- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
sziasztok. tegnap hoztam ki egy ipad air 3at es enis kifogtam egy white spot félét...(fehér pötty van a home gomb felett) aminek nagyon tudok orulni foleg hogy szinte ingyen adjak ezt a fost.... erdekelne hogy aki ugyanigy jart ez idovel mégnagyobb lesz vagy marad ekkora. es hogy visszaveszik e telenornal es cserelik e az iphone szervizben. vagy majd megmagyarázzák valami baromsággal hogy ez nem az ő hibájuk. azert elég vicc hogy ilyen dolgokat nemvesznek eszre. most szantam el magamat eloszor apple cucc vasarlasara es szerintem utoljara. ennyi penzert nem minoseget kapsz hanem szervizes bulikat...akkor foleg boldog leszek ha ki sem cserélik
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Óra topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Home/Nest
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 16GB I 128SSD I 14" HD+ I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest