Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Ma este lehet belevágok a kupak eltávolításába én is...
Bár most hogy itt a központi: Thermal Energy Limited! (T.E.L.---TÉL)
(bocs ez kicsit fárasztó lehet...
)
Újra kell tesztelni, mert most alapból minden hűvösebb...
Én MX4-essel próbálkozok...
(mondjatok el egy imát értem...
) -
helkis
veterán
válasz
Szatesz.
üzenetére
erről jut eszembe, ha ugye nincs alatta a fekete cucc, akkor "vékonyabb" lesz a proci, ezt fogják tolerálni a fix-rögzítésű gyári coolerek pl?
mármint akkor így a cooler és a kupak közti távolság nő annyival, amennyi kijött a kupak alól, ez mennyi lehet?tehát pusztán a paszta szar?
vagy csak sok fekete cuccot raktak a kupak alá és távol van a kupak a magtól? -
warchef
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne: i5 760-ról váltani érdemes egy i7 3770-re? Most 4 GB memória van a gépben, néha lassúnak tűnik. Vagy jobban megéri egy SSD+memóriabővítés opció? Játékra annyira nem kellene, inkább munkára (VMWARE virtualizáció és videókonvertálás).
Köszi,
warchef -
Szatesz.
aktív tag
válasz
haddent
üzenetére
"Állítólag" Ráfog tapadni és alig fogom tudni leszedni a kupakot a magról a Liquid Pro miatt!
Ha ez tényleg így lesz akkor nem ragasztom mert így is ráragadt! Ha meg lejön róla akkor nem ragasztom rá csak ha lesz valami gixer vele és megy vissza gariba! Tudom nem garizzák le elvileg...... -
Szatesz.
aktív tag
válasz
haddent
üzenetére
Hát azért annyira nem nagy szám!

Van még pár:
4600mhz 1.168v LinX AVX
4800mhz 1.272v LinX AVXKülföldön láttam olyat akinek 5000mhz 1.288v al LinX Stabil! Mondjuk ott max 40 fokig ment fel mert chiller vize volt!
-
milszab
senior tag
válasz
Repsol600
üzenetére
Mennyin járatod a procit? Mennyi -offset-et adtál neki? Nálam a max 3,9Ghz. Először -0.120-at tudtam neki adni, de aztán játéknál(gta4) már kevésnek tűnt, aztán -0.105-nél tudtam megállni max! Csak ugye sajna így az 1,6-os állásban feleslegesen sokat kap...
De ahogy nézegetem itt az eredményeket, a nagyobb procik több alulfeszelést bírnak... :/
-
Szatesz.
aktív tag
Na megnéztem 4000 mhzn mennyivel stabil. Csak vcore t állítottam, semmi mást!
4000mhz 0.952v LinX AVX -
Klikodesh
senior tag
-
Szatesz.
aktív tag
Mingyárt megnézem nekem mennyin stabil minimum 4ghzn!
Alulfeszelni offsettel kell? -
Pubszon
veterán
4.3GHz meg 1.176V és kékhalált dobott a gép de már a teszt után.

Mondjuk a turbo engedélyezve volt 2mag 4.4 és 1 mag 4.5GHz-en. Ez utóbbi lehetett a gond vagy csak egyszerűen kevés neki a fesz?
Most 42x101-en tesztelem 1.168V-al és turbo ki van kapcsolva. -
Pubszon
veterán
Nagy általánosságba a 3770K-nak az 1.176V sok vagy kevés esetleg megfelelő 4GHz-hez?
Ha másnak több század V-al kevesebb feszültséggel viszi ezt az órajelet akkor megpróbálom én is lejjebb.
Ha nem, akkor marad így egyelőre.
-
Klikodesh
senior tag
30 colos monitorok voltak mar a HDMI elott is valahogy azoknak is ki kellett tolni a kepet, dual link dvivel mentek, mondjuk az ujjnyi vastag kabel nem epp a legjobb de ha nincs mas.
-
tikshow
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Olvastam valami ilyesmit amit én írtam, meg olyat is, hogy csak 30hz-en megy, meg azt is amit mondtál szóval mondtam valamit a három lehetőség közül.

-
Szatesz.
aktív tag
A Processzorban lévő gpu nak mennyi a max felbontása? z68 az lapban is tudja?
-
keIdor
titán
Amúgy mi van akkor, ha a proci meghal, pillanatragasztóval meg visszaragasztják az IHS-t?
Észre lehet venni?
-
MadBlade
tag
válasz
Klikodesh
üzenetére
Na igen, de egy i7-2600 már egy 20-assal többe fáj, és azért a fullhd konvertálgatás nem része a mindennapjaimnak, csak néha fordul elő, így egyelőre inkább maradok a 2500k-nál, amit ha mégis "kevésnek" találnék, még mindig fel tudok húzni 4,5-ig nyugodt szívvel, ahogy olvasgattam

-
MadBlade
tag
Ja, és amire nem válaszoltam (elnézést) ... hogy mire is lenne a gép:
Tulajdonképpen egy mindenes munkaállomást szeretnék, ami esetlegesen játékra is alkalmas -mégha nem is full hd-ban, max grafikán- , illetve gond nélkül megbírkózik minden komolyabb programmal (photoshop, sony vegas, stb.), egy esetleges fullhd muxolással -akár egy időben- , szóval bármivel, amivel egy kocka kalandor szembetalálkozhat
-
ST05
őstag
2105 HD3000 holnapig még nálam
2 nap múlva utód érkezik
3225 HD4000ha valakit érdekel bármi teszt a 2105-röl, majd összehasonlításképp a 3225 -el összevetve, irjatok, és elkészitem ha valaki jobban belemerülne az igp dologba
u.i, asrock h67m-ge 2,10 biosát feltéve már 1024 Mb ram adható az igp nek 512 helyett, ami kellemes meglepetés ( és változott az igpu offset beállitás lehetöségei is ., valamint 1400,1600 stb mhz es lépéseket enged az igpu nak, amit sokallok, de mindjárt ránézek mit ér,.
kiváncsian várom az uj Ivy-m -
MadBlade
tag
Köszönöm a gyors reagálást, és a precíz, kielégítő választ!
SSD beszerzésén már régóta agyaltam, de az árfekvésük miatt eddig eléggé vonakodtam a dologtól ... válaszaitok alapján viszont egyértelműen át kell gondolnom egy SSD meghajtó beszerzését

klikodesh:
Szintén köszönöm a gyors választ!
Most néztem, hogy többek közt a Te prociddal is szemeztem
Ment is pü 
Feree13:
Ugyancsak köszönöm a gyors segítséget! -
Klikodesh
senior tag
-
kribe
őstag
válasz
MadBlade
üzenetére
A két proci között kb. 10-12 ezres lehet az árkülönbség, és nem vagyok benne biztos hogy a teljesítményben meglátszik-e ez. Ha az olcsóbbat veszed, még beruházhatsz 8Gb ram-ra (nem kell szupergyors, egy 1600-as cl9-es is megteszi), ami szerintem jól fog jönni.
A cpu hűtőt ismerem, ilyen volt nekem is (csak azért cserélem le mert a mini-itx lapra nem fér fel a videokártyától), i7-2600k-t gond nélkül vitt 4.5 Ghz-en, eléggé nagy feszültséggel.Amit még javasolnék a konfigodba az egy ssd. NAGYON megéreznéd a különbséget.
-
MadBlade
tag
Elnézést a dupeért ...
-
MadBlade
tag
Tiszteletem az Uraknak!
Eltelt pár év, és most úgy érzem, itt az ideje egy "kis" vérfrissítésnek a jelenleg az adatlapomon szereplő konfigomban.
Ebben pedig a segítségeteket, tanácsotokat kérném.
A kiszemeltjeim:
Alaplap: GIGABYTE GA-Z68XP-UD3 (rev. 1.3)
CPU (1. kiszemelt): Intel i5 Ivy Bridge 3570K
CPU (2. kiszemelt): Intel i5 Ivy Bridge 2500K
CPU hűtő: AC Freezer 13
Ramok: Kingston HyperX DDR-III 1600/4Gb CL7 Limited Edition Kit
HDD: WD BLUE 500GB 32MB 7200RPM SATA3A kérdéseim pedig, amikben a tanácsotokat kérném:
- Melyik procit ajánlanátok inkább? Egyelőre nem tervezem a proci húzását , de szeretném ha lenne azért benne tuning potenciál a jövőre való tekintettel.
- A nyertes CPU-hoz jó lenne szerintetek a kiszemelt lap ?
- A fent felsoroltakban láttok bármi olyat, ami az összerakásnál, vagy a használat során fejfájást okozna vagy egész egyszerűen rossz választásnak tűnhet ?Megtisztelő válaszotokat, és esetleges segítő jellegű hozzászólásaitokat előre is köszönöm !
-
viktor82
őstag
Tegnap sikerült összeraknom a gépet neki is estem a teszteknek kis tuningal hát meglepődve néztem ,hogy 90fokba belenyaldostak a magok nem semmi !

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ubuntu Linux
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ki tudja mivel van szennyezve