- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Elméletileg egy biztonsági mentés az biztonsági mentés, és nem költözésre kitalált mentés. (Apple eszközök között van külön költözésre optimalizált folyamat is, iPhone-ok között legalábbis, iPad-ek között nem tudom müködik-e ugyanúgy, én is csak az elsö iPad-emet használom még.) Mindazonáltal senki nem tudja, mi zajlik pontosan a háttérben, és sokan csinálják a költözést biztonsági mentésböl vett visszaállitással is két külön tipusú iPad eszköz között, de volt hogy iPhone mentésböl is költöztek iPad-re, ami kérdés, hogy müködik-e még, mióta az iPadOS különvált az iOS-töl... ergo végeredményben én a tiszta telepitést javaslom, ha nincs tiszta költözésre megoldás, mintsem biztonsági mentésböl való visszaállitást. De majd a többiek is írnak vmit, aztán majd eldöntöd.
Legrosszabb esetben gyári álapotra visszaállitod és tiszta telepitéssel újraraksz mindent, ha nem tetszik az eredmény vmi felmerülö bug miatt, amire azért relative kicsi (de nem nulla) az esély szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest