Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
Én Mini 4-et nem vennék, A8-as chip van benne, az már szerintem a túl régi és gyenge kategória. A9-re azt mondanám, hogy elmegy, A10-re meg azt, hogy elégséges szintet hoz, rendben van.
Nekem a sorrend legjobbal indítva:
iPad 6, A10
iPad 5, A9
Air 2, A8X
Mini 4, A8 (nálam ugye OFF)Az Air2 azért lett 3., mert 2014-es modell, jó pár éve nem forgalmazzák, ezért abból már erősen használtat fogsz találni, ha nem is kinézetre de belül lehet leharcolt. Amúgy az A8X teljesítményben felveszi a harcot az A9-el, illetve az Air 2 laminált kijelzőjét sokan dicsérik (ami pl nincs a többi említett iPaden), nekem sosem volt még laminált kijelzős iPadem így nem tudom mennyit ad hozzá az élményhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- World of Warships
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet OFF topik
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi