Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zenit73
üzenetére
Ez a figyel miközben figyelem még a galaxy s3-ból rémlik, azóta se láttam semmiben.

És nem is annyira kívánatos a mai világban hogy a telefon a szememet figyelje.
Nekem eleve legalább 10 percre van beállítva a képernyő zár mindenen, én lezárom amikor akarom, de így nincs olyan hogy 10 percig nézem és lezárna, mert mit néznék 10 percig egy kijelzőn, ha nem videot, de olyankor nem zár le amúgy sem.Gondolom azért nincs benne, mert ezt nem vágod zsebre ahol jelezhetne hogy hé haver, írt az asszony.

Meg az Applenél eleve úgy kell gondolkodni, hogy ha van ipad, akkor van iphone, akkor van apple watch, ami jelez bármi van. Billentyűzet rezgést úgy emlékszem csak pár éve engedélyezték az iphone-on is. Plusz az ipad azért egy nagyobb dolog, nem biztos hogy érezhető lenne benne a taptic engine.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi