Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Euronicsal sokszor szívtam már meg én is. Sőt olyan is volt hogy mehettem átvenni a rendelést és nem volt ott.. Azért az már maxi gáz volt... De olyan is volt hogy felhívtam őket, van és odaértem, persze nem az volt. Laptopnál fordult elő mindegyik esetben.
Egyébként én ipad Airt akarok. De egyrészt kb februárra lesz meg a pénzem rá, másrészt meg akkorra fog érkezni. Mind az istyle ba mind az apple.hu nál is. Bár egy két kereskedést találtam ahol elvileg van.
Médiában kérdezte mellettem egy manusz, hogy mikor lesz, hát az eladó azt mondta talán jövő februárban. Többen orrlógatva távoztunk. Hát ez van. Bár a center stage kamera hiányzik az Air ből, de azt fogom venni, eldöntöttem. Meg persze hozzá egy adaptert lesek még. Jah meg tokot. Szóval bő havi fizetésemet a boltban fogom hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fedora Linux
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest