Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoona
aktív tag
Ti most hogy döntenétek? Pro kontra érvek jöhetnek

Ipad Air 2022 - 64 GB verzió vagy Ipad Pro 11 inch 128 GB ? Megéri-e a felárat a +tárhelyen felül a Pro tulajdonságai? Átlagos felhasználásra, de ha nagyon szorít az ember kigazdálkodható a különbözet.
-
Zoona
aktív tag
Alap tartalom fogyasztásra én az Ipad 9-et venném - tekintve, hogy én is ugyan ebben gondolkodom csak Ipad 9 vagy Ipad Air 4 (ha megvárom) és Wifi Only verzió.
Ha megteheted, hogy a Pro M1 11-et veszed - nem fog hiányozni máshonnan a pénz, nem adsz fel emiatt pár bulit, nyaralást, egyéb dolgot amit meg akarsz venni akkor nincs kérdés, haccoljon a Pro

-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis "támogatást" szeretnék kérni - mert foggalmam sincs mit csináljak, azaz tudom mi lenne a jó döntés csak na...
Idén tervezek venni egy Ipadet és két opció jöhet szóba: Ipad 9 (64gb) vagy Ipad Air 4 (64gb).
Felhasználás jellegét tekintve - egyszerű tartalomfogyasztás, facebook, youtube, podcastok, netflix, talán még játszanék rajta Hearthstone-t. (igazából nem is tudom mire lehetne még használni egy Ipadot jelenlegi napjaimat tekintve).
Erre a felhasználásra szerintem bőven elegendő lenne az Ipad 9 és az ára is kedvezőbb DE - mennyi a tableteknek az elévülési ideje? 3 év múlva nem lesz egy lassú lomha táblagép?
Az Air sokkal jobb? Benne van pl. hogy az Air 4 mondjuk 2 évvel tovább lesz használható mert erősebb benne a proci? Emiatt megérné a felárat?
A tárhely szerintem nekem elegendő lenne - de még abban is gondolkodok, hogy idén venni egy Ipad 9-et és maximum ha jövőre kijönne az új Air mondjuk 128 GB-vel akkor eladni a 9-et és venni egy olyat. nemtudom...
Köszi előre is - hátha voltatok hasonló cipőben és van valakinek tapasztalata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen házat vegyek?
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest