Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tybsen
    addikt

Nem, ez ragad, pl. kabátakasztónak, hangfal lábnak, lefolyó tömítőnek is használják a Sugrut. Elég univerzális cucc. Ha leszeded nem lehet visszarakni, mert csak csomagból kivéve formálható, ilyenkor már kemény. Viszont ha leszeded, nem hagy nyomot.

Előtte én is az átlátszó ESR tokot használtam a legtöbbet, meg majd biztos fogom is a jövőben. De egyelőre meguntam hogy nehéz és vastag.

Nagyon jó hogy megosztottad én még nem hallottam róla sosem de nagyon érdekes cucc és praktikus!

Legtöbbször amúgy én is inkább tok nélkül használom mert olyan légies az egész és jó hozzáérni. Ugyanakkor beteges módon szeretem ezeket a tokokat is valamiért nagyon furcsa :DDD

Kicsit így utólag már sajnálom talán hogy nem 12.9 vettem hanem 11 ( bár magamat ismerve pedig tudom hogyha azt vettem volna akkor sajnálnám hogy nem kisebb :((( :DDD ), mindenesetre így utólag még egyszer mindenkinek köszönöm aki tanácsot adott mert nagyon elégedett vagyok vele és örülök hogy iPad lett és nem valami más. :R

Új hozzászólás Aktív témák