Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Alex91
üzenetére
Pont akkor volt egy konkurenciás kitekintésem, így akkor nem volt ipadem
Köszi, remélem lesz még hamarosan újra akció. Nem égető szükségű, de szívesen megtanulnám Pc-s ps helyett az aff. Photo-t , viszont így, hogy nem “munka” csak hobby, így 7k egy kicsit húzós érte (nekem)
De ezen felül amiket láttam róla, piszkos jó program, és akinek ez munkaeszköz, munkaprogram, annak valszeg félig ingyen van 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi, remélem lesz még hamarosan újra akció. Nem égető szükségű, de szívesen megtanulnám Pc-s ps helyett az aff. Photo-t , viszont így, hogy nem “munka” csak hobby, így 7k egy kicsit húzós érte (nekem)
De ezen felül amiket láttam róla, piszkos jó program, és akinek ez munkaeszköz, munkaprogram, annak valszeg félig ingyen van