Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Ipad 9-hez melyiket ajánlanátok jobban, egy magic keyboardot külön hurcolni hozzá (igazából úgyis táskában hordom őket, tehát mindegy), vagy egy smart keyboardot (ami felment 90k-ra teljesen vicc, max használtan néznék)? Valahogy azért csak jobb a rendes fizikai gomb a magic keyboardon, de ami az Ipadhez való abban meg ez az álványos lehetőség tetszik, na meg hogy egyben van a tablettel. A billentyűzetparancsokat vajon a külön magic keyboardról is érzékeli az ipad, pl. egy cmd+h stb? Lehet amúgy is ésszerűbb lenne az újonnan, mint olyasmi áron egy használt smart keyboard.
(Korábban ide is írtam, hogy van az az epico billentyűzet ipadhez, de végül nem vettem meg, mert az megint egy átalakított angol billentyűzet és nagyon rossz volt az elosztás is, meg a mérete is olyan apró volt, hogy nem tudtam volna megszokni) Az ilyen logitech féle megoldásokat is hanyagolnám, egyik sem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Korábban ide is írtam, hogy van az az epico billentyűzet ipadhez, de végül nem vettem meg, mert az megint egy átalakított angol billentyűzet és nagyon rossz volt az elosztás is, meg a mérete is olyan apró volt, hogy nem tudtam volna megszokni) Az ilyen logitech féle megoldásokat is hanyagolnám, egyik sem tetszik.