- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lugosi
üzenetére
Bocsánat, kapkodtam, siettem, ez a hsz-em egy kicsit durvára sikerült, nem így értettem.
Azt akarom mondani, hogy nálam nem jelentkezett ilyesmi, nem zavar be a kijelzőn fekvő tenyér rajzolás, jegyzetelés közben. Nem feltételeztem, hogy másnak más jellegű tapasztalati vannak, ez hiba volt részemről, természetesen attól, hogy nekem nincs vele gondom, másnak még lehet.
Szerintem egész jól kezeli a ceruzát az ipad e téren, nem tudom, hogy 3rd party cerkákkal mi a helyzet, én apple pencilt használok, ott nem találkoztam ilyen jellegű problémával. De ha pencil kompatibilis, akkor más gyártóével sem kellene gondnak lennie szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest