Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Van-e még?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Jimi home multiméter
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Lassan 3 éve iOS user vagyok, iPhone fertőzött meg és most nagyon elgondolkodtam egy fehér (?
)32 gigás iPad Air-en is. Sejtéseim vannak a képességéről, de még lenne egy két részlet ami érdekelne, mielőtt beruháznék rá. 
- Gyakorlatban mennyit bír? Mennyi ideig filmezhetek rajta, miközben Wi-Fire csatlakozik és mennek rajta a szokásos im programok?
- Mennyire kompromisszummentes (srt feliratok, avi, mkv...) otthoni hálózatban a filmstreamelés? Barátnőm notebookján megnyitok egy hálózati mappát és már nézhetem a sorozatom. Ha nem is ebben a formában, de hasonló "bonyolultságot" várnék el egy iPadtől is. Tudom, telefonon is kipróbálhatnám, de az egérmozi nem vitt rá, hogy utánajárjak.
- Mennyire jól futnak párhuzamosan az egyes programok? Értsd.: kapok egy Facebook üzenetet, telefonon jelöli. Ott megnézem, akkor iPaden még vár a kis szám az ikonon, vagy viszonylag hamar észleli, hogy ezt már máshol megnéztem?
- Hülye kérdés, de iMessagen gondolom csak azokat az üzeneteket kapom meg amit iTermékről írtak nekem? SMS-t továbbra is csak telefonon nézhetem.
- Nem kritérium, de ha egyszer hosszas írásra adnám a fejemet, mennyire megbízhatóak ezek a BT-s billentyűzetek? eBay-en elég sok használtan van ár alatt, ez általában nem jót jelent.
- GPS még mindig csak a 4G-s modellben van? Vagy egyébként is benne van, mindössze a hálózati "rásegítés" hiányzik a Wi-Fisből?
- Létezik olyan app amivel ékezetes karakterekkel írhatok? Nyilván arra gondolok, hogy adott appban megírom a saját szövegemet és átmásolom emailbe, notesba, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux haladóknak
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)32 gigás iPad Air-en is. Sejtéseim vannak a képességéről, de még lenne egy két részlet ami érdekelne, mielőtt beruháznék rá.