Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis "támogatást" szeretnék kérni - mert foggalmam sincs mit csináljak, azaz tudom mi lenne a jó döntés csak na...
Idén tervezek venni egy Ipadet és két opció jöhet szóba: Ipad 9 (64gb) vagy Ipad Air 4 (64gb).
Felhasználás jellegét tekintve - egyszerű tartalomfogyasztás, facebook, youtube, podcastok, netflix, talán még játszanék rajta Hearthstone-t. (igazából nem is tudom mire lehetne még használni egy Ipadot jelenlegi napjaimat tekintve).
Erre a felhasználásra szerintem bőven elegendő lenne az Ipad 9 és az ára is kedvezőbb DE - mennyi a tableteknek az elévülési ideje? 3 év múlva nem lesz egy lassú lomha táblagép?
Az Air sokkal jobb? Benne van pl. hogy az Air 4 mondjuk 2 évvel tovább lesz használható mert erősebb benne a proci? Emiatt megérné a felárat?
A tárhely szerintem nekem elegendő lenne - de még abban is gondolkodok, hogy idén venni egy Ipad 9-et és maximum ha jövőre kijönne az új Air mondjuk 128 GB-vel akkor eladni a 9-et és venni egy olyat. nemtudom...
Köszi előre is - hátha voltatok hasonló cipőben és van valakinek tapasztalata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BMW topik
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest