Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Okos?telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bogðan
üzenetére
Megtaláltad azt a Hub-ot, amit már én is kerestem tavaly ősz tájékán valamikor! 🤩
Hiányzott a jack dugó iPad8 után, ami az Air 4-ről már le lett spórolva és igaz "megoldottam" hamar és el is kényeztetett az Airpods Pro, amit azóta is örömmel használok.
Viszont ha történne vele valami, ezek után már biztosan nem vennék már másik vezetéknélküli fülest, hanem akkor ezzel a Hub-bal újra a szintén szeretett vezetékes fülesemet használnám.
Biztosan bajban lennék eleinte, hogy újra fizikai "összeköttetésbe" kerül a fülem a táblagéppel, mert most nyugodtan felkelek fülessel együtt és megyek bárhová, vezetékkel meg borítanám magammal a táblagépet. 😁Nem kételkedem a jack hangminőségben, ahogy a töltési sebességben sem (elvégre is PD van feltűntetve).
A HDMI-t is már most látom, hogy az USB-vel együtt tudnám használni, buta TV-m már a mai filmformátumokból többel nem tud már mit kezdeni sajnos és akkor gondolom összekötöm a rövidke kábelemmel, filmet elindítom, táblagépet bebújtatom a TV mögé, enjoy.Az iOS-es VLC szintén megbírkózik mindennel, akárcsak a Windows-os verzió?
A TV által nem támogatott formátumokat laptopról nézem mostanában VLC-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1 humoros
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs