Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
lkristóf
üzenetére
Mentalitás alapján szerintem csak azért vitte haza mert megörült, hogy ingyen tablet, aztán kiderült, hogy nem eszik olyan forrón a kását.
Én rengeteg cuccot találtam már mert nyitott szemmel járok, telefonok, tömött pénztárca, sluszkulcs, forgalmi, stb... de mind le lettek adva rendőrnek, bementem vele a körzeti megbízotthoz vagy leintettem egy járőrt és a slusszkulccsal együtt kicsipogtuk melyik kocsié, aztán rendszám alapján már keresték is a tulajt, a telefon meg nem volt lezárva azon kikerestem a telefonkönyvből, hogy "anyu" és felhívam. A telefonnál ráadásul láttam, hogy egy csávó nagyon lesi a kocsiból mikor nem néz oda senki és veheti fel, de én halál lazán odamentem és jó látványosan szedtem fel direkt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest