Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Megosztom itt az első benyomásom az iPad-rők utólagos engedelmetekkel.
10. generációsat vettem, próbára hogy egyáltalán bejön-e még ez az iPad-es történet, mint anno. A válasz igen, nem is kicsit. Olyannyira, hogy elkezdtem rajta videót vágni.
Egyénként is érdekelt a téma és mostanság kezdtem el tanulni, de kíváncsiságból megnéztem hogy a jelenlegi szintemmel mennyire alkalmas ez a gép videóvágásra. Kiderült, hogy nagyon is, a LumaFusion egy iPad-re kihegyezett kis program, mellyel elég sok mindent meg lehet csinálni és miután az alapokat kiismertem nagyon is szeretem használni. Nem röcög, nem lassul be, elindítom és megy. Az is nagyon tetszik, hogy ha lezárolom a gépet és félrecsapom valahova másnapig szinte semmit nem merül. Ez nagyon tetszett anno a Mininél is jó 10 éve, de örülök, hogy ez az optimalizáltság továbbra is tetten érhető. Alapvetően nem videóvágásra vettem, hanem tartalomfogyasztásra, de örülök hogy a hobbimat is űzhetem rajta. Legalábbis ahol most tartok, azt a szintet simán hozza ez a kis masina. Szóval jó minden!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
10. generációsat vettem, próbára hogy egyáltalán bejön-e még ez az iPad-es történet, mint anno. A válasz igen, nem is kicsit. Olyannyira, hogy elkezdtem rajta videót vágni.