Hirdetés
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
addikt
Nem szeretnék ide offolni, ha bármi kérdésed van, a logout bejegyzésnél megtalálsz. Az "elmentett keresések"-nél az új hirdetések listájáról küld értesítést privát üzenetben, minél hamarabb elolvassa, annál nagyobb az esélye, hogy még aktív hirdetéseket talál, szerintem nem sűrűn fordul elő, hogy pár perc alatt, vagy akár egy órán belül elkel egy cucc, persze hacsak nem mélyen ár alatt van. De mint ebben a topikban is látszik, Te mindenbe bele tudsz kötni, szóval lehet nem Te vagy a célközönség
-
atike
nagyúr
Hardveraprón nem lehetne tiltani az 1 Ft-os és 99 999 999 Ft-os hirdetéseket...?
-
asdf_
veterán
Meg az olyat, amikor valaki 40 ezerert hirdet A objektivet, aztan a hirdetest leklikkelve kiderul, hogy o az A objektivet tulajdonkepp 55 ezerert hirdeti, es van amugy egy B objektivje is 40-ert es a 40-es ar ahhoz tartozik. Tehat tobb termeket hirdet a legalacsonyuabb arral, de nem az arhoz tartozo termeknevvel. Vagy hirdesse egyenkent (ugyis latszik alul, hogy az elado egyeb hirdetesei), vagy egyben, de akkor korrekten, minden egyeb esetben meg csapjatok ki a francba.
-
őstag
-
asdf_
veterán
válasz Bluesummers #17204 üzenetére
Nem, de az olyanokra is, amikor vaz+objektiv x Ft, a hirdetest megnyitva pedig kiderul, hogy csak a vaz x Ft, az objektiv meg kulon y Ft. (nagy meglepetes nem er, nagyjabol tisztaban vagyok a hasznaltarakkal, de neha van olyan, amikor valaki tenyleg aron alul adna el valamit, mert megszorult, gyorsan kell a penz, mittudomen, aztan jon egy inkorrektul szovegezett hirdetes, leklikkolom, majd 5 masodperc mulva anyad felkialtassal csukom be, mert nem errol van szo, hanem csak a hirdeto volt suttyo es irt egy clickbait hirdetescimet).
De az ilyenert is utni tudnek:
Hirdetes cime: Nikon D80 + 18-105 obi + nikon táska
kinyitva: ...A képen látható Nikkon táska, akksi töltő és egy hibás 18-105-ös objektívvalKimondhatatlanul konyortelen lennek az ilyen hirdetesekkel, vagy iszonyatgyorsan atirja korrektre , vagy torlodik (de minimum inkativalodik) a hirdetese, vissza pedig csak ellenorzes utan kerulhetne.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Hardverapron Mobil eszkozon nem talalom a normal nezet lehetoseget. Van egyaltalan?
Illetve mobilon ha valasztottam Megyet, es varost.
Akkor a Megye kivalasztasaval a varos automatikusan kitoltodik, es nem lehet torolni. Vagyis csak a megyere keresni nem lehet -
Imi Csabi
tag
A moderátoroktól kérdezném, hogy olyankor mi a teendő ha a hardveraprón kitett hirdetésemet jegeltem (sikerült vevőt találni), de le telt a hírdetés érvényességi ideje amikor sikerült eladnom, így már nem tudja értékelni a vevő.
Lehetőségek?
Köszi* * * * * * ibJ#team| IMi™ - NE idegesíts, MERT ideges leszek!! ® * * * * * *
-
veterán
Szeretnék egy Nyereményjáték gombot Fototrendre is
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
-
csongi
veterán
Lehetne szurni a forumban a tagok hozzaszolasaira?
A forumtemaba hozzaszolot ki lehetne valasztani egy legordulo listabol,es a hozzaszolasai lennek lathatoak.
-
dqdb
nagyúr
válasz csongi #17218 üzenetére
Felül a keresőmező melletti opciók gomb > ott részletes keresés > Szűrés felhasználó szerint
Nem legördülő lista, hanem sima szöveges mező. Egy masszívabb 100e hozzászólásos mit vegyek topikban katasztrófa lenne UI szempontjából egy 2-3000 elemes listából válogatni.
lezso6: részstringre szűrésnél eléggé furcsa eredményeket dob ki.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Szeretnék javasolni egy fejlesztést, ami szerintem sok ember szívesen venne. Hardveraprón beállítani értesítést, ha az adott keresésnek az eredménye megváltozik, akkor azt email-ben / privátban jelezni.
Ugyanolyan elven, mint ami az ingatlan.com portálon megtalálható.
Szerintetek?Üdv.
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
SUPREME7
addikt
Jelenleg nincs ilyen lehetőség, de pofátlanul ajánlom magam
Hardverapró kapásjelző | Keresés - hirdetés megfigyelés | apro.supreme7.eu
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
veterán
Sziasztok!
Par honapja jeleztem az uj oldalak (Fototrend, uj HA) footerjenek esztetikai problemajat.
Esetleg tervezitek javitani a kozeljovoben?
Parci, lezso?
Igy elegge "felemas" erzesem van, pedig funkcionalitas teren mindketto kezd a kivalosagra egyre jobban torekedni.
Koszi!
Udv. core2
[ Szerkesztve ]
-
snpetit
aktív tag
Sziasztok!
Nem a bug topikba írom, de másnak is jön felugró ablak a fórum olvasás közben? cookie-kat töröltem. A felugró ablakot nem engedi betölteni az ublock, de ezért nem kellemes, hogy mindig átugrál rá.
Ez az oldal az:https://gahu.hit.gemius.pl/popupredir/extradata=11911,10602,812350,10216142×=1542290515566,1542290555185,1542290515725&userdata=6612614354442943889,1539619256,1542288133,1542286731,1542286624&lsdata=BVlwM7twpMjpd7fdZNN6.ZFb43eFE.roXcgAb6RUTS..i7PrzoXb.7UxPcNeyNUGiOWFqcSwR2ziJPnvPFoP4JR3CmbP/L2EpimCL4gv9y/&lsadd=KlSuoQaGsGXtePwvk8FGoMQ_asMS&url=https://gasurvey.gemius.com/recruiting/index.php?sid=95861&lang=hu&g=11911&o=812350&id=siw50PtjknHzcDZrqeMpOfH7&v=0&c=0&xc=88E86B13
-
vlevi
nagyúr
Üdv, urak!
Azt meg tudjátok nézni, hogy egy oldal betöltődése közben mi húzza felül a zöld csíkot? Van, hogy kb végtelen ideig húzza.
ublock, és az i don't care cookies kikapcsolva, más bővítmény pedig nincsen.
Hálózati forgalmat néztem meg, de abból egy gyors rápillantással nem jöttem rá, hogy mi az.
Van, hogy rövid idő után befejeződik a ződ csík, de van, hogy nem.
Ja, igen. Firefox 64.09béta. De emlékeim szerint csinálta a stabil Firefox verzióval is.[ Szerkesztve ]
-
totig
tag
Kerestem, de nem találtam jobb helyet a kérdésnek.
Eladásnál - ami tök gyorsan, vevő részéről is korrekt módon lezajlott - archiválhatom a hirdetést, ha a vevő nem kezdeményezi az értékelést? Kétszer írtam neki, négy nap alatt nem reagált, nem értékelt.
Van retorzió az értékelés nélküli archiválásért, vagy nyugodtan archiválható a hirdetés?[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
Nyugodtan archiválhatod. Az értékelés csak a ti érdeketek, de csupán opcionális, semmiféle retotzióval nem jár a hiánya.
Viszont ha archiválod később ha akarna sem tud értékelni a vevő, így javasolt inkább jegelni, illetve én bele szoktam írni a hirdetésbe hogy elkelt, értékelésre vár.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
hajdutom
újonc
Ha nem értékelt az a személy aki megvette a termékemet a kérésem ellenére sem (én meg nemrég már archiváltam is a hirdetést), akkor elúszott minden reményem, hogy ezt az értékelést bevasaljam?
-
hajdutom
újonc
válasz lezso6 #17237 üzenetére
Köszönöm a választ.
Én ugye nem látom a vevő oldalát, de itt van a súgóban ez a kitétel: "Az értékelések menetében nincs változás, azaz továbbra is csak aktív hirdetést lehet értékelni".
De én nem tudom már aktívvá tenni az archiváltat. Vagy ha fizetek, akkor ez még megtörténhet? Mert az archív hirdetések aktiválására kattintás során a "hirdetés vásárlása" nevű ablak ugrik elő. -
kgymac
őstag
Prémium tagság esetén túl jól sikerült a nem kívánt felhasználók rejtése. A rejtett felhasználók posztjaira történő válaszok is rejtésre kerülnek. Korábban nem rejtette ezeket a válaszokat. Az a probléma, hogy a - nálam - rejtett emberke általában hülyeségeket ír vagy okoskodik - annak ellenére, hogy nagyon nincs igaza -, az új rejtési mód miatt pedig értelmes, a topic témában szakmailag hozzáértő topictársak, topicgazdák posztjai is rejtésre kerülnek. A teljesség igénye nélkül suste, vargalex, blakey, wwenigma, gyugyo79 válaszai is elrejtődtek az általam rendszeresen olvasott topicokban. Ha erre az új rejtési módra korábban igény volt, jobb lenne a prémium beállítások között egy új kapcsolóval megoldani a rejtett felhasználók posztjaira érkező válaszok rejtését/nem rejtését.
Köszönöm. -
kgymac
őstag
válasz FoxiestFox #17241 üzenetére
Nem, a topic látszik, de a felhasználó hozzászólásai eltűntek.
Nekem megérte, van pár emberke, aki osztja a h%lyeségeit, így viszont már nem.Egyébként fura, próbaképpen letiltottam ideiglenesen egy kollégát, de a válasz megmaradt intruder2k5 kollégától. Reggel még tapasztaltam az elrejtett user posztjára adott válasz rejtését. Igazából az sem baj, ha idéznek az elrejtett felhasználótól a válaszban, a válasz szakmailag szinte mindig helyes, az arány mindig 99.9999% fölött van. A kérdező/igazát igazoló elrejtettnél az jó ha eléri az 50%-ot.
-
-
félisten
-
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Esetleg egy olyan feature HA-ra jönni fog, hogy ha KERESEK hirdetést rakok ki, az értékelésnél én legyek az eladó, és nem a vevő? Úgy picit egyszerűbb lenne
-
r3dsnake
nagyúr
RSS mikor várható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs