- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
magicbox
üzenetére
Szia, használd egészséggel. Én 2017 óta használom a Pro verziókat. Semmi különös okom nincs rá, hogy ezt használjam (pl. munka, vagy tanulás) de nálam szinte a legfontosabb eszköz itthon, ezért veszem mindig a legjobbat. Van ugyan asztali gépem is (Windows) de 80%-ban iPad-en intézek mindent, és csak 20%-ot PC-n. Most az M2-esről váltottam az új M4-esre. Bíztam benne, hogy a papíron nagyobb akkuval rendelkező új modell némileg jobban bírja majd az elődnél. Egy tesztben (majd megkeresem, de most nem ugrik be hol ) azt írták, hogy böngészésnél 3 órával, videónál 1 órával bírt többet a 2022-es modellnél. Na nekem ez a többlet egyelőre nem tűnik fel. Tudom, kevesen használják az iPad kameráját, de én itt a házban és a ház körül szoktam vele fotózni. Na nekem ez is kicsit gyengébbnek tűnik, mint az elődöké, beleértve akár a 2020-ast is. A lassú automata fényerő szabályzó egyelőre nem tűnt fel, de majd figyelem. Én főleg álló módban használom, így a landscape módhoz alkalmatlan appok kevésbé érintenek. Önmagában az OLED, meg a vékonyabb, könnyebb készülékház számomra nem igazán indokolta volna a cserét, tekintve, hogy az elődmodell ettől lényegesen kevesebbe került. De most már mindegy, ezzel hosszabb távra tervezek, mivel ezúttal hazai, 3 év garis példányt szereztem be az eddigi 1 év garisokkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- VGA kibeszélő offtopik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax DDR4 2x4GB (8GB) 2400Mhz ramok
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest