Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Zilliax
üzenetére
Nyilván ez kisarkított volt, hiszen sok kicsi bosszúság összeadva viszi rá a vásárlót a drágább modellre.
Az iPad 10.2" butításainak egy része racionális döntés (A10 chip, régebbi kamera és régebbi sRGB képernyő panel), aminek tényleg az a célja, hogy a lehető legolcsóbban lehessen gyártani. Egy másik fele viszont nettó szemétkedés, hogy a drágább modellek felé tereljen vásárlókat.
Btw ez most nem egy Apple fikázás, ez megy több iparágban is. Vettem már én is 2x drágább kamerát, mert az olcsóbbikon nem volt mikrofon bemenet (sima kis 3,5-es jack), pedig a drágább modellből is csak annyit használok ki, amit az olcsóbb is tud. Persze megoldhattam volna külső felvevővel is, adva magamnak többlet feladatot, meg egy hibalehetőséget, hogy ha elfelejtem bekapcsolni, akkor nem lesz hang, de végső soron egy 0,5 forintos csatlakozó döntött a kérdésben, hogy végül közel kétszer annyit költök el.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Facebook és Messenger
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3G I 4GB I 500GB I DVDRW I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest