- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
Ice&Lime #24383 üzenetére
Konkrétan...jajj
Nelegyünk ennyire szőrős szívűek..ha nagyon beskatujázzuk adhatunk tippeket melyek lehet nem 101%osak de valszeg 80-90%ba behatároljuk a tudását.
Én mondanék egy i3 2100at..az nagyjából ez a szint..talán egy hajszállal felette...ennél pontosabb csak a svájci óra...vagy a halál ami biztos.. -
laychi
veterán
válasz
Ice&Lime #24377 üzenetére
Nagyon hiteles oldal nincs,mert a felhasználók töltik fel az eredményeket és nem alapórajellel van sokszor tesztelve,hanem húzva,ami az átlagpontszámot folyton növeli.
Nagy lehet a szórás.4,5 ghz-n 2400 mhz-en futtatott rammal pl a cpubenchmark teszten 9700 pontot is értem már el a 4670k-val.
1600mhz rammal pedig a lenti linken van az eredményem 9500 pont körül.
Az átlag meg azt hiszem 7300pont talán.
(Bocs telóról vok,te hamarabb utána tudsz nézni)Szerk.
Ja mellesleg 3570k-val is elérte 4,5ghz-en ezt a 9500 pontot,pedig ez azért erősebb -
LeslieG Jr.
őstag
válasz
Ice&Lime #15410 üzenetére
Egy kis oktató anyag TJunction "rajongóknak"
:TCASE; TJunction
Tjunction is synonymous with core temperatures, and calculated based on the output from the Digital Thermal Sensor (DTS) using the formula Tjunction = (Tjunction Max – DTS output).
u.i.: Megelőzött daveoff kolléga.
(#15414) *Tata* : Ez egy mobil i3-as processzor értékei. példa: i3-2348M
-
daveoff
veterán
válasz
Ice&Lime #15410 üzenetére
Ha tudsz angolul, akkor itt megkapod a választ!
Processor operation temperature(#15411) *Tata*: Tcase a kupak hőmérsékletére vonatkozik, nem a cpu magokra
szerk.: sehogy, rákeresett gondolom a procid adataira, és ott találta!
Intel® Core™ i5-3570K Processor -
-
=HG=
addikt
válasz
Ice&Lime #13167 üzenetére
Pörgesd végig, van pár darab közte...
-
slayer006
addikt
-
ST05
őstag
válasz
Ice&Lime #10900 üzenetére
a külömbség amit emlitettem érvényes,
az más kérdés hogy mobilt összehasonlitani asztalival...nehéz vagy nem is lehet /szabad, szerintem elöbb dönts amellett h egátalán laptop kell vagy gépha jol értelek akkor,,
3220 mellett döntesz nyilván tudod böviteni jobban majd, esetlegesen kártyát is mellé késöbb vinyo bármi..
meg ez nyilván azért pattanósabb lenne 3,3ghz en, ámde a hd2500 gyengébb, de aeron mindkettö hibátlan, nehéz megakasztani multimédiás területen szinte lehetetlen öket
.,mobil megoldás meg ugye mobil és számtalan sok egyéb tényezö van.. -
ST05
őstag
válasz
Ice&Lime #10895 üzenetére
mindkettö mobil processzoros,
hd 3000 12 számoloegység, ennek jobbnak kell lennie, föleg hogy i5 hajtjahd 2500 az uj széria a HD2000 utodja, 6 számoloegység
kiseebb fogyasztás a proc részéröl (is)
ha teljesitményre gyursz akkor az elözö, de azt tudod a bf- et azért ne vedd meg egyikhez se -
Johnny001
senior tag
válasz
Ice&Lime #10634 üzenetére
Hi!
Nem tudom, hogy miért úgy hívják, de csak úgy lehet telepíteni az iGpu-t, vagy kiveszed belőle a diszkrétet. Én először nem is foglalkoztam vele, csak mikor közelgett a vga-m eladása. Most az iGpu adja a képet, tankozni lehet vele óvatos beállításokkal, ha meglesz az új kártyám én is kipróbálom ezt a mókát. Állítólag már sokat javítottak a stabilitásán.?
By.: Johnny
-
törölt tag
válasz
Ice&Lime #10622 üzenetére
Első körben operációs rendszer installálásnál természetesen ha nem ismered a procid terhelhető teljesítményét még rendesen, alapba vissza kell állítani mindent a biosban.
Aztán mehet az install.
Ami jelenséget említesz, a teljes áramtalanítás után megszünt anomália, sokszor botlok én is ebbe pláne a munkahelyemen a hálózati feszültség ingadozása okozza a legtöbbször, ahol ez nincs megfelelően levédve pl szünetmentes táppal, esetleg ilyen védelmű konektorral, vagy minőségibb pl. enermax, vagy chieftech tápokkal. Ezt az okozott hibát a teljes áramtalanitás ás visszakapcsolás általában száműzi is mint nálad is..
Ha a probléma továbbra is fennálna, akkor jöhetne csak szóba az esetleges hardwares hibára való gyanakodás.Nálam is két videokártya suhan egy gtx 560 és az alaplapi hd 4000.
Én úgy állítottam be hogy a pci express legyen az alapértelmezett, és a multit is engedélyeztem mert 2 monitorral suhanok, a win7 telepítésénél ez annyiban okoz csak pl érdekességeket pl nálam hogy a telepítés alatt hol ez hol az a monitor az aktív ahol a folyamat zajlik, de csak a végéig mert ott magára szokott találni a 7-es és csak azt kell belőni mit hova melyik az alapértelmezett asztal ect.
-
SVLaller
senior tag
válasz
Ice&Lime #10064 üzenetére
utoljára a 2500K-n volt gyári hűtés pár hétig, ami szerintem hasonló lehet mint amit az Ivy-hez is adnak. Ahhoz képest megváltás volt a Freezer 13, nem is csak maga a hang, hanem ahogy terheléstől függően változott mindig a fordulatszám, finoman szólva a falra másztam tőle. Persze ez attól is függ, hogy a gép többi része mennyire hangos. Szerintem bőven megéri bármilyen hőcsöves hűtőt venni hozzá, max. 5000-ből szerintem már kapsz jót.
-
ST05
őstag
válasz
Ice&Lime #9313 üzenetére
de ha mindenképp manuálisan akarod azt itt tudod
[link]
de itt semmi mást nem fog felajánlani csak a hd graphics vezérlőt [link]
(amit még egyébként a windows update is felismer magátol és letölti) persze ha engedélyezve lesz
az már más kérdés h a legujjabb-e a win update-féleengedd csak rá nyugodtan majd az auto update-jét az intelnek, irni fogja mi ami stimmel , ami meg nem stimmel annak ott lesz egyböl a letöltögomb aztcsá*
-
-
tikshow
addikt
válasz
Ice&Lime #8525 üzenetére
A Tomb Raider szerintem tökéletesen elfutna, mert elég régi és nagyon minimális a gépigénye. A Flatout pedig szerintem alacsony beállításon 1366*768-ba elfutkosna. Fifa 13-al néztem legutóbb, ott 1366*768-ba, minden minimum olyan 70fps körül volt. Remélem ez nyújt valami támpontot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5050 (GB207-300)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest