- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
merqree
üzenetére
Ez nehéz lesz.
Kezdjük ott, hogy nem hiszem, hogy iPaddel fogsz fotózni, soha senki nem csinálja, szerintem az S10 vagy az iPhone 13 kamerája sokkal jobb, akkor miért ne azzal csinálnád?
Videó nézegetésre szerintem nem kell 256-os tárhely, elég lehetne a 64 is. Én ugyanezekre a dolgokra vígan ellaktam a régi 32GB-os iPad 6osom is, most a 64es Airemen meg aztán bőven elleszek.Ha szükséged van a Cellularos verzióra akkor nincs mit tenni, de ha esetleg mégsincs, akkor vennék a gyereknek egy alap iPad 9est, a maradékból pedig egy alap iPad Air-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini 6 64GB Wifi Újszerű/1 hónap iPad Mini 6 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar. gar./Akku 90%%/p80e
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest