Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
Üdv! Megjött a cerka:[link] működik, ránézésre se és fogásra sincs gagyi érzet. Bluetoot -al kapcsolódik iPad-hoz, lehet vele rajzolni, nyomásérzékenység nincs, satírozáshoz hiába döntögeti az ember a cerkát azt csak menüből lehet. Az írásfelismerés megfelelő programban működik én a Nabo-n próbálgattam. Kicsit kopogós a hegye, de nem karcolja meg a kijelzőt.
Szóval, ennyiért szerintem jegyzeteléshez némi kisebb rajzhoz nagyszerű. Ja és használat közben nyugodtan rátehetem a kezemet a kijelzőre csak a cerkát érzékeli. Kár, hogy a rendel üvegfólia törötten érkezett mert kipróbálhattam, volna, hogy azzal együtt működik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung galaxyS8ultra
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs