Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MauroN
tag
Szeva. Ha az Apple Storebol rendelted, akkor ismerős a helyzet..
Ha nem megy bele, próbáld meg megforditani.. mint egy USB-t..elvileg ugye szimmetrikusnak kellene lennie, de az egyik oldalról nekem is nehezen megy bele.
Nekem se látta az iPad a pendriveot, hiába formaztam le. Nem tudom ugyan hogy milyen pendriveot vettél, de nekem mint kiderült a dobozán rajta volt hogy .... for MAC. Először én is pánikba estem, hogy uristen, megvettem feleslegesen, de aztán végül leszedtem netről particionáló és formázó programot, és ujraparticionaltam, és ujraformaztam. Azóta működik tökéletesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest