Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zin
őstag
3350-3570-ig csak orajel kulonbsegek vannak szinte ezeknél a kombóknál?
-
biacsia
tag
válasz
LeslieG Jr. #14147 üzenetére
Grat! Örülök , hogy összejött!!
-
cyberkind
félisten
Erről vélemény ?
Batch : 3236B768
-
törölt tag
Sziasztok! Szerintetek egy alpenföhn brocken elég lenne egy 3570k-hoz
-
Gtaati
őstag
válasz
imrex6 #14159 üzenetére
Helló! Nekem sima 3570-em van és z-s lapban turbóval megy 4200-at is szóval innetől neked kell tudni! Sok helyen látni h K-s gyengébb változatok is 4.5 ghz körnékén mennek stabilan mindennapos használatban! Nem tudom az a 2-300mhz mennyit számít meg hát mire használnád a gépet...., de ha már beruházol egy síma 3570-re akkor pár ezer ft különbséggel megvan a K-s is!
-
makkai
aktív tag
válasz
makkai #14150 üzenetére
Második próbálkozásra a 4,6 GHz-lett megcélozva.
offset: -0,03 V
CLL Level: 3stabilnak tűnik: 5 kör Linx és egy 50 perces videó kódolás 720p ben, nem volt fagyás vagy bármi gond.
Linx alatt a legmagasabb hőmérsékletű mag 88 fokig kúszott fel.
Videókódolásnál 69 fokig.Próbaképp felnyomtam 4,7-re de ott már + 0,01 offset és Level 2 kellett, hogy elinduljon a rendszer, és linx alatt pillanatok alatt 97 fokon volt a legmelegebb mag és utánna dobott még 1 kékhalált is, szóval még kérte volna a feszkót.
Szóval úgy tűnik az Én procimnak 4,6 GHz a vízválasztó, amit még le tudok hűteni és ehhez elég 1,208 V CPU magfeszültség., de próbálom még lentebb vinni, mert stabil volt a videókódolás alatt is. Majd megnézem még F1 2012-vel is.
De szerintem ez is szép eredmény.
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Egyelőre csak alulfeszelni szeretném a 3570K-mat alap órajelen, mert egy darabig csak az IGP-t fogom használni. Ehhez elég csak állítani le a feszültséget és tesztelni? Kell valamit ki- vagy bekapcsolni, vagy párhuzamosan állítani a proci feszültségcsökkentésével?
PLL Overvoltage-et alulfeszelésnél ki kell kapcsolni? A Save Energy funkciók közül melyiket? Alaplap: Asus Maximus V Gene, Ram: Patriot 1,5V
Köszönöm a válaszokat
-
Toby888
senior tag
ha valaki meg tudja értetni velem hogy miért jó tuneszolni, vagy miért éri meg tuneszolni, ígérem, váltok egy K-s procra... ( szerintem nagyon nencs olyan cucc ami kipörget egy pl : 3550K procit 4 GHz-en úgy hogy mind a 4 megymagy 100-on skerázzon
)
Ui: lehet hülye vagyok hozzá, tanítsatok, kezdő vagyok
-
imrex6
tag
válasz
csucsbicep #14160 üzenetére
Árban sem látok sok eltérést...A 3570k az már ivy bridges igaz? Van lényeges különbség a sandy és az ivy között?
-
imrex6
tag
Sziasztok!
i5 2500k vagy i5 3570-et ajánljátok? -
Na megjött a csere 3770K Szerencsére Costa Rica (Eredetileg Malay volt bar nem egy antituningos darab szerencsere)
Batch# 3231B369
Google ezt dobja rá csak németül van
"I7 3231B369 ... aber nun doch mal mit 1.136 anfangen muss für die 4.5#"
De 4.5@1.136V az nice os lenne.Most jön az a rész, hogy ezt adjam el vagy a 3570K -t
Az élet nagy problémai -
-
Ice&Lime
veterán
válasz
csucsbicep #14148 üzenetére
valaki másnak nem stimmel, mondta a fórumon valaki és kénytelen volt betenni egy vga karit.
-
Toby888
senior tag
válasz
csucsbicep #14148 üzenetére
eggyik ismerösömnek szaggat a jutub videoi, nekem van egy ösrégi laposom, és azon nem szaggat :S az isminek 2 magos amd van, az ösi laposba intel atom :S neki minden flash szarság frissítve, még a java is meg minden vacak, és akko is szaggat... lehet a 64 mögás kártya a bibi ?? o_O
-
LeslieG Jr.
őstag
No úgy néz ki megtaláltam a procim végét. Legalább is ezzel a hűtővel amivel rendelkezem. A vége a dolognak 4.6GHz, Offset +0,110V, LLC Level 3.
Íme:
Prime95 AVX - 4.6GHz, Offset +0,110V, LLC Level 3
NagybanLinx AVX - 4.6GHz, Offset +0,110V, LLC Level 3
NagybanHa ennél többet adok a procinak akkor már nagyon meleg lesz neki. Ez a vége számomra.
Ez még elfogadható mert programok alatt illetve játékok alatt soha nem lesz ennyi a hőfok. 1 óra Crysis 2 alatt jó ha 70C fokra felment de az alatt volt bőven.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
csucsbicep #14145 üzenetére
lehet azért, mert neked i5 van és az i3 gyengébben viszi hd 4000-en a hd filmeket?
-
Ice&Lime
veterán
valaki akinek van i3-3225 intel hd 4000 grafikával kérem nézze meg nekem, hogyan bánik a full hd és blu-ray filmekkel!, mert hallottam mástól, hogy akadozik vele. (nem értem miért)
-
*Tata*
senior tag
válasz
thomasvold #14138 üzenetére
Szerintem a Core tenp, és az mutatja a VID értéket is.
-
Geresics
addikt
Szerintetek hány fokon kellene működnie 100% terhelés mellett, és Alpenföhn K2 hűtővel (min. fordulaton)?
- i3-3220-nak
- i5-3470-nek -
Repsol600
addikt
válasz
thomasvold #14138 üzenetére
A realtemp jó, vagy coretemp.
-
thomasvold
őstag
Melyik a legpontosabb progi a proci hőfokának figyelésére? A realtemp?
-
Winne
nagyúr
válasz
LeslieG Jr. #14117 üzenetére
Bas*ki!
-
krx21
nagyúr
Hát ezt most nem nyálazom át...
Nekem most fix 1.285V-al megy stabilan 4.6Ghz-en... Megpróbáljam szerintetek offsettel?
Múltkor azt próbálva nem volt stabil a feszültség... Milyen beállítás lenne ide jó?
Nekem az lenne a logikus, hogy 4.6Ghz-en terhelve 1,285, 1.6Ghz-en pedig mondjuk 1,05V...
Valami ilyesmit szeretnék... -
ST05
őstag
(L:http://www.intel.com/content/www/us/en/processors/core/3rd-gen-core-desktop-vol-1-datasheet.html)Adaptive thermal monitor(/L) 6.2.2 bekezdés 53 oldal, ennél többet én sem tudok
link javitva
-
JoolsNOS
veterán
Ha pl 2 maggal akarnám kipróbálni a tuningot, kb mennyivel kevesebb feszt kér adott frekin 4hez képest?
(#14123) vadallat88: gyári hűtéssel max 4000-4100 attól függ milyen pasztázást fogtál ki. Amúgy elég egy közepes hűtő, mert szintén a pasztázás miatt nem fog érvényesülni a brutál hűtő.
-
wutuka
aktív tag
válasz
vadallat88 #14123 üzenetére
Intel gyári hűtővel szerintem semeddig sem lehet húzni...
-
vadallat88
tag
Sziasztok.
i5 3570k tuninghoz milyen hőtőt ajánlotok? Vagy alap hűtővel meddig lehet húzni? -
BeLucZ
addikt
válasz
LeslieG Jr. #14117 üzenetére
ezzel már nem lenne cpu limit seholsem
-
ST05
őstag
válasz
csucsbicep #14100 üzenetére
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz
daveoff #14108 üzenetére
Hát én csak szavakba tudom foglalni hogy milyen volt a kupak eltávolítása után a látvány mert sajnos nem fotóztam le pedig jó lett volna.
A gyári pasztának nevezett takony nem nevezhető hőpasztának mert elég merev szűrke anyag volt helyette. Gondolom kiszáradt míg kijött a gyárból a fogyasztóhoz(azaz hozzám
). Nem jó minőségű sajnos. Ami a neten keringenek az teljes mértékben lefedi a valóságot a gyári pasztázást illetően.
Ne akard látni én mondom.
-
törölt tag
válasz
LeslieG Jr. #14103 üzenetére
Ezzel a fesszel 5500MHz ment a 3770k.
De a teszt miatt visszavettem bizosra akartam menni. Ja a 680Lightning itt 1526MHz gpu.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
LeslieG Jr. #14105 üzenetére
Ha Ultra High-ra teszem, akkor tartja azt a feszt , amit Biosban fixen beállítottam neki. High-on kb. -0,02V, Extreme esetén +0,02V ehhez képes a Vcore load alatt.
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz
csucsbicep #14104 üzenetére
Csak azért kérdeztem mert nekem is 1.24x V körül szaladgál. Igaz most Offset -0,015 és LLC Level 3-al. Próbáltad esetleg az LLC level-t egy szinttel lejebb állítani? Esetleg Level 2-re, csak mert hőfokilag még jobb lenne meg nem peak-elne(de szép szó
) túlságosan Ultra high LLC Level szinten.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
LeslieG Jr. #14103 üzenetére
Most fix feszen volt, Ultra-High LLC.
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz
Ezek a hőfokok teljesen jók. Neked milyen beállítással megy 4.4GHz-en? Offset vagy fixfesz? LLC Level?
(#14098) players111: Na jó menj a ... tudod hova
Ez már nagyon szép eredmény, de az a 1.6xx vcore is nagyon szép. Gondolom waszer kúlingal jól le tudod hűteni.
-
Asbee
veterán
válasz
Teljesen jó. Mondjuk nálam a prime az egy fél óra után kezd el igazán fűteni. Olyankor egy +10 fokkal is megdobja. Persze játékok alatt még úgy is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest