Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ketogén étrend
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Na beüzemeltem az Airt

Mivel még nem volt tabletem ezért a wow-faktor duplájára nőtt, máris nehezemre esik felkelni a kanapéról
Azért csodálkozom, hogy pl. Foursquare, Viber, Any.do app nincs, de nagyobb problémám ne legyen. Az nPlayer egyből vitt minden videót, köszönöm az ajánlást.
Meglepett viszont, hogy bár van iCloud mentés egyes játékokban, Rayman, Badlands teljesen előről akarja kezdeni velem a játékot, hiába járok iPhone-on a végénél.
Lehet béna vagyok, de pl. az alap Notesot sem sikerült szinkronizálnom telefon és ipad között, pedig mindkettőnél be van állítva a szinkronizálás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Magic Keyboard (HU)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért csodálkozom, hogy pl. Foursquare, Viber, Any.do app nincs, de nagyobb problémám ne legyen. Az nPlayer egyből vitt minden videót, köszönöm az ajánlást.