Hirdetés
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Az üzemidö a beállításoktól függ!Nekem pl 38%-on van a fényerösseg igy 10-12órát bír!(10-et akkor ha játszok is vele 2-3órát)
A filmstreamelés egyszerü pl n-Player el..Igaz fizetös,de megeri az árát!Vagy ha ingyenes arra ott a VLC...Ez a FB üzenet engem mondjuk nem igazan erdekel hogy most mutassa e vagy nem...

Sms továbbra is telefonon!
BT-s billentyüzet fölösleges!Itt is többen írták hogy megvették,de nem használják!Eleg lesz a kepernyös...
GPS csak a 4g ben van...Wi-fi sen is megy többen mondtak hogy eleg pontosan,de nalam pl egyaltalan nem megy...de gondolom epnekem azert mert falusi vagyok itt nincs annyi wifi halozat.
Az ejezeteket nem értem hogy minek hozza app...vagy nem tudom pontosan mire gondolsz...
-
insight
aktív tag
nem iPad Airem van, de néhány válasz ugyanaz számodra is:
- csak imessaget kezel - kivéve, ha 4G modellt veszel, szerintem akkor üzenet is. Viszont ugyanígy van Facetime is, ami marhajó iPad méretben.
- elég hamar updatelődik, hogy ha valamit megnézek a telón, az az iPaden olvasottá válik. Viszont nem minden appnál, pl. Facebooknál lehet, hogy csak akkor tűnik el, ha elindítod, és újracsekkolja az olvasottakat.
- tudtommal minden app kezeli az ékezeteket, és tudsz hozzá venni MAGYAR billentyűzetet, így nem kell kompromisszum.Tudom, nem ez volt a kérdés, de ha már úgysem akarsz filmet nézni rajta, akkor vess egy pillantást az retinás iPad minire is, mert már két kollégám is lecserélte minire az airt... a méretbeli előnye (hordozás, kézben tartás) magától értetődik, a hardver meg ugyanolyan izmos.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest