- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
MauroN
üzenetére
Én az Apple Pencillel jártam így, megvettem a tablet mellé, otthon bedugom, semmi... bedugom fordítva is semmi, mozgatom semmi... másnap visszavittem a pencilt a boltba, srác bedugja az egyik iPadbe, azonnal látja és működik, akksi 100%.
Hazamegyek, bedugom megint mindenféle irányból, mozgatom, semmi reakció. Végső elkeseredésemben a gyári töltőkábelt bedugtam és kihúztam vagy hússzor az iPadből, és utána hopp egyből felismerte a pencilt, úgy látszik "be kellett járatni" a lightning foglalatot (egyébként 33 ezer forintért bosszantóan gagyi és lötyögős a pencil csatlakozása).Az importálást úgy oldottam meg mert nem akartam 14 ezret költeni átalakítóra, hogy van Lightroom előfizetésem (egy pizza havonta), a telefonomon beimportálom a fotókat OTG és egyből megjelenik az iPaden is. Ráadásul én még CF kártyát használok nem SD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 7210 2in1 tablet laptop i5-10310U/16GB/512GB
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs