Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz Bogðan #38775 üzenetére

Megtaláltad azt a Hub-ot, amit már én is kerestem tavaly ősz tájékán valamikor! 🤩

Hiányzott a jack dugó iPad8 után, ami az Air 4-ről már le lett spórolva és igaz "megoldottam" hamar és el is kényeztetett az Airpods Pro, amit azóta is örömmel használok.

Viszont ha történne vele valami, ezek után már biztosan nem vennék már másik vezetéknélküli fülest, hanem akkor ezzel a Hub-bal újra a szintén szeretett vezetékes fülesemet használnám.
    Biztosan bajban lennék eleinte, hogy újra fizikai "összeköttetésbe" kerül a fülem a táblagéppel, mert most nyugodtan felkelek fülessel együtt és megyek bárhová, vezetékkel meg borítanám magammal a táblagépet. 😁

Nem kételkedem a jack hangminőségben, ahogy a töltési sebességben sem (elvégre is PD van feltűntetve).
    A HDMI-t is már most látom, hogy az USB-vel együtt tudnám használni, buta TV-m már a mai filmformátumokból többel nem tud már mit kezdeni sajnos és akkor gondolom összekötöm a rövidke kábelemmel, filmet elindítom, táblagépet bebújtatom a TV mögé, enjoy.

Az iOS-es VLC szintén megbírkózik mindennel, akárcsak a Windows-os verzió?
    A TV által nem támogatott formátumokat laptopról nézem mostanában VLC-vel.

Új hozzászólás Aktív témák