Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
egy jotanacs mindenkinek. ha vesztek ipad air 3at vagy ipad prot. ne otthon bontsatok ki a dobozt hanem egybol a helyszinen es nezzetek meg hogy a kijelző nem foltos e. nincs e rajta fehér folt a bekapcsolo gomb felett valahol. 2 folt is volt rajta a masodik masnap jott elo a kijelzon.en igy jartam es vihettem is vissza. utanna olvastam forumokon leginkabb kulfoldieket talaltam es volt akinel 1 honap mulva jott elo. a pontos okat nemtudjak de a laminalt kijelzore tippelnek mivel csak az ilyen keszulekeken jott elo.nagy szerencsém volt hogy kicserélték egy másikra mert elvileg az alma cuccokat nemszoktak kicserelni hanem szervizbe kuldik. es nincs ra garancia hogy olyan allapotban kapod vissza hogy jo lett. de az sem biztos hogy idovel nemfog kijonni az enyemen is a feher folt. szoval jol gondoljatok at eztaz ipad air es pro vasarlast mert lehet hogy pont ti is kifogtok egy ilyet mint en. es nem ezer forintba kerul h ne mergelodjon rajta az ember. koszi az infot a pencil kapcsan azoknak akik irtak. rajzolni szeretnek vele es akkor gondolom muszaj lesz beszereznem 1 apple pencilt mas alternativak helyett
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrotik routerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest