Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Jó választás volt! Én a 9th gen iPadem cseréltem le rá és érezhető a sebességkülönbség. Ha az Air 120Hz-es lett volna akkor elgondolkoztam volna rajta hogy azt vegyem, de így nem volt kérdés hogy ez a új A16-os lesz a választottam.
Én vettem még hozzá itteni ajánlásra Keychron B1 Pro billt amivel szintén maximálisan meg vagyok elégedve.
Plusz ESR-től tokot de szart küldtek, de már szerencsére úton van az eredetileg megrendelt. Összességében billentyűzettel iszonyat jól lehet használni fórumozásra meg minden olyan dologra ahol aránylag sokat kell gépelni. Nem mondom hogy a képernyőbill nem jó, de ez a kis B1 Pro hibátlan választás volt amiért nagyon hálás is vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest