox alól, ha kellően összehúzom a böngészőablakot.
logitech g25 kormány topicja pl. jó, de a programozás, vagy a c# topicok szétcsúsznak. Firefoxban "csak" annyi a baja, hogy megjelenik a vízszintes scrollbar, de van olyan is, amikor a jobb felső sarokban lévő menü is kimegy valahova a képernyőn kívülre.
Ja, igen, és képet beküldeni a fotórend fórumba hogyan lehet? Mert csak a link megadásra találtam lehetőséget, az pedig, hogy c:\temp\pic1.jpg , nem hiszem, hogy jó lenne

Jól megjelenő topic:
[kép]Szétcsúszott topic:
[kép] -
-
cubix
tag
válasz
DarkChild
üzenetére
A mobilos felület jelenleg(már évek óta) deprecated. Semmiféle vele kapcsolatos fejlesztés nem lesz, se hibajavítás. Az új felületet hamarosan(mostmár közelebb van mint valaha xD) leváltja a mobilos és asztali felületet is, és egy responsive felület lesz. Ezt a felületet a fototrend-en tudod jelenleg használni.
-
DarkChild
senior tag
Sziasztok!
A következő a problémám: Androidos mobilon feedly alkalmazással, RSS-ből szoktam olvasgatni a PH-t. Na most az RSS bejegyzésekben a linkek nem a mobilos nézetre mutatnak - tehát nem "m." kezdetűek - hanem a desktop nézetre. Viszont mostanáig mindig a mobilos nézetet nyitotta meg a mobilos böngésző, redirektelt az m.prohardver.hu oldalra.
Pár napja rányomtam alul a "Teljes verzió" linkre és azóta kizárólag desktop nézetben nyitja meg a cikkeket a mobil. Hiába nyomogattam alul a "Mobil nézet" linket, nem jegyzi meg, hogy én minden cikket mobilos változatban szeretnék látni. Ez a korábban jól működő redirektelés eltűnt... Töröltem már a böngésző cache-t, sütiket, de nem segít - sehogy sem tudom visszaimádkozni a mobilos nézetet.
Lenne esetleg valakinek tippje, hogyan tudnám rákényszeríteni a böngészőt (Chrome), hogy ismét a mobilos nézetre ugorjon alapértelmezetten...?Köszönet

-
KengelRoland
aktív tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Én 30 ezres telefonról olvasom a Prohadvert, még az is belefér, hogy a linket azt kattinthatóvá teszem. A miniopera az szép és jó volt 12 éve, de már el kellene felejteni.
-
Muerte68
addikt
válasz
elfelejtette
üzenetére
A hardveraprónak van külön bugreport fóruma( bár ott se nagyon történik semmi
) -
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Sajnos úgy látom sikerült addig javítgatni a hardveraprót, hogy mobilról most már mobilnézetben sem lehet egyik legördülő menüből (keres-kínál/város/márka) sem választani, mert nem működnek. Nem lehetne róla szó, hogy ne tegyétek teljesen használhatatlanná az oldalt azoknak, akik nem többszázezres mobilról böngésznek?
Opera Mini, Android 4.1 Eddig jó volt, pár hete még használtam.
Köszönöm. -
Igorovics
csendes tag
Szia!
Bocs, hogy erre ilyen lassan reagálok.
Szerintem kicsit sötétebben látod a világot, mint én.
Szerintem több előnye is lenne annak, ha a korábbi hozzászólások közül pár látszana az adott felhasználó profiljában (esetleg az összes):
1. Nagyon gyorsan el lehetne dönteni, hogy az illetővel érdemes-e vitatkozni, vagy sem.
2. Én többször találtam már olyan felhasználót itt, akiknek a többi hozzászólását szívesen elolvasnám. Ez nem egyszer azért fordult elő, mert csak úgy beleolvastam egy topicba kíváncsiságból. Úgy tapasztaltam, hogy vannak olyan felhasználók, akik nem arra mennek rá, hogy mínél több hozzászólásuk legyen, hanem inkább tartalmas dolgokat próbálnak írni. Ami azt illeti, vannak is olyanok itt, akiket szívesen követnék, hogy tudjam, amikor hozzászóltak valamihez (hopp, egy újabb ötlet).Ezek olyan ötletek, amiket ehhez hasonló, de más profilú oldalakon (pl. [moly.hu]) már megoldottak és remekül működnek. De ezt szívesen megvitatnám olyannal is, akinek valóban van beleszólása abba, hogy milyen fejlesztések történjenek a prohardveren.

Mivel az előző hozzászólásom már régebben történt, ezért összefoglalom, miket javasoltam:
- Lehetne értesítés a felhasználók számára, ha valamelyik hozzászólásukra válaszolt valaki
- A felhasználók profilján megjelenhetne néhány korábbi hozzászólásuk
- Lehetne követő funkció az oldalon, azaz lehetne értesülni arról, ha valaki, akit kijelöltünk új hozzászólást ír valamihez. -
KengelRoland
aktív tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Pontosan erről van szó. Én is ezt írtam fentebb. Van pár kis kedvencke, akik feljelentgetnek ha valami olyasmit írsz, ami nekik nem tetszik. Akkor is tiltanak, ha normális hangnemben csupán ellenérvet vázolsz fel.Pontosan erről van szó. Én is ezt írtam fentebb. Van pár kis kedvencke, akik feljelentgetnek ha valami olyasmit írsz, ami nekik nem tetszik. Akkor is tiltanak, ha normális hangnemben csupán ellenérvet vázolsz fel.
Úgyhogy sajnos ez van, te is így jártál. Vagy ha csak annyit írsz le, hogy furcsa milyen lusták az emberek, hogy nem képesek egy link erejéig web nézetbe kapcsolni, akkor te leszel a rossz ember. Pedig én is telefonról vagyok és belefér az időmbe a linkelés. Ha nincs időm fórumra, akkor be se jövök. De nem hányok be valamit a fórumra azzal a gondolatmenettel, hogy "nesztek csináljatok vele amit akartok, nekem így kényelmes, mindenki meg le van ejtve"
-
dragonfx
veterán
nem tudom jo helyre irok e de azt szeretném megkérdezni miért lettema redmi note 5 topikból kitiltva?
ugy érzem nemtrollkodtam, ezt csak 1 felhazsnáló írta.ennyire számít az ő véleménye?
másik is full off.ba irkálnak.és fikáznak.
mellesleg én nem fikáztam le a terméket. -
törölt tag
Sziasztok. Ha nem hiba, bocsi a hozzászólásért, de furcsa. Olvasgattam ezt a topicot, aztán oldalt megnéztem pár ajánlott hirdetést, az összes több mint 3 éves, és archivált. Frissítés után is régieket hoz be.
-
Nagyon tetszik az új fototrendes fejléc, ezt már nem kell rejtegetni, főleg mobilon
Apró észrevétel pc-n: ha a keresőbe végül nem írok be semmit és csak úgy kikattintok, akkor nem jönnek vissza a lapcsalád linkek. Szerintem mondjuk el sem kellene tűnniük, van elég hely. -
válasz
Igorovics
üzenetére
És ennek milyen gyakorlati haszna lenne?
Úgy értem, miért fontos, hogy xy mit írt az akármelyik topikba, hogyha az adott topik amúgy nem is érdekel téged? Ha meg érdekel a topik, úgyis rá fogsz találni.Erről nekem a Facebook azon funkciója jut eszembe, ami azt csinálja, hogy a hírfolyamomnál mutatja, ha más kommentelt egy bejegyzés alá, és persze ugyanez fordítva is működik.
És ez az egyik olyan funkció az FB-ben, amit leírhatatlanul gyűlölök, mert ha pl írok egy bejegyzéshez kommentet, akkor azt rendre az ismerőseim képébe tolja, hogy "nézdmá mit írt a hülyéje".
Baromi kellemetlen, amikor írok valamit valahova, és akkor olyan ismerőseimhez is eljut, akikhez nem akarom, hogy eljusson, mert kicsit sem érdekel a hozzáfűznivalója sem a témához sem a kommentemhez.Szóval ha ezt bevezetnék itt is, akkor itt is külön figyelnem kéne, hogy mit hova írok, hogy ne okozzon kellemetlen helyzeteket. Arról nem is beszélve, hogy ez akalmas lenne arra, hogy következetesen trollkodj valaki ellen, hiszen egy felületen látnád az utolsó kommentjeid
Az meg egyszerűen nem megoldás, hogy akkor nem írok semmit, merthogy nyilvános felület, mert ezzel meg pont a lényegét öli meg az egésznek. -
Igorovics
csendes tag
Sziasztok,
Arról lehetne szó, hogy ha megnyitom egy felhasználó adatlapját, akkor lehessen látni az utolsó pár hozzászólását (akár linkként a topicra, ahova írta)?
-
Szerintem ez meg már leginkább attól függ, hogyan kezelik a helyzetet.
Maradva a példádnál: Ha valaki az Opel topikba beírja, hogy a Mazda olcsóbb/jobb, akkor észérvekkel is rá lehet cáfolni, vagy meg lehet erősíteni, attól függően, ki melyiket preferálja,de végeredményben mindkét oldal pártolója egy kicsit jobban megismerheti a másik oldalt.
Persze ehhez az kéne, hogy ne sárdobálásába menjen el a dolog, de ez meg már nem a moderátoron múlik, meg ő maximum annyit tud tenni, hogy ha mégis abba megy el a vita, akkor töröl, tilt, stb. Bár az tény, hogy azt kellene kitiltani, aki a normális vitában nem partner. -
KengelRoland
aktív tag
Értem amit írsz, valamennyire egyet is értek, de ugyanazt a kategóriát hasonlítottam össze és arra akartam felhívni a figyelmet, hogy konkrétan a márkát kell megfizetni a szóban forgó topicban. De mindegy, már rájöttem, hogy csak azokon lehet segíteni, akik ezt hagyják.
-
Én vagyok a figyelmetlen, vagy tényleg nincs a BT hangszóróknak egy külön kategória a hardveraprón?
-
válasz
KengelRoland
üzenetére
Mondjuk ez jó kis összefoglaló volt, találó, tényleg ilyenek a telós topicok - nekem tetszett.

-
válasz
KengelRoland
üzenetére
A moderációval kapcsolatban nem fejtek ki véleményt, megígértem múltkor Parcinak, hogy nem teszem többet. Bár nem tudom konkrétan hova írtál ilyet, szerintem erősen nem ajánlott az efféle véleménykifejtés. Ha beírod az opel topikba, hogy a mazda olcsóbb és jobb, az nem a legjobb, hiszen feldühíted vele a népet és senkit sem érdekel ott az ilyen vélemény valószínűleg. Ha ugyan ezt mondjuk egy általános autós topikban teszed, egészen más a helyzet.
-
KengelRoland
aktív tag
Pont az a lényeg, hogy engem moderáltak, mert nekik nem tetszett a véleményem. Se anyázás nem volt benne, sem sértő mondatok. Csupán azt írtam, hogy XY típusnál van olcsóbb alternatíva is, ugyanezzel a tudással. Erre nekem estek mint az állatok, mire persze én lettem kitiltva.
Az meg, hogy objektív vagy szubjektív vélemény alapján moderálnak, az meg eleve furcsa. Ha nincsen ideje visszaolvasni a moderátornak, akkor ne moderátorkodjon, hanem menjen a fenébe horgászni. De azért tiltogatni mert pár idétlen tinédzser a divatos trollt kiáltja, majd feljelent mert nem tetszik neki a véleményem, ezért engem tiltat, hát az színvonaltalan.
-
Bjørgersson
félisten
-
-
DS39
nagyúr
válasz
KengelRoland
üzenetére
általában amikor megjelenik egy ilyen teszt, még nem nagyon lehet tudni (kevés felhasználó rendelkezik a készülékkel), hogy mik ezek a hibák esetleg, azok akkor szoktak előkerülni, mikor sokan rákapnak (a cikkek hatására is) a készülékre, és jönnek a panaszkodások.
jó akciós téma szerintem azért szokott lenni, de szintén a megjelenésekor a legtöbb készülék még drága, aztán beáll az ára."a mai generáció odáig, hogy beírja a gugliba, hogy "huawei p10 fólia". Szerinted nem?"
sajnos nem. illetve sokaknak nem egyértelmű ez. van akik inkább itt kérdez, mintsem rákeresni egy problémára (nem telefon téma, inkább egyéb szakmai). és még a fórum keresőjét sem szokták használni, hogy hátha valaki már ezt megkérdezte...a moderáció olyan amilyen, néhány ember ítéli meg ezeket a "vitákat", ami szubjektív ítélet lesz. objektív akkor lenne, ha ezt egy program csinálná, előre megírt szabályrendszer szerint.
Aktív témák
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)