Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nofi

addikt

Sziasztok!

Lassan 3 éve iOS user vagyok, iPhone fertőzött meg és most nagyon elgondolkodtam egy fehér (? ;] )32 gigás iPad Air-en is. Sejtéseim vannak a képességéről, de még lenne egy két részlet ami érdekelne, mielőtt beruháznék rá. :U

- Gyakorlatban mennyit bír? Mennyi ideig filmezhetek rajta, miközben Wi-Fire csatlakozik és mennek rajta a szokásos im programok?

- Mennyire kompromisszummentes (srt feliratok, avi, mkv...) otthoni hálózatban a filmstreamelés? Barátnőm notebookján megnyitok egy hálózati mappát és már nézhetem a sorozatom. Ha nem is ebben a formában, de hasonló "bonyolultságot" várnék el egy iPadtől is. Tudom, telefonon is kipróbálhatnám, de az egérmozi nem vitt rá, hogy utánajárjak.

- Mennyire jól futnak párhuzamosan az egyes programok? Értsd.: kapok egy Facebook üzenetet, telefonon jelöli. Ott megnézem, akkor iPaden még vár a kis szám az ikonon, vagy viszonylag hamar észleli, hogy ezt már máshol megnéztem?

- Hülye kérdés, de iMessagen gondolom csak azokat az üzeneteket kapom meg amit iTermékről írtak nekem? SMS-t továbbra is csak telefonon nézhetem.

- Nem kritérium, de ha egyszer hosszas írásra adnám a fejemet, mennyire megbízhatóak ezek a BT-s billentyűzetek? eBay-en elég sok használtan van ár alatt, ez általában nem jót jelent.

- GPS még mindig csak a 4G-s modellben van? Vagy egyébként is benne van, mindössze a hálózati "rásegítés" hiányzik a Wi-Fisből?

- Létezik olyan app amivel ékezetes karakterekkel írhatok? Nyilván arra gondolok, hogy adott appban megírom a saját szövegemet és átmásolom emailbe, notesba, stb.

Új hozzászólás Aktív témák