- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Elméletileg egy biztonsági mentés az biztonsági mentés, és nem költözésre kitalált mentés. (Apple eszközök között van külön költözésre optimalizált folyamat is, iPhone-ok között legalábbis, iPad-ek között nem tudom müködik-e ugyanúgy, én is csak az elsö iPad-emet használom még.) Mindazonáltal senki nem tudja, mi zajlik pontosan a háttérben, és sokan csinálják a költözést biztonsági mentésböl vett visszaállitással is két külön tipusú iPad eszköz között, de volt hogy iPhone mentésböl is költöztek iPad-re, ami kérdés, hogy müködik-e még, mióta az iPadOS különvált az iOS-töl... ergo végeredményben én a tiszta telepitést javaslom, ha nincs tiszta költözésre megoldás, mintsem biztonsági mentésböl való visszaállitást. De majd a többiek is írnak vmit, aztán majd eldöntöd.
Legrosszabb esetben gyári álapotra visszaállitod és tiszta telepitéssel újraraksz mindent, ha nem tetszik az eredmény vmi felmerülö bug miatt, amire azért relative kicsi (de nem nulla) az esély szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Projektor topic
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- iPad 10th 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4774
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest