- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Ádám16
üzenetére
Nekem 6-os van, én is gondolkodtam a cserén már, de a 7 picit nagyobb kijelző mellett 1GB RAM-mal ad többet.. mióta megvettem az i11-em azóta mocskosul kijött a két hardver közötti különbség, szóval remélem elfelejtik a budget iPadben az A10 procit és legalább A12 vagy újabbat tesznek bele mondjuk 4GB RAM kíséretében, na jó, 3-mal is megelégszem, mert akkor az Airt nehéz lenne pozicionálni. De az biztos nekem, hogy a 2GB RAMos iPhoneokat és iPadeket el kell felejteni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil USB C bontatlan
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4503,95% Akksi
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest