Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
egy jotanacs mindenkinek. ha vesztek ipad air 3at vagy ipad prot. ne otthon bontsatok ki a dobozt hanem egybol a helyszinen es nezzetek meg hogy a kijelző nem foltos e. nincs e rajta fehér folt a bekapcsolo gomb felett valahol. 2 folt is volt rajta a masodik masnap jott elo a kijelzon.en igy jartam es vihettem is vissza. utanna olvastam forumokon leginkabb kulfoldieket talaltam es volt akinel 1 honap mulva jott elo. a pontos okat nemtudjak de a laminalt kijelzore tippelnek mivel csak az ilyen keszulekeken jott elo.nagy szerencsém volt hogy kicserélték egy másikra mert elvileg az alma cuccokat nemszoktak kicserelni hanem szervizbe kuldik. es nincs ra garancia hogy olyan allapotban kapod vissza hogy jo lett. de az sem biztos hogy idovel nemfog kijonni az enyemen is a feher folt. szoval jol gondoljatok at eztaz ipad air es pro vasarlast mert lehet hogy pont ti is kifogtok egy ilyet mint en. es nem ezer forintba kerul h ne mergelodjon rajta az ember. koszi az infot a pencil kapcsan azoknak akik irtak. rajzolni szeretnek vele es akkor gondolom muszaj lesz beszereznem 1 apple pencilt mas alternativak helyett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honda topik
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- Több db
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest