- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
A multkori pro oled fiasko [link] utan elmentem megnezni mindet egy mediamarktba. Az ott kiallitott ipadeknel nem tunt fel, hogy olyan sarga lenne, mint amit visszakuldtem.
Kicsit melegebb volt a tonus, mint az lcd, brutal volt a fenyero, foton viszont ez is elszinesedett (rozsaszines), az lcd szurkei meg mindig jobbak. Fenyerot visszaveve a feheregyensuly szvsz elmaszik kicsit (sargas).
Ha ilyet kaptam volna, tuti nem kuldom vissza, de annyira nem ereztem jonak, igy inkabb egy 13as airt vettem a pro helyett, majd talan a kov oled lesz. Nekem gyanus, hogy ez a tandem kavar be vmit, mas oledes kijelzoimnel nem tunt fel hogy a fenyerovel barmi valtozna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs