- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Na szóval a tapasztalatot szerint egy iPaden több mindent meg lehet tenni, mint iPhone-on, azaz az iPadOS inkább a macOS-hez van közelebb? Mire gondolok: fáljkezelés, azaz az iPad Fájlok alkalmazás tudásban inkább a Finderhez van közelebb. Külső adattárolók használatának engedélyezése. Rádugtam egy Kingston pendrive-öt az Air-RE, és bár nem jelezte a csatolását, mint Windowson és Linuxon, de a Fájlokban egyből megjelent az új eszköz, persze tudom, nem minden külső eszközt támogat az iPad, és nem is olyan régen engedélyezte ezt a külső eszközhasználatot az Apple. Vannak azért különbségek is: Mac-en látom a teljes fálj- és könyvtárszerkezetet, iPaden csak a saját könyvtárat, és nem tudok egynél több felhasználót létrehozni. Legalábbis én ezt vettem észre közel két hét iPad Air “nyúzás” után, úgy, hogy MacBook Airt már négy és fél éve használok, de azóta az iPadOS különvált az iOS-től. Azaz iPad-hez talán kicsit több tudás kell, mint egy “egyszerű” iPhone-hoz. Kíváncsi vagyok, mivel értesz egyet, és mivel nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A már megjelent gyorsítóin kapcsolt ki néhány részegységet a Tenstorrent
- Milyen NAS-t vegyek?
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- Le Mans Ultimate
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Weblap készítés
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest