Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mazsiii92
    senior tag

Még mindig gondolkozom, mivel alapvetően ne sürget semmi.
    Az igények nem változtak, alapvetően video nézegetés (youtube, ott is első sorban gyerekeknek szóló "műsorok"), egy-két oktató játék 6 éves gyereknek.
    370ezer forintért (nem kell a vélemény, hogy gyereknek túlzás, mivel könnyen előfordulhat, hogy én is fogom használni!) 3 verzió is a szemem elé "került":
    iPad Air (2022) + 5G 256 GB háttér tár
    iPad Pro 11" + Wifi 256 GB háttér tár
    iPad Pro 11" + 5G 128 GB háttér tár

Vajon hogyan lehet(ne) észszerűen hosszútávra gondolkozva elkölteni ennyi pénzt?
    Azt is tudom, hogy amelyik 5G-s, abban van GPS, ami pl fotózáskor jól jöhet, mivel szeretem a képbe belementeni (nem vízjelként) a GPS koordinátákat.

Ez nehéz lesz.

Kezdjük ott, hogy nem hiszem, hogy iPaddel fogsz fotózni, soha senki nem csinálja, szerintem az S10 vagy az iPhone 13 kamerája sokkal jobb, akkor miért ne azzal csinálnád?
    Videó nézegetésre szerintem nem kell 256-os tárhely, elég lehetne a 64 is. Én ugyanezekre a dolgokra vígan ellaktam a régi 32GB-os iPad 6osom is, most a 64es Airemen meg aztán bőven elleszek.

Ha szükséged van a Cellularos verzióra akkor nincs mit tenni, de ha esetleg mégsincs, akkor vennék a gyereknek egy alap iPad 9est, a maradékból pedig egy alap iPad Air-t.

Új hozzászólás Aktív témák