Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
HardRic
üzenetére
Nagyon jó hogy megosztottad én még nem hallottam róla sosem de nagyon érdekes cucc és praktikus!
Legtöbbször amúgy én is inkább tok nélkül használom mert olyan légies az egész és jó hozzáérni. Ugyanakkor beteges módon szeretem ezeket a tokokat is valamiért nagyon furcsa
Kicsit így utólag már sajnálom talán hogy nem 12.9 vettem hanem 11 ( bár magamat ismerve pedig tudom hogyha azt vettem volna akkor sajnálnám hogy nem kisebb
), mindenesetre így utólag még egyszer mindenkinek köszönöm aki tanácsot adott mert nagyon elégedett vagyok vele és örülök hogy iPad lett és nem valami más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Sorozatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Chrome
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil USB C bontatlan
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs