Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bogðan
üzenetére
Megtaláltad azt a Hub-ot, amit már én is kerestem tavaly ősz tájékán valamikor! 🤩
Hiányzott a jack dugó iPad8 után, ami az Air 4-ről már le lett spórolva és igaz "megoldottam" hamar és el is kényeztetett az Airpods Pro, amit azóta is örömmel használok.
Viszont ha történne vele valami, ezek után már biztosan nem vennék már másik vezetéknélküli fülest, hanem akkor ezzel a Hub-bal újra a szintén szeretett vezetékes fülesemet használnám.
Biztosan bajban lennék eleinte, hogy újra fizikai "összeköttetésbe" kerül a fülem a táblagéppel, mert most nyugodtan felkelek fülessel együtt és megyek bárhová, vezetékkel meg borítanám magammal a táblagépet. 😁Nem kételkedem a jack hangminőségben, ahogy a töltési sebességben sem (elvégre is PD van feltűntetve).
A HDMI-t is már most látom, hogy az USB-vel együtt tudnám használni, buta TV-m már a mai filmformátumokból többel nem tud már mit kezdeni sajnos és akkor gondolom összekötöm a rövidke kábelemmel, filmet elindítom, táblagépet bebújtatom a TV mögé, enjoy.Az iOS-es VLC szintén megbírkózik mindennel, akárcsak a Windows-os verzió?
A TV által nem támogatott formátumokat laptopról nézem mostanában VLC-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest