Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Birki
tag
válasz
Whynot?
üzenetére
Lassan kikristályosodik mire lesz szükségem.
Kellene egy kis hordozható állvány hozzá. Ezt egyszerű kiválasztanom.
Egy laza tok, ami védi a kijelzőt, erre esetleg van ötlete valakinek?
Egy bluetooth-os klaviatúra (háttérvilágítással), ami nem nagyobb az iPad Air szélességénél és használható az iMAC-el is. Na ezt nem lesz egyszerű megtalálni. A Logitech K780 szuper lenne, de nincsen magyar billengyűkiosztással.
Mindezt belerakni egy kis táskába az egérrel együtt. Egér megvan, táskát varr a feleségem.
Így ha kell elő tudom venni és gyorsan megoldom amit kell a tokot a tablet alá hajtva, szükség szerint egérrel. Ha írni kell és táblázatot kell kezelnem, akkor előveszem az állványt és a klaviatúrát. Ha hazaérek akkor a MAC-en tudom folytatni a táblázatot és csak egy billentyűzetet kell vennem.
Nem egyszerű, de megoldható.
Már egy ideje nézegetem az ajánlásokat a kiegészítőkről, de a klaviatúra megtalálása lesz a legnehezebb. Esetleg van valakinek ötlete erre/ezekre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest