Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
insight
aktív tag
Engem annyira meggyőzött a fehér, hogy most visszautasítottam egy ajánlatot, amiben feketét kaptam volna... jó biznisz lett volna pénzügyileg, de egyáltalán nem akarok feketét.
Miért?
iPhone 5-ösöm fekete, mindig tiszta maszat, gyűjti az ujjlenyomatokat. Ha megáll rajta a por, az is látszik.
Mindez a fehér iPadnél nem probléma - esetleg addig látod a koszt rajta amíg be nem kapcsolod a kijelzőt. A kereten nem látszik a maszat, a hátulján is sokkal kevésbé.
Hogy betegebb vizekre evezzek: a legtöbb Android tablet fekete - ezért is vegyél fehéret :-) Plusz a nők is jobban imádják, mert fehér (feleségem meg van érte őrülve). Sok helyen olvashatod, hogy az igazi Apple fanatikusok csakis fehér terméket vesznek, ezért is kénytelen az Apple fehér készülékeket gyártani. A fehér és ezüst Apple készülékeknek több évtizedes hagyománya van.
Hozzáteszem, az iPhone 5 is jobban néz ki fehérben, de az olyan csajosnak tűnik nekem, ezért maradtam a feketénél. Nem bántam meg, mert tetszik, hogy kikapcsolt kijelzővel full fekete az egész, de az ujjlenyomatok eléggé bosszantóak. A keret kopásáról nem is beszélve.
Ja, és én nem használok tokokat se telefonhoz, se iPadhez. Vigyázok rájuk inkább, és gyönyörködök a szép designban. Ha tokot használsz, szinte tökmindegy, milyen színűt veszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- Milyen routert?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Formula-1
- Milyen házat vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest