Hirdetés

2020. február 22., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17451) razsuzs válasza Kalandor (#17448) üzenetére


razsuzs
(újonc)

Tisztelt Illetékes!
CSAKIS ERŐS IDEGZETŰEKNEK!
Ha valaki biztosra akar menni, és/vagy nem túl rutinosan használja a keresőt, akkor a hőn áhított 500GB-os HDD-ért átbogarássza a Desktop HDD szekció 500GB-os HDD-t tartalmazó rovatát, mondjuk elolvassa az összes hirdetés címét, és megnyitja minden valahányadikat - ezt a 2 tevékenységet mossuk össze, nevezzük el megtekintésnek, és tegyük fel, hogy minden kereső ezt a mintát követi. Továbbá a keresésre fordított időt vehetjük arányosnak a megtekintések számával, ezért az idő helyett számolhatunk a megtekintésekkel, úgyis csak az arányok érdekesek. Így ha időegység (pl. 1 nap) alatt egy X hirdetést tartalmazó rovatban Y felhasználó keresgél, akkor az erre fordított "idejük" X*Y - mely értékkel a valóságban is jó közelítéssel arányos az idő. Az egyszerűség kedvéért a Desktop HDD szekcióban szerepeljen 10 hirdetés, melyek naponta 10 kuncsaft érdeklődését keltik fel. Ha szélsőséges esetben a hirdetések száma 0-0-10 a rovatokban, és minden érdeklődő a 10 hirdetést tartalmazó rovat termékeiért epedezik, akkor az összes megtekintés 0*0+0*0+10*10=100. Ha a rátermett vezetőség - ismervén a felhasználók preferenciáit - 2-3-5 arányban osztja szét a 10 hirdetést (melyet csak a rovatok "címének" megválasztásával tud megtenni), a rovatok tartalma iránt pedig a 10 vásárolni szándékozó 4-3-3 arányban érdeklődik, akkor a keresésre szánt összes idő 2*4+3*3+5*3=32, az előző szélsőséges elméleti esetbelinek csak 32 %-a! Ha csak annyi a változás, hogy 3-3-4 a keresők megoszlása, akkor 2*3+3*3+5*4=35 a keresésre fordított összidő, az előző esethez képest majdnem 10 %-kal több.
A fenti elméleti - de a valóságot jól modellező - példából látszik az, ha fontos a felhasználók ideje, akkor lényeges a rovatok optimális felosztása.
Üdv: razsuzs

[ Szerkesztve ]

(#17452) somogyib válasza razsuzs (#17451) üzenetére


somogyib
(őstag)

Nincsen Enter a billentyűzeten? Tagolhatnád kicsit a mondanivalót. :)

(#17453) robi191


robi191
(kezdő)

Bocs az offért, de újonc voltom miatt korlátozva vagyok.
Kérem, hogy valaki írjon valamit a "Bugok..." fórumra, hogy bejelenthessem, hogy valamiért nem működik a privát üzenetküldés.
Köszönöm!

(#17454) weiss válasza robi191 (#17453) üzenetére


weiss
(őstag)
LOGOUT blog

Nem az van, hogy újonc vagy, és nem tudsz többet küldeni?

I did nothing, the pavement was his enemy! - Eladó HP és Lenovo laptoptápok

(#17455) olbaidhun


olbaidhun
(őstag)

Sziasztok!

Vásároltam múlt hét péntek délelőtt egy extra csomagot erre. Barion végig ment, folyószámlámon azonnal zárolták az összeget.

Vásárlásaim menüpontot csekkoltam az előbb:
2019-02-15 11:27 Barion Folyamatban 490 Ft

Megkérdezhetem:
- mennyi időre van szükség, mire ismét aktív állapotba kerül?
- ilyenkor ezt kézzel kell újraaktiváljam?
- vagy nem kell figyelni és automatikus lesz?
- megéri megvárni azt hogy lejárjon és úgy rányomni (archiválást követően)?

:R

[ Szerkesztve ]

wasd.hu/o ᴺᶦⁿᶜˢ ᵗᵒʳᵉᵏᵉⁿʸ ᵏᵘˡᵈᵉᵐᵉⁿʸ ᵐᵃˣ ᵍᵒⁿᵈᵃᵗˡᵃⁿ ᶜˢᵒᵐᵃᵍᵒˡᵃˢ 7O 638 9O93

(#17456) retfirg válasza Kalandor (#17437) üzenetére


retfirg
(tag)

De csak mert érdeklődtél:

1. Ő nem egy üzlet, itt két egyenlő fél köt üzletet. Ha én elmegyek hozzá és neki csak az ajtón kell kijönnie, akkor az részemről szívesség, mert megkímélem köztes ponttól, postázástól, csomagolástól, mindentől.
Ha pedig minden rendben ment, akkor ezzel nincs is semmi gond. De ha a másik fél hibájából szükséges még egy találka, akkor miért is kéne nekem házhoz mennem ismét? Nem, ő valóban nem a MM, mivel sem szolgáltatásban, sem kötelezettségekben nem vállal annyit, ahogy nem is lehet hozzá bemenni megnézni mit árul = ő nem egy üzlet, ahova nekem kell visszamennem. Nincs több év gari, nincs jótállás, nincs elállás, nincs semmi.
Ő csak egy a sok ezer adócsalóból, aki több milliós forgalmat bonyolít itt vagy más oldalakon, ami után semmilyen adót nem fizet, semmilyen szolgáltatást nem nyújt, ellenben csicskáztathatja a vevőit, mert lehetővé teszitek számára.
Félreértés ne essék, engem nem zavar, hogy minden harmadik hirdető egy feketén kiskereskedő megélhetési bűnöző, csak ne csináljunk már úgy, mintha ők lennének az MM. Mert az a szezont a fazonnal, tetszik érteni.
(Ha vkinek az értékelései között össze tudsz számolni évi több, mint 800 ezret, akkor ő már adócsaló. Ez nagyjából 99%, ugyanis még senki nem látott olyat, aki ezt bevallaná és fizetne utána. Itt még aki számláz, az is 0%-os. Igen, jobb években én is az vagyok, de ez a tényen nem változtat, csak megerősíti ;) )

2. Kiteszem a hirdetést, eladom a terméket, majd archiválom a hirdetést - melyik lépés tartod kivitelezhetetlennek?
Gondolom nem sokat vásároltál a hardveraprón ( :DDD ), de az értékelés úgy működött(ik?), hogy az egyik fél kezdeményezi, a másik fél visszaigazolja és akkor mindkét fél tud értékelni. Vagyis bármelyik fél megakadályozhatja ebben mindkét felet.
Így valóban nem jöhet létre olyan helyzet, hogy csak az egyik fél értékel, ellenben simán létrejöhet olyan, hogy 'senki sem', mert az egyik félnek nem áll ez érdekében.

Sőt, képzeld sokan megvárják a másik értékelését, hogy ők milyet kaptak. (Pedig egy bölcs rendszerben csak egyszerre jelenne meg, ha már mindkét fél adott, hogy ne lehessen kontrázni ;) )

3. Ha az egyik fél szándékosan megakadályozza az értékelést, miután már biztos benne, hogy te őt negatívan fogod értékelni (egyáltalán az, hogy meg tudja), az egyszerű csalás, amit az tesz lehetővé - nos hát az, hogy ezt itt én magyarázom el. Gondolom :)
Vagyis könnyedén vissza lehet élni az értékelésekkel és csak azt engedni oda, akitől jót remélek.

4. Ha az egyik fél a másikat megakadályozza az értékelésben és külön admin kell hozzá, hogy én őt ennek ellenére értékelhessem, akkor neki az a jog már nem jár. Akkor mondott le róla, amikor megakadályozta a kölcsönös értékelést.

5. Nálatok azt minek hívják, amikor beismered, hogy az értékelt személy minden pontban pozitívan értékelhető, de negatívan értékeled, csak mert ő is téged. Adj neki kérlek másik jelzőt, ami nem szinonimája a bosszúnak.

6. A kínaiak is szívesen kicserélnek neked bármit, ha kifizeted az oda-vissza szállítást - csak az már nem lesz ingyen, mint a rendelésnél.
Mondjuk küldök neked szándékosan egy hibás kábelt, tudván, hogy a csere (pl. oda-vissza szállítás) majdnem annyiba kerül, vagy akár több, mint a kábel ára = nem éri meg kicserélni, én meg nyugodt szívvel állítom, hogy szívesen kicserélem.

7. Az egész rendszer alapjaiban játszható ki: mivel nincs rögzítve a tranzakció, így emberek kedvükre megakadályozhatnak értékeléseket, letagadhatnak eladásokat, utólag átírhatnak hirdetéseket és még ki tudja mit ki nem találhatnak.

Azt pedig nekem kellemetlen, hogy ezt most tőlem tudtad meg :B

# If the wishes were fishes nobody ever get hungry

(#17457) chris0000


chris0000
(senior tag)

hi.
olyan lehetőséget esetleg terveztek beintegrálni a ph-ba,h a helységkeresésnél be lehessen állítani a fix helységet?ne keljen mindig váltani külön a tartozkodási helyemre...tehát lenne lehetőség fix/választható opcióra is.thx.üdv.

steam: chris0000 psn: p-s-4-p-r-o-chr

(#17458) olbaidhun


olbaidhun
(őstag)

(#17455) olbaidhun

Erre küldenétek egy építő választ? :R

wasd.hu/o ᴺᶦⁿᶜˢ ᵗᵒʳᵉᵏᵉⁿʸ ᵏᵘˡᵈᵉᵐᵉⁿʸ ᵐᵃˣ ᵍᵒⁿᵈᵃᵗˡᵃⁿ ᶜˢᵒᵐᵃᵍᵒˡᵃˢ 7O 638 9O93

(#17459) Rémusz bácsi válasza olbaidhun (#17458) üzenetére


Rémusz bácsi
(csendes tag)

Sziasztok!

Lehet, hogy ezt nem ide kellene írjam, ezért előre is bocsánat. Van egy személy, akit jelenteni szeretnék, de már nincs fent a hírdetése és egy aktív hírdetése sincs. Viszont sajnos csalt, inkorrekt volt, ezért szeretném jelenteni őt mindenképp. Mi módon tudnám? Sajnos akárhova lépek, az üzeneteimre, oldalára, akárhova, nem látom lehetőségként a "felhasználó jelentését", azt tudom, hogy ha valakinek van hírdetése, ott felajánlja lehetőségként, de mivel neki egy sincs, így nem tudom hogy lehet ezt megoldani. Tudnátok segíteni benne? Előre is köszönöm.

Üdvözlettel:
R.B.

(#17460) Intruder2k5 válasza Rémusz bácsi (#17459) üzenetére


Intruder2k5
(MODERÁTOR)

Szia!

Ebbe a topikba írhatsz: Jelentsd a csalókat

Szakmai kérdésekkel privátban ne keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

(#17461) olbaidhun válasza olbaidhun (#17455) üzenetére


olbaidhun
(őstag)

Sziasztok!

Utána nézne egy hozzá értő a kérdéseimnek? #17455
Türelmesen várom, de kellemetlen, hogy az összeg levonva de most is "Folyamatban" a státusz.

Privátban ha kérhetem, nincs időm lesni a fórumot.
Köszönöm szépen. :R

Üdv
Csaba

wasd.hu/o ᴺᶦⁿᶜˢ ᵗᵒʳᵉᵏᵉⁿʸ ᵏᵘˡᵈᵉᵐᵉⁿʸ ᵐᵃˣ ᵍᵒⁿᵈᵃᵗˡᵃⁿ ᶜˢᵒᵐᵃᵍᵒˡᵃˢ 7O 638 9O93

(#17462) Rémusz bácsi válasza Intruder2k5 (#17460) üzenetére


Rémusz bácsi
(csendes tag)

Szia!

Nagyon szépen köszönöm, írom is.

Üdv,
R.B.

(#17463) eszterencs válasza olbaidhun (#17455) üzenetére


eszterencs
(HÁZIGAZDA)

Ez nem általános jelenség, hanem ritka hiba, amikor beragad a fizetés megerősítése a két szerver kommunikációja közben. Sajnos ilyenkor ezt csak mi tudjuk megoldani, manuális jóváhagyással (esetedben is most megtettem). Elnézést kérünk a kellemetlenségért, és hogy napokig nem reagált itt rá senki (de ez a topik nem is a hibák jelentésére szolgál egyébként).

(#17465) 5teve


5teve
(senior tag)

szvsz elérkezett az idő a hardveraprón az SSD részleg frissítésére.

javaslat:

- szét kellene választani a HDD-t és az ssd-t, (mindegyik külön kategória legyen)

- fő kategória: SATA SSD-k /// m.2 csatolású SSD-k /// egyéb csatlakozós SSD-k

mindegyiknél a következő al-elosztást javaslom:

4- 110GB /// 111GB-200GB /// 201- 400GB /// 401GB-900GB /// 900GB felett

(így a leggyakoribb kategóriákat - úgymint 60-64GB / 120-128Gb/ 240-256GB/ 480-512GB - külön-külön lehet kezelni/keresni)

tel: 7o-373-oo29 *** Viberen is! NO SMS! brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.

(#17466) Vadász24 válasza 5teve (#17465) üzenetére


Vadász24
(csendes újonc)

Lenne egy eléggé találó ötletem!
A térkéPH!-t hozzá kellene csatolni,egy külön gombbal elerhetővé kéne tenni a hardverapró oldalán.
Üzletkötésben sokat segítene,és amúgy is már ez régóta működik,így már csak egy frissítes kéne neki. :)

"A pesszimista a sötétséget látja az alagútban,az optimista a fényt a látja az alagút végén,a realista a közelgő vonat lámpáit,a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken..."

(#17467) Kalandor válasza 5teve (#17465) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)

Ötletnek nem rossz, de aztán rájöttem, hogy miért is van egyben a HDD/SSD: a keretek miatt, az mindkettőhöz való. A HDD és SSD különválasztásban sok nyereség nem lenne, de ha egyikbe ha másikba teszem a kereteket, akkor nem találják meg.

A HDD alá jobb lenne összegyűjteni amit lehet, de ott több gyerek könyvtár szint már nem engedélyezett.

Az M.2 SSD-ket külön vettem így lett egy mSATA és egyéb csatolós SSD-k rovat.

We depend on each other's dream coming true.

(#17468) 5teve válasza Kalandor (#17467) üzenetére


5teve
(senior tag)

a lényeg tulajdonképp a GB elosztások újraírásán lenne, mert így gyakorlatilag egybe van az összes 120-tól 256-ig.

tel: 7o-373-oo29 *** Viberen is! NO SMS! brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.

(#17469) asdf_ válasza Kalandor (#17467) üzenetére


asdf_
(addikt)

Haaaaaaaaaaat, en kivagnam a keretet kulon a francba, ne mar egy nyomi 2-4 ezer forintos, velhetoen sokkal-sokkal kevesbe porgo, fel orat utazni erte nem erdemes cucc miatt legyen omlesztett aru az SSD meg a HDD :Y

[ Szerkesztve ]

(#17470) Kalandor válasza asdf_ (#17469) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)

Oké, majd te válaszolod meg a 46 emailt és 72 jelentést, hogy hol vannak a HDD keretek ;] Sajnos a HDD keret a HDD-khez passzol, ott keresik.

Nincs ömlesztve a két kategória, csak van egy közös szülő kategóriájuk.

[ Szerkesztve ]

We depend on each other's dream coming true.

(#17471) Kalandor válasza 5teve (#17468) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)

Az általad írt kategória túl sok, ez biztos. A jelenlegi kis-közepes nagy kapacitás szerintem jobb, a számokon kell állítani, mert a régi viszonyokat tükrözik: 128-ig, 129-256 és 257 felett van inkább manapság a kis, közepes és nagy.

[ Szerkesztve ]

We depend on each other's dream coming true.

(#17472) asdf_ válasza Kalandor (#17470) üzenetére


asdf_
(addikt)

Hmm, megneztem, hogy tenylegesen hogy van. Kulon van az SSD, kulon a HDD, kulon a keret, nem is ertem, mi a panaszos problemaja. Jol van ez igy imho.

(#17473) 5teve válasza Kalandor (#17471) üzenetére


5teve
(senior tag)

a lényeg, hogy így is klasszisokkal jobb lett, aztán 1-2 év múlva úgyis módosítani kell felfele.

tel: 7o-373-oo29 *** Viberen is! NO SMS! brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.

(#17474) Kalandor válasza 5teve (#17473) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)

:R

We depend on each other's dream coming true.

(#17475) Pingvinpötty


Pingvinpötty
(kezdő)

Sziasztok, egy olyan problémám lenne hogy nem férek hozzá az e-mail fiókomhoz. Kaptam értesítést mi szerint egy vevő értékelne. Rányomok látom hogy folyamatban de nem tudom elfogadni. Nem kaptam meg a szokásos PH-s üzenetet hogy értékeld és valóban eladtam e neki. Ilyenkor mi a helyzet??

Bocsi a lámaságomért megoldottam csak mobilról még nem értékeltem :D Oldalra kellett görgetni sorry a felesleges hszért

[ Szerkesztve ]

(#17476) Intruder2k5 válasza Pingvinpötty (#17475) üzenetére


Intruder2k5
(MODERÁTOR)

Üdv!

Hardverapro oldalon jobb felül az értesítések közt nézted?

Szakmai kérdésekkel privátban ne keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

(#17477) Pingvinpötty válasza Intruder2k5 (#17476) üzenetére


Pingvinpötty
(kezdő)

Én voltam láma :(

(#17478) eclipse19


eclipse19
(aktív tag)

Praktikus lenne, ha a HA-n a hirdetések szűrésénél a min., max ár mezőkben 4 számjegynél több is elférne, mert ez így finoman szólva is kevés.

Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....

(#17479) netzoli


netzoli
(tag)

Nem tudja véletlenül valaki, ha lejár a hirdetéseimen a választott hirdetési csomag, akkor miért nem kapok erről értesítést mondjuk emilben? Így fel sem tűnik, hogy adott hirdetés archiv státuszba kerül, pedig fizetném tovább.

[ Szerkesztve ]

Notebook DC és USB aljzatok >>> www.dcjack.hu <<<

(#17480) eclipse19 válasza eclipse19 (#17478) üzenetére


eclipse19
(aktív tag)

Csak, hogy világos legyen, a képen a beállított határok:
min: 15 000
max: 165 000

Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....

(#17481) csako válasza eclipse19 (#17480) üzenetére


csako
(addikt)

Érdekes bug, nekem befér 7 karakter (firefox és chrome is)

Szerk.: Áh, megvan, a legszélesebbhez képest eggyel kisebb méretben (1500px böngésző szélesség alatt?), amikor még nem rakja egymás alá a mezőket, akkor csak 5 karakter fér ki.

[ Szerkesztve ]

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#17482) Ba cy lus


Ba cy lus
(veterán)

Helló!
A fejhallgatós topikban merült fel (nem először), hogy az alapvetően hifi, illetve zenehallgatásra használt fejhallgatóknak miért nincs külön helye a fejhallgató logójú TV, Audio részlegnél a hirdetéseknél, miközben pl. Videómagnóknak jóval kisebb érdeklődés mellett is van külön helye, előbbiek meg a Hardver-Multimédia-Fejhallgatók rovatban vannak, jelenleg pl. erős többségben a gamer fejesekkel szemben, melyeknek valóban ott a helyük.
A javaslatom az lenne, hogy a Hardver - Multimédián belül legyen Gamer fejhallgatók a mostani Fejhallgatók elnevezés helyett, a TV, Audióban pedig legyen külön Fejhallgatók, így végre rend lehetne ezen a területen. :R

(#17483) Kalandor válasza netzoli (#17479) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)

Beszéltem lezsoval, lesz hozzá Hardveraprós értesítési rendszer, opt-in emaillel is.

We depend on each other's dream coming true.

(#17484) netzoli válasza Kalandor (#17483) üzenetére


netzoli
(tag)

Nagyon jó. És ha már ötletek. A fizetést követően, ha a számla elkészült, az is jöhetne mailben. Mert még mindig nem elérhető az oldalon és reggel kifizettem. Pár nap múlva meg már nem arra fogok koncentrálni, hogy van számla nincs számla, de a könyvelő meg majd zaklat vele :)

Notebook DC és USB aljzatok >>> www.dcjack.hu <<<

(#17485) Kalandor válasza Ba cy lus (#17482) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)

Nem a külön hely érdemlése a gond, azért nem volt eddig külön helye, mert nem éreznék a különbséget az emberek a gémer heccet, a füles meg a rendes fejhallgató közt :( Még a fej és a fülhallgató különbsége sem megy.

Maximum úgy tudom elképzelni a külön fejhallgató rovatot a TV, audioban, hogy valami szót a fejhallgató szó elé tenni. A Prémium fejhallgatók hülyén hangzik, az Audiofil fejhallgatók kicsit erős, más ötletem nincs.

We depend on each other's dream coming true.

(#17486) Kalandor válasza eclipse19 (#17480) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)

Ezt másold át légyszi a bug topikba, mert ez hiba.

We depend on each other's dream coming true.

(#17487) Ba cy lus válasza Kalandor (#17485) üzenetére


Ba cy lus
(veterán)

Viszont így sincsenek egy helyen a fejhallgatós hirdetések, mert a TV, Audió rovatban az Egyéb szórakoztatóelektronika link alatt is sok fejhallgató hirdetés van.

Tökéletes persze sosem lesz, de legalább egyik irányba meg lenne oldva a dolog, mert a 'Gamer fejhallgatók' link alá már nem igen fognak betenni egy zenehallgatásra való fejest, így legalább utóbbiak egy helyen lehetnének. Esetleg néhány eltévedt gamer fejhallgatós hirdetéssel megspékelve. Mindenképp rendezettebb lenne a helyzet, mint a mostani.

Hi-Fi fejhallgatók elnevezés esetleg. :)

[ Szerkesztve ]

(#17488) Kalandor válasza Ba cy lus (#17487) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)

Hi-Fi fejhallgatók.

We depend on each other's dream coming true.

(#17489) Livius


Livius
(őstag)

Sziasztok!
Egy olyan igényt írnék most le, ami régebben már részben működött az oldalon.

Az egyel előző Hardverapró oldalon már régebben működött az, hogy az "Itt szóltam hozzá" jobb oldali menüben miután rákattintottam egy fórumtopikra, akkor a link ami ott bejött az egyből a .../friss.html volt pl ez [link], és így kényelmesen egyből lehetett látni a friss hozzászólásokat.

Jelenleg az aktuális verzióban úgy mint nagyon régen volt, már megint a topik legelső oldala jön be a legrégebbi hozzászólásokkal, ami kényelmetlenné teszi a böngészést. Így nekem kell plusz kattintgatásokkal eljutni a legfrissebb hozzászólásokhoz.

Tehát szeretném ajánlani, hogy az "Itt szóltam hozzá" jobb oldali menüből, minden lapcsalád oldalain (Prohardver, Mobilarena, Hardverapró stb...) mindig a .../friss.html link legyen elérhető, ne pedig a fórum topik első oldala a legrégebbi hozzászólásokkal.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i5-6600K, Corsair Vengeance 2x4GB DDR4-3000MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

(#17490) Scorp2011 válasza Livius (#17489) üzenetére


Scorp2011
(őstag)

Szerintem ez csak beállítás kérdése, nálam jól jön be (tehát a legújabb hozzászólásokat látom az oldalon ahova visz a link).

𝕊𝕔𝕠𝕣𝕡𝟚𝟘𝟙𝟙

(#17491) Livius válasza Scorp2011 (#17490) üzenetére


Livius
(őstag)

És ezt hol kéne beállítani? Nálam az "Itt szóltam hozzá" részben (minden lapcsaládon), ha rákattintok egy topikra, akkor mindig a .../hsz_1-50.html első topik oldal jön be, nem pedig a .../friss.html, amivel kényelmesebb és logikusabb lenne.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i5-6600K, Corsair Vengeance 2x4GB DDR4-3000MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

(#17492) Scorp2011 válasza Livius (#17491) üzenetére


Scorp2011
(őstag)

Itt jobb oldalt van az Opciók, azon belül pedig a Beállításaim.
A Fórumhozzászólások-nál nálam ezek vannak beállítva.
- Rendezés: időrendben növekvő
- Kezdő blokk: utolsó

𝕊𝕔𝕠𝕣𝕡𝟚𝟘𝟙𝟙

(#17493) asdf_ válasza Livius (#17491) üzenetére


asdf_
(addikt)

De miert az itt szoltam hozzara vagy ragyogyulva, amikor az a lenyeg, hogy meddig olvastad a topikot? Arra meg ott a friss hozzaszolasok gomb (ha nem olvastad tovabb a topikot, mint a sajat hsz-ed, akkor meg ugye ertelemszeruen ugyanoda visz).

(#17494) Livius válasza asdf_ (#17493) üzenetére


Livius
(őstag)

Az előbb leírtak a beállításokban ez tényleg működik.
asdf_ nem vagy képben, nem a saját hozzászólásos gombról volt, szó, de a beállítás már hozza amit kell. Esetleg lehetne ez a default mostantól majd az oldalon.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i5-6600K, Corsair Vengeance 2x4GB DDR4-3000MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

(#17495) Chosen


Chosen
(addikt)

Sziasztok!

A megye vagy egy térkép megjelenítése megoldható lenne valahogy a hirdetésekben? A régi hardveraprón ez nem volt gond, mert csak nagyobb városokat lehetett megadni, amiket fejből tudtam hol vannak, de ezekről elég nehéz megmondani, hogy 10 vagy 100 km-re vannak tőlem:

Csengőd
Sonkád
Nyírgyulaj
Harkakötöny
Alsózsolca
Lenti
Pátroha

Meghívom egy sörre, aki ezeket a településeket fejből jól el tudja helyezni a térképen. :DDD

(#17496) e-newsee


e-newsee
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok,

Mi a vélemény egy olyan megoldásról, hogy az egyes cikkeket el lehetne menteni valami kedvencekhez a profilon belül?
Tudom, a fórumban lehet, de csak azt, amihez hozzászóltál. Viszont vannak olyan cikkek, amiknél tiltva van a hozzászólás, vagy csak azért nem akarsz hozzászólni valamihez, hogy el legyen mentve. Plusz ezeknek a listáknak ugye véges a hossza.
Azt is tudom, hogy el lehetne menteni a böngészőbe, de amikor az ember máshonnan lép be, akkor nem látná őket. Viszont a profilon egy "Kedvenc cikkek" menü mindig látszana, amikor bejelentkezek.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#17497) Intruder2k5 válasza e-newsee (#17496) üzenetére


Intruder2k5
(MODERÁTOR)

Üdv!

Bár tudom ez nem pont az amit Te elképzeltél, de két észrevétel.

"Tudom, a fórumban lehet, de csak azt, amihez hozzászóltál."
Nem, nem csak azt lehet amihez hozzászóltál, bármely topikba belépsz, jobb oldalon a kedvencek menü alatt mindenütt megjelenik az "Elmentem ezt az oldalt!" link, függetlenül attól, hogy hozzászóltál-e.

"Plusz ezeknek a listáknak ugye véges a hossza... Azt is tudom, hogy el lehetne menteni a böngészőbe, de amikor az ember máshonnan lép be, akkor nem látná őket."
Erre sokan használják a LOGOUT-ot, létrehoznak egy új blogbejegyzést, amit mindig kedvedre szerkeszthetsz, és ha nem publikálod, akkor csak Te fogod látni, de bárhonnan, bármilyen kliensről belépve.

Szakmai kérdésekkel privátban ne keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

(#17498) foldi


foldi
(újonc)

Sziasztok, még mindig nem tudok privát üzenetet írni - hányszor "pár órát" kell várni és mennyi az a "újoncként elég sok üzenetet írtál", ami a határ ? Bocsi a füstölgésért, de ha egy problémám támad, akkor ugye nem több hetes lépésekben akarom megvenni az összetevőket, hanem a lehető leggyorsabban. Szép napot mindenkinek!

(#17499) Intruder2k5 válasza foldi (#17498) üzenetére


Intruder2k5
(MODERÁTOR)

Üdv!

Még egy napos sincs a regisztrációd... Ez sajnos kényszerű okokból egy szükséges rossz. Amint letelik az átmeneti időszak, fel fog oldódni a korlátozás.

Szakmai kérdésekkel privátban ne keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

(#17500) e-newsee válasza Intruder2k5 (#17497) üzenetére


e-newsee
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi, előbbiről nem is tudtam. Illetve tudtam, csak nem sejtettem. :) Mármint azt, hogy az "Elmentem ezt az oldalt" dolog hozzászólás nélkül is működik. Mondjuk ez még mindig nem oldja meg a hozzászólásmentes cikkek dolgát, de jó tudni.

A logoutos módszer viszont jó ötlet, magamtól is eszembe juthatott volna. Bár egy natív megoldás lenne a tuti.

Mindenesetre köszi! :R

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.