Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
zioncsabi
üzenetére
Köszi, közben végül egy ipad pro 11" mellett döntöttem - Air 5-ön gondolkoztam, de a 64G tárhelyet kicsit keveseltem (most egy mini 5-öt használunk itthon, és abban kevés lett), a 256-os pedig árban már majdnem ott volt, mint a pro (ezt az árazást nagyon jól kitalálták, könnyen terelnek az egyre drágább termékek felé), és kíváncsi vagyok a pro gépre is az extra feature-ök miatt.
Gondolkoztam, hogy várjak-e az új pro-ra, de attól félek, hogy a gyenge forint miatt drágábban fog nyitni itthon mint a mostani generáció (mint ahogy macbook air-nél és iphone 14-nél is történt), és számomra az M2 nem tűnik akkora előrelépésnek az M1-hez képest, úgy tippelem, hogy tárhelyben és RAM-ban sem fognak többet adni a belépő pro modellnél mint a mostaninál, egyedül talán azt sajnálnám, ha a kijelző téren lesz valami nagyobb előrelépés (pl. OLED).
Ahogy nézem, ez is osztozik a tokokon az air 4-gyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Napelem
- BestBuy topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest