- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz killbull #21847 üzenetére
Ha, meg de, meg illik... Jajj, de sok múlik az egyénen az egyének közti vitás helyzetekben.
Mi van, ha nem idéztem be, mert csak illik, de nem kötelező?De voltaképp mindegy is, regisztrációkor ugyanúgy elfogadtad az Alapelveket/ÁSZF-et, mint bárki más.
Én sem értek egyet mindennel, ami a fórummal, vagy akár a moderációval kapcsolatos, pár éve volt is duzzogás lokál topikban. Bele sem merek gondolni, mivé fajulhatott volna, ha bármelyik júzer tetszőleges ideig tudta volna szerkeszteni a saját hozzászólását.A másik: láttam olyan fórumot, ahol WoT-hoz hasonlóan lehetett idézgetni. Hát, baromi jól nézett ki, amikor már 5 buborékablak volt egymásba ágyazva, mert idézetett idézetet idéztek újra... És olyat is láttam, ahol az idézett szöveg az idéző hozzászólásában szerkeszthető volt. Ollé, bárki hitelessége egyből aláásható egy mondattal.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz killbull #21847 üzenetére
Ha azt írom valakinek, hogy azt kívánom, hogy legyen édesanyádnak egy gyereke, akinek te vagy az apja, azzal mit kezd az automata moderáció?
Egyébként az ilyen modern emberek mint te, írjanak modern fórumokra tényleg, hiszen ezt elég olvasnod szvsz. Csetelni nem itt kell. Az, hogy vannak olyan jellegű topikok is, csak melléktermék. Az alap a szakmai fórum, ahol mindig olvass először, majd használd a keresőt és csak akkor kérdezz, ha nem találsz választ a kérdésedre. Kétféle fórummotort meg nyilván nem érdemes használni. Amúgy meg szabad a pálya... Csinálhatsz magadnak bármikor saját fórumot is, ha nem értesz hozzá, fizethetsz valakinek.
Az oly szívesen emlegetett WoT "fórumon" pl. ha megkérdezem, hogy melyik Linux disztribúció a legalkalmasabb grafikus programok futtatására? mi fog történni?
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- OpenMediaVault
- Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...