- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bTr
tag
válasz
lmaresz
üzenetére
Ha tollal való jegyzetelésre használnád főleg az iPad-et, akkor csak az számít, hogy laminált legyen a kijelző.
A többi extra, amit nyújt a Pro nem éri meg szerintem a Te esetedben. Egy dolog csak ami a jegyzetelést érinti: a Pro-n kisebb a toll késleltetési ideje, sokkal folytonosabb az írás érzete.
Nekem egy 2018 Pro van, szinte én is csak sulihoz használom... gondolkodtam, is hogy lecserélem egy olcsóbb modellre, de végül nem öltem bele időt.
Új Air a legjobb megoldás Neked szerintem, itt talán még a toll késleltetésében sincs észrevehető különbség a 2018-as Pro modellekhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- Környezetvédelem
- Formula-1
- Ashes of the Singularity 2 - Mozgásban a folytatás, jött egy demó
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest