Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mSchumi87
üzenetére
Apple oldalán magyar nyelvű leírást találsz róla: [link]
1) iCloudból kijelentkezel
2) Összes beállítás és adat törléseés én fő a biztonság újra be szoktam aktiválni a terméket, hogy az eladás során lehessen nyomogatni - természetesen iCloud fiók belépés NÉLKÜL!
miért lenne kamu? nem is értelek
amúgy autós adásvétel csoportokban azokat verik át akik előreutalnak... ami továbbra is SZIGORÚAN TILOS! semmilyen felületen nem küldünk előre pénzt!
Nekem 13 éves regisztrációval és 360 pozitívval rendszeresen küldenek előre pénzt, de én életemben nem vertem át senkit evvel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest