Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Zilliax
üzenetére
Nyilván ez kisarkított volt, hiszen sok kicsi bosszúság összeadva viszi rá a vásárlót a drágább modellre.
Az iPad 10.2" butításainak egy része racionális döntés (A10 chip, régebbi kamera és régebbi sRGB képernyő panel), aminek tényleg az a célja, hogy a lehető legolcsóbban lehessen gyártani. Egy másik fele viszont nettó szemétkedés, hogy a drágább modellek felé tereljen vásárlókat.
Btw ez most nem egy Apple fikázás, ez megy több iparágban is. Vettem már én is 2x drágább kamerát, mert az olcsóbbikon nem volt mikrofon bemenet (sima kis 3,5-es jack), pedig a drágább modellből is csak annyit használok ki, amit az olcsóbb is tud. Persze megoldhattam volna külső felvevővel is, adva magamnak többlet feladatot, meg egy hibalehetőséget, hogy ha elfelejtem bekapcsolni, akkor nem lesz hang, de végső soron egy 0,5 forintos csatlakozó döntött a kérdésben, hogy végül közel kétszer annyit költök el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest