Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
Tokban mit tudnátok ajánlani egy alap 11 gen ipadhez?
Ilyent rendeltem mellé: https://www.alza.hu/spigen-smart-fold-black-ipad-10-9-2022-11-2025-d7575153.htm
Láttam már rosszabbat, de őszintén maradéktalanul nem vagyok elragadtatva tőle. Ha esetleg lenne jobb opció nem elborult áron, akkor cserélnék.
Gyári smart folio tok nagyon tetszik, csak egy 140e Ft-s Ipad-re 40e-t nem vagyok hajlandó tokra kifizetni, ilyen max 15e Ft amit rászánnék.
2 kikötésem lenne, az egyik, hogy ki lehessen vmi módon támasztani a tokkal a gépet, illetve hogy a ceruzának nem kell rá külön hely, nem szándékozok belátható időn belül ceruzát venni. Utóbbi kritérium az ami a tokok 80+ %-át kizárja minimum ahogy néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- LEGO klub
- Interactive Brokers társalgó
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest