Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogðan
csendes tag
Wenger Acquisition 16", olyan három éves lehet.
Lehet hogy elférne a minden egy tomtoc Portfolio Case-ben is, de ha röpködök országon belül - időjárás miatt gyakran nem mehetek autóval a végekre - elfér benne gatya-zokni-fogkefe is vígan és diszkréten, váltás inggel meg egyéb személyes holmikkal, és mégsem úgy nézek ki vele mint egy hátizsákos turista. -
Bogðan
csendes tag
Nekem most ilyen a felszerelésem a '21-es 12.9" Pro-hoz:
- Ugreen tablet stand
- RK84 fehér színű, brown switch
- Laut Huex folio - bedugós cerkatartóval
- Laut páncélüveg
- v2 Pencil szürke pentips-el
- SteelSeries Rival 310 egér + valami szintén SteelSeries egéralátét
- Marshall Minor III
Tasztatúrára rápattintható kukázott magyar gomb is akár, mondjuk átvilágítani nem fog. Könnyebben lelsz rá mint én izlandit. Bluetooth-ot le szoktam kapcsolni amikor a laptoptáskában utazik a szett, mert ha a tok cerkatartójában van a pencil lemerítik egymást az iPad-del. Egér a billentyűzetbe dugva működik.
Mobil grafikai munkaállomásként használom elsősorban, csomagolástervezés, 3D formatervezés. -
Whynot?
aktív tag
A folio nem világít. Nem tudom, hogy neked melyik jobb munkához, ez a munkától is függ.

Én meetingeken szeretek pencillel jegyzetelni, vagy az irodában feltenni a lábam az asztalra és a hátra hajtott fedelű iPadet az ölembe venni és úgy írni a TEAMS meeting alatt. Hát erre pont nem jó az MK. Valójában erre nekem a régi folio volt ideális a lefektetett ferde állás miatt. Emiatt vettem meg az új foliot is, de figyelmetlen voltam, és nem vettem észre, hogy nem olyan mint a régi. Szerintem menj el egy boltba, ahol meg tudod nézni mindkettőt és úgy dönts.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Assassin's Creed: Valhalla
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Cyberpunk 2077
- Pánik a memóriapiacon
- Arc Raiders
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, átmenetileg jegelve
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest