Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Köszönöm szépen a választ mindenkinek!
Nem az lenne a cél, hogy kiváltson egy PC-t, szerintem ezt nálam sem tudná. Inkább PC mellé lenne, amit tudok magammal vinni, ha úgy hozza az élet. Vagy pl amikor úgy adódik, hogy gyorsan meg kell nézzek/csináljak valamit, de a telefon mérete már nem optimális nekem hozzá, akkor jól tudna jönni egy laptop. De rájöttem, hogy erre szerintem egy iPad is bőven jó lenne. Nem ez lenne a main eszközöm, inkább amolyan kiegészítő. Aztán persze ki tudja, lehet annyira beválna, hogy a nagy gépet itthon sem kapcsolnám be, ha csak neteznék, pláne ha a későbbiekben szerzek hozzá billentyűzetet + trackpad-et. Azt láttam CS-nél, hogy a Trackpad gyakorlatilag úgy használható, mint egy Macbook-on, ami rohadt jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem az lenne a cél, hogy kiváltson egy PC-t, szerintem ezt nálam sem tudná. Inkább PC mellé lenne, amit tudok magammal vinni, ha úgy hozza az élet. Vagy pl amikor úgy adódik, hogy gyorsan meg kell nézzek/csináljak valamit, de a telefon mérete már nem optimális nekem hozzá, akkor jól tudna jönni egy laptop. De rájöttem, hogy erre szerintem egy iPad is bőven jó lenne. Nem ez lenne a main eszközöm, inkább amolyan kiegészítő. Aztán persze ki tudja, lehet annyira beválna, hogy a nagy gépet itthon sem kapcsolnám be, ha csak neteznék, pláne ha a későbbiekben szerzek hozzá billentyűzetet + trackpad-et. Azt láttam CS-nél, hogy a Trackpad gyakorlatilag úgy használható, mint egy Macbook-on, ami rohadt jó.